:lool::lool::lool:
kamila, daj 7 pliZ...zrobie se outlook na wiosne
:ninja:
Wersja do druku
Zuz, a co to za magiczna osza? :rolleye:
Ja jestem ciekawa co z tym "wirusowym" fantem zrobią i czy coś z tego mieć będziemy :lool:
Kamila - gratulacje! :high:
Normalnie kurka - wchodze, dubbel-klick, wychodze-checkout-place i jest :dunno:
OT i zeby bylo najsmieszniej, polowalam dla kolezanek (chusty juz dawno rozdane).. wiec pewnie jak bede starala sie zrobic to samo z Edenem, ktory sobie upatrzylam w tej kolekcji, to dla mnie to skonczy sie placzem...
Dobrze, że zielony to dla mnie taki nietwarzowy kolor :).
miętowe róże, dokladnie scarista roses :heart:
byłam juz bliska sprzedaży, na szczęście otrzeźwiałam :duh: a po tym co zobaczyłam dzis tym bardziej ;)
Aksamitko - :lool:
no...ja muszę was czytać bo mi lepiej
taka jestem wQ:lol:
Dear Oscha Customers
Our website has been compromised by malicious spamming software. We are working hard to rectify the problem and are deeply sorry for the inconvenience and distress caused. We will keep you posted of developments.
We appreciate your loyalty and patience
polecam lekturę Historii narodzin forumowych na wyspokojenie :mrgreen: będziecie ZEN jak to alto ostatnie
po prostu kosmici na nich napadli:lool:
W ogóle skoro mają jakiegoś syfa na stronie, to mam nadzieję, że syf ten nie zjada danych z kart...
Nie wiem czy w związku z tym nie zmienic limitów internetowych na koncie...tzn w ogóle zamknąć opcje zakupów internetowych
Oby to wystarczyło...
Z tego co rozumeim to wirus jest jakos powiązany z programami do wyłapywania nowości, tymi co sa zabronione:hmm: