też widzę :) a masz kuku ustawione na tą konkretną stronę? a nie na nowości przypadkiem?
Wersja do druku
mam kilka kuków :cool:
Ja też widzę te resztki ;)
A biedronki już widziałam na forum, więc na serio ich jeszcze w sprzedaży nie było? Może to było zdjęcie "zapowiadające".... :hide:
Nic mi nie kuka :frown. Wcześniej były jeszcze w nowościach któreś chmurki niebieskie (nie odróżniam ich kompletnie), ale tylko rozmiar 2.
Sa jeszcze chmurki lniane 6:)
po jednej, po jednej, zaraz wybór będzie :mrgreen:
no, to jak już strona całkiem wstała
i nawet smoki i fade wróciły, to może się coś zacznie dziać :)
Jest już jedna nowość nawet :)
Czekam na biedronki....
No to poszło!
Art Dyed Citrus Ring Sling 100% linen white
Najpierw i tak ma być vespers i smoki, a dopiero potem nowości.
Pewnie się rozgrzewają ;)
o fajnie, nic, co bym chciała :)
chociaż fajny ten citrus, taki energetyczny :)
edit: o, SNFMN już zeszło?
Zaciekawiły mnie Wasze ochy i achy. Można to jakoś kupić?
Wkładasz do koszyka, nie patrzysz na cenę. Kontynuujesz zakup bez patrzenia.
Płacisz - wkładając między zęby resztkę rozsądku - żeby dbać o szkliwo - wiadomo - nie wolno zgrzytać zębami...
Lecisz ugotować dobry obiad, wyprasować koszule, poskładać parami skarpetki i naciągnąć fikuśną bieliznę żeby osłodzić mężowi uszczuplony stan konta...
:duh:
Amst - :lool::lool::lool: żeby to takie proste było:hide:
Spoglądam z ciekawości, odświeżam ale przecież i tak nie mam karty kredytowej więc to na nic:roll: chyba, że znowu jest opcja pp???
Aginia - nie - Paypala nie ma ale płacisz zwykłą debetową. Moja maestro działała.
Chciałabym złapać róże i NV. Ciekawi mnie skład w SN i chmury - żeby mieć do pary - ale dłuższe...ale ponieważ jest półrocze, konferencje, podsumowania, pracy mnóstwo to boję się nie nie poszaleję :(((
ja mam vise i chyba kiedys w jakimś innym sklepie próbowałam zapłacic ale nie dalo rady:hmm:...może to i lepiej:hide: