Nie dostałam faktury :lol:
Ja też, ja też :sick:
Gratulacje :applause:
Wersja do druku
ja nie śledzę wątku uważnie, ale jak coś komuś trzeba losować to proszę o instrukcje na pw jjak i co i kiedy;)
A nie mówiłam, że tego nie ogarną? :lol:
racja:lol:
zenada, tyle powiem
A może powinno im sie to napisać - Blafia co Ty na to:ninja: że jednak system dziurawy?
Ale że co? że Blafia ma mieć wyrzuty sumienia, że ją podwójnie wylosowali? Czy ma do nich napisać, że system ma dziury? Czy jak? bo nie rozumem...
:lool:
Dziewczyny, ale po co im to pisać? Kurde, no chyba są na tyle inteligentni, że widzą do kogo faktury wysyłają, co?
edit: Coraz bardziej się przekonuję, co by u Oschy nie kupować ;)
hehehehehehehe nooo nie wiem :) ale fakt po kija im to pisać! :)
skoro nie zrobili blokady teraz to pewnie nie bedą umieli jej zrobić :) a jak dostaną po 100 zgłoszeń od tej samej osoby to chyba zauważą. No i wtedy sito bedą musieli zrobić! buuuehehehehehehe super! ale sobie roboty narobili :)
No mówiłam, że Einsteiny tam nie pracują :lool: Zamiast na matmę to chyba w szkole chodzili na drożdżówki :lool:
edit: Nie bądźmy dla nich takie dobre. Kurde, jak się firmę prowadzi, to trzeba mieć łeb na karku, a nie w chmurach.
edit: Brakuje jeszcze tylko, aby dane im wypłynęły- chociaż nie życze im tego, bo moje dane też tam trzymają. :lol: