dla mnie to już jest wadliwe uszycie..wszystkie zawinięcia muszą być na jedną stronę..i chodzi tu tylko i wyłącznie
o estetykę uszycia...
Wersja do druku
Mnie sie podoba - dzięki temu nie ma rozróżnienia na stronę prawą i lewą. Traktuję to na plus :thumbs up:
ale już fumus miał chyba takie przeszycie - muszę sprawdzić - dla mnie też to raczej na plus jest
Ja ze swoich kół niestety zrezygnowałam - niestety, bo nadal uważam, że wzór rządzi!
Ale koła zamówiłam do Polski, odebrałabym je dopiero za ponad miesiąc i nie chciałam ryzykować przykrych niespodzianek skoro nie mogłabym osobiście ocenić chusty od razu po jej wysłaniu - najbardziej się obawiałam transferu kłaczków na odzież (tak jak np. w niektórych chustach kaszmirowych).
Przy okazji chciałam pochwalić obsługę klienta Nati, czuję się dopieszczona jak u Didymosa.:applause:
Mam nadzieję, że te kółka jeszcze wrócą, czarno-złote konopie lub konopiane kółka april:ninja: byłyby nie od rzeczy! Albo czerwono-złote, takie z połyskiem, lnem i przytupem:beat:.
Też obejrzałam, fantastyczne:)
Idę za chwilke oglądać :P
Moje w końcu dzis dotarły....
Dla mnie som booossskkiieee!!!!
Młodsza, jak szmatę zobaczyła, az jej się buźka uśmiechnęła i oczka.... Normalnie cała mordka :D
Zamotałam z mojej barrrrdddzzzooo długiej chusty :P prosty plecak....
Normalnie kocham te kołą :P
Myślę, że po praniu pokocham jeszcze bardziej :D
moje koła już u mnie :) bardzo mi się podobają :)
dziewczyny które już prałyście swoje kołą mam pytania:
1) czy farbują?
2) czy w pralce zostawiają kłaczki na innych rzeczach?
pytam bo zwykle chustę z czymś innym piorę ale tu mam mały dylemat...
A w pralce pierzecie? Na zimnym, czy jak? Bo ja mialam zamiar recznie (jak juz do mnie doleca wreszcie)
No widzisz, twoja pralka ma programy, a moja tylko : hot, hot/cold i cold. Wirowania wylaczyc sie nie da :P
upssss...
ja też za radą amst prałam w programie do wełny.... i z innymi rzeczami, ale nie zauważyłam "zakłaczenia" się towarzystwa pralkowego....
Kupiłam baaarrrddzzzooooo długie i wyprałam, zanim pocięłam na kółkową i plecaczkową :P I mam wrażenie, że za względu na duużżżąą ilość poskładanego materiału w pralce mało mi tych kłaczków "zeszło"...
No nic, upiorę oddzielnie.... o ile dostanę kółkową w swoje łapki :P
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphoto...10037280_n.jpg
bo dziś nosiła JUlkę :D