odynko, to było w innym kontekście ;) :D
Wersja do druku
jako jednooka nie dasz rady dziś przebrnąć przez ten wątek: http://chusty.info/forum/showthread.php?t=79220 ;)
"Żółwiku", z chust Bebelulu raczej nic poza tym co oferuje Odynka nie ma, ale najlepiej pytac u źródła.
:op:
Pozwolę sobie na taką refleksję: Kiedy zaczęłam przygodę z tym forum ogarnięcie wszystkich działów zajęło mi:hmm: no nie pamiętam dokładnie, ale sporo czasu...Na ten dział natrafiłam chyba dopiero po tygodniu, mimo, że rapalka była moją pierwszą chustą (którą licytowałam na all czekając na poród w szpitalu:-P) zanim się ogarnęłam jak co znaleźc, gdzie tego szukac, to dwieście razy zgubiłam wątek:roll: Dział reklama od razu uznałam za niewart zwiedzenia :duh:
Wobec powyższego - jestem pod wrażeniem sprawności poruszania się nowych użytkowników w gęstwinie wątków :omg:
Ja poluję na ciemnozieloną z nibyhaftem:D Oczywiście to raczej z trzeciej lub czwartej ręki:lool:
A może ktoś ma informacje co się dzieje tak naprawdę z firmą - szyją coś, wychodzi coś nowego?
Na all pojawiają się nowe, a skąd, jeśli firma nie istnieje?:hmm: Smykowe zapasy??
na allegro jest zielona z nibyhaftem;)
pewnie z zapasów;) ludzie czasem trzymają nieużywane chusty;)
widziałam ;) podoba mi się, ale mnie się bardziej podoba połączenie brąz- turkus i czarny-filet ;)
brązowy paisley cudny jest tylko pamiętajcie, że wersje były dwie, ciemniejsza i taka mlecznoczekoladowa jedna z meszkiem jedna bez;)
juz dwa razy tą chustę sprzedałam i raz przerobiłam na nosidło i torebki;)
zielona z niby haftem do mnie nie przemawia więc możecie się czuć bezpieczne;) dla mnie zbyt butelkowa ta zieleń...
Butelkowa....:love: ...ja z tych zimnolubnych8)) Oliwki nie dla mnie.
Ja też jestem zaskoczona, że Ci to zajeło tyle czasu :).Bo ja akurat mam własnie rapelu kółkową i wiazaną zieloną. I o tych chustach chciałam poczytać i jakoś tak jak widzę na głównej stronie napis chusty i nosidła i bebelulu to tak wpadłam na pomysł, że skoro są w sklepie to pewnie będą też w wątku pod tytułem rapelu.Nie sądziłam, że to jest oznaka nadzwyczajnej lotności umysłu:)...ale super o tym wiedzieć:)
:( psieplasiam, to usuwamy? ja mogę, ale reszta też musi
faktycznie zepsułam... i sobie humor właśnie też :(
a ja znów nie nadążam za Wami i nie wiem o co cho:P
Oj kachasku, nie przejmuj się :D, zażartowałam tylko sobie :D
Mnie tu zawlókł przedługaśny wątek, o którym pisze Karusek, a w temacie napiszę, że zawsze myślałam, że chusta ta zwie się repalu! :hide:
bawią się dziewczyny od wczoraj i tyle poszukaj w dziale ogłoszeń baaardzo długą a zamkniętą już dyskusję. I niepotrzebną i o 90% za długą. Ale to się już niesmaczne robi.
ale za to rapalki może będą miały wzięcie, jak więcej ludków tu zajrzy...
cube to nie o to chodzi, że zażartowałaś, bo wiem
ale co tam, humor i tak mam wisielczy:neutral: i to od kilku dni. koniec OT
Kurde:mad: Nie wiem jak to się stało, byłam przekonana, że aukcja kończy się dziś:omg: Ale raczej przed czasem nie można (można?) skończyć, więc po prostu przegapiłam:duh:
Ja wiem, zę mam już za dużo szmat,ale....ta zieleń taka cudna:cryy:
Ale nic to - za chwilę będzie na TBW za 50 euro
:lool::lool::lool:
a poszła tanio :roll:
No właśnie:mad:
Ja miałam góra stówkę dać, a pewnie i ze 120 by poszło, bo jak wpadnę w szał licytacji, to....:twisted:
Na pocieszenie mam przyfrunięte dziś jaskóły:love:
Dziewczyny jako jest dokładny wymiar M po jednej krawedzi?
Mam L jest dlugasna, podoba mi się ale muszę ja ściąć a chce mieć taki wymiar jak oryginalna M ;)
Z tego co pamiętam to 4,6, ale jak sie mylę to dziewczyny mnie poprawią
A nie więcej?