Goś nie wiem czy Wy jakieś konszachty z Rafałem macie za moimi plecami?
Ten to samo powiedział ;)
Więc skoro m. się zgodził i funduje to ja jeszcze jedne pyt- czy to rozmiar uniwersalny?
tzn- za wielka vel za mała być nie powinna? :)
To ja grupowo odpowiem :)
Jasne :) Takie np.:
https://googledrive.com/host/0B6vJVN...NlMFk/1291.JPG https://googledrive.com/host/0B6vJVN...NlMFk/1250.JPG
:kiss: Dzięki, kochana :)
Zapraszam serdecznie!
Nie gryzie absolutnie. Właśnie przeryłam szufladę z resztkami i wtym moim bałaganie z lekka trudno mi się połapać, który popiel to ten Twój (bo mam ich kilka). Tak na 95% jestem pewna i jeśli to to, to ładnie pasuje - alem zdanie wyprodukowała :roll:
Będzie dobra na obwód 56 cm. w górę.
Właśnie ją przymierzyłam - ja mam 57 cm. i mi jest taka akurat. Na mniejszą głowę może być luźna.
edit.: Nie cytujcie pierwszego zdjęcia - zaraz je zmniejszę.
to idę na pw ratami jak dzieciaki mi pozwolą:mrgreen:
Paseczki jeśli nie gryza z tych do wzięcia od razu bym chciała, jesli jeszcze jest?
Nie gryzą, ale mają wełnę w składzie, więc dla osób uczulonych na wełnę się nie nadają.
Są rude, fioletowe i niebieskie (niebieskiego nie mam w tej chwili na zdjęciu, ale kolorystyka, jak na focie poniżej - fason golfika taki jak w fioletowym mniej więcej)
https://googledrive.com/host/0B6vJVN...zNlMFk/826.JPG
Fioletowo niebieski najlepiej, nie jestem uczulona, ale dość wrazliwa na gryzienie. Np gryzie mnie sweter , który ma 40% wełny i 10 angory. Mogę go nosić tylko na koszule. Skowrony wełniane mnie gryzły, a np Moss wełniany nie.
Asiu a jak tam mój komplecik, która jestem w kolejce, nie pośpieszam :D tylko tak pytam, bo się doczekać nie mogę
Kochana, niedługo już... Zrobię wszystko, żeby się przed Świętami wyrobić. Przez pewne komplikacje włóczkowe i chorobowe wszystko się trochę opóźniło, ale wychodzę na prostą... Przez weekend dużo nadrobiłam, mam nadzieję, że w przyszły też podgonię.
Podglądam ten wątek od dłuższego czasu. Nie ukrywam, że zachwycam się bardzo włóczkowymi dziełami sztuki. Postanowiłam się ujawnić, bo już nie mogę przebierać nogami :hide: Chciałabym zapytać, czy jest jakaś lista, na którą trzeba się wciągnąć, by zamówić jedno z tych cudeniek? :ninja:
Myślę konkretnie o arbuzowej muszelce lub jej tęczowej siostrze i czapie do kompletu. Czy można jeszcze zostać szczęśliwą posiadaczką jednej z tych chust? Nie zależy mi szczególnie na czasie. Mogę zaczekać. Zwłaszcza w obliczu grudniowych wydatków :duh:
To proszę uprzejmie wciągnąć mnie na tę magiczną listę :rolleye: Jeszcze bardziej niecierpliwie będę podglądać :lool:
Że też mam dwie lewe :oops: Podziwiam talent :love:
Informuję, że jesteś wciągnięta (rozumiem, że chciałabyś muszelkową arbuzową+zieloną czapkę, czy coś innego?).
Czy to talent? Nie wiem. Wszystkiego można się nauczyć, więc to raczej wypracowane rzemiosło. Ale dziękuję :)
Wczoraj, a właściwie dzisiaj siedziałam do 2 w nocy, tak więc robię, co mogę - szybciej nie dam rady, bo padnę i będziecie mnie zbierać ;)
Asiu jeśli chodzi o mnie, to ja mogę dostać od ciebie komplet na Nowy Rok, rozumiem, że przed świętami też masz kupę roboty, więc jeśli chodzi o mnie to luz :lol:
Kasiu, skrobię do Ciebie.
zapytuję, czy te niebieskie paseczki czapka i szyjogrzej sa dostępne?:rolleyes:
Zwalniam czapkę :)