Vespers jest boski! U mnie ma status niesprzedawalny :).
Wersja do druku
to co, kiedy kolejne:ninja:
ja dop. weszlam dzis
caly dzien w pracy bylam
Na razie cisza.
siódemka biedronkowa dostępna, ale zarezerwowana :ninja: czyżby ktoś zrezygnował, czy zapomnieli o jakiejś i dodali? :mrgreen:
Powiedzcie, po jakim czasie oni wysyłają? Bo cały czas u mnie "processing" no ale przecież gdybym jeszcze jakąś chciała to nie da rady w jednej paczce?
Nouveau Raven and Roses Nova will be listed on our website between 4 and 4.30pm GMT on Thursday 24th January.
Powodzenia dla polujących :thumbs up:
Masha no to jutro nie pojdziesz:) aaaa i najlepszego z okazji urodzin
Za życzenia serdecznie dziękuję :* Ja wam podam rozkład moich treningów i od razu będziecie wiedziały, kiedy na Osche polowac ;)
Ulala!:
Before we get to listing SN Midnight next week we'd like to let everyone know about a pre-order we are planning - it won't be open for a couple of weeks but is probably useful to know about at this point:
Starry Night Pre-order
Items available to order will be:
Midnight (in 100% cotton)
Raven (with 50% linen)
Nebula (with 25% wild silk)
Aaaale bosko z tym preorderem. Tylko skąd ja kasę wezmę... Muszę zrobić wyprzedaż :hide:.
I mam nadzieję, że mi strona jutro będzie chodzić, bo Raven zdecydowanie powinien się na mojej półce znaleźć :).
samuela, może płatność będzie tak ulokowana, że akurat uzbierasz ;) Bo wydźwięk tego posta jest taki, że "jeszcze nie teraz" ale "żebyście już kasę zbierali" ;)
Ale w preorderze będzie SN Raven a nie NV Raven. A ja chcę na ten moment chyba obie :lol:.
A SN Midnight to jak wygląda? :hide:
A już wiem: to ten czarno-biały
No pewnie czarno-czarna. Dla mnie bomba, kocham czarny i Laurze w czarnym ładnie :lol:.
A SN nebula? Jak to bedzie wyglądało?
Jakoś tak: http://www.oschaslings.com/product/detail/55
Chcą osiągnąć ten sam kolor.