no bo ja to ze wszystkimi się już wieki całe nie widziałam...
jak się pracuje to tak wychodzi
LM - fajnie, że już za Wami i że wszystko dobrze!
Wersja do druku
no bo ja to ze wszystkimi się już wieki całe nie widziałam...
jak się pracuje to tak wychodzi
LM - fajnie, że już za Wami i że wszystko dobrze!
to i ja się jeszcze do kompletu :lol:
wszystkich witam i pozdrawiam :hello:
jak się uda umówić gdzieś w okolicach piątku to i nas Pi zatarga :mrgreen:
choco - co tam u Ciebie? całe lata nie widziałam i nie czytałam się z Tobą...
to co? kiedy jakieś spotkanie?
Iza - a Ty kiedy na ten wywczas wybywasz? i kiedy wracasz?
planowy odjazd jutro, a planowy powrót za tydzień. To będzie piękny tydzień i niech żadna pogodynka tego nie neguje!!! bo nie ręczę za siebie ;-)
tak będzie.
a jak coś się nie uda, to już ja Ci pomogę spędzić ten tydzień pięknie :ninja: ;) :rolleyes:
no, to jakby miało się jakieś spotkanie szykować, to ja się chętnie spotkam na początku sierpnia :)
buziaki, Dziewczyny! do zobaczenia!
choco - miło Cię widzieć :hello:
:hello: wszystkim
olcia u mnie w zasadzie bez zmian ;)
spotkać trzeba się koniecznie. jak nie gromadą to może gdzieś w pół drogi ;) tak w Grodzisku np :ninja:
na bank będę w przyszłą środę do popołudnia :D
hmmm czemu ja dopiero tu wlazłam. Melduje sie z Grodziska Mazowieckiego- no dobra z okolicy :) mamy do Grodziska jakies 1,5km. Na spotkania też chetna tym bardziej ze towarzystwa mi mega brakuje. W sob. jedziemy na wakacje ale od 8mego sierpnia juz ciagle na miejscu.aaaaa i oferuje miejsce na spotkania. Mamy kawalek dzialki, wlasny placyk zabaw i sporą altane :) zapraszamy!
Agut - ja ten Twój plac zabaw widziałam na FB... niezły wypas ;)
a ja szczęśliwie donoszę, że w brzuchu noszę drugą dziewczynkę :) imię wciąż dyskutowane :) lista jest dłuugaaa... śmiejemy się, że jeszcze dużo dzieci musimy zrobić, żeby wszystkie te fajne imiona wykorzystać :D
olcia - super nius! gratulacje :applause:
Agut, witaj u nas!
to piszę ja, ale chustowym wielogłosem ;)
pozdrawiamy z wakacji :mrgreen: i z żalem piszemy, że przyszła środa odpada, bo jeszcze nas nie ma.
i, g, m, k i jeszcze parę głosów i głosików :)
mi. - chustowy wielogłosie :) pozdrawiam wszystkich wakacjuszy :) bawcie się dobrze!
Olcia no mam nadzieje, że dacie sie wiec zaprosić :) i gratulacje córci! jakie macie imiona wybrane??
no pewno, że damy się zaprosić, bardzo chętnie :)
już widzę to szaleństwo Julki :)
lista imion bardzo długa :)
Lila, Lena, Zuzia, Ania, Wanda, Kasia, Zosia, Kaja, Maja, Ada, Alicja, Natalia, Laura... jak mi się coś przypomni - mogę dopisać :)
jak widzisz - dużo ich :) i jak tu wybrać? a co dzień typ przodujący zmienia się ;)
co dobrze brzmi z Julką?
olcia ja tylko ostrzegam, że Zosia to nie imię - to charakter ;)
pozdrowienia dla wszystkich z augustowskich lasów
g & z
Julka i Kulka ;-)
Zanim urodził się Hektor i mieliśmy problem z imieniem (bo my dla odmiany nie mogliśmy znaleźć imion, które się nam wspólnie podobały) żartowaliśmy, że damy mu na imię Ksenon, a jego hipotetycznemu młodszemu bratu - Halogen. ;-)
Ja mam taka koncepcję, żeby dawac dzieciom imiona tego samego pochodzenia, H. i H. mają imiona pochodzenia greckiego. Julia jest imieniem łacińskim, więc pasowałaby np. Natalia lub Laura. Ale to taka moja fiksacja :lol:
Agut, ja do Ciebie się piszę, bo mam blisko :mrgreen: Może świeża krew trochę ożywi towarzystwo i się wreszcie spotkamy. :lool:
dzięki LM :)
Natalia to mocny typ u nas... zanim Jula się urodziła, mieliśmy 2 typy: właśnie Julkę i Natalkę... finalnie została Julka, jak wiadomo :) więc teraz Natalia mocno rozważana :)
zobaczymy, co z tego wszystkiego zostanie (o imiona rzecz jasna chodzi)
czy Hektor nadal ma się dobrze?
aa kobitki ja jak najbardziej jestem za spotkankiem!
Jutro co prawda wybywamy na 2 tyg. ale pozniej jestem juz cały czas! To co mam nadzieje,ze w sierpniu sie uda spotkać?
mnie nie ma od 13 sierpnia, jakoś do końca sierpnia / początku września :)
ale przed i po otwarta na spotkania jestem bardzo :)