a, jeszcze mi się przypomniało, miałam zapytać czy szerokość 60 sprawdza się tez przy starszym, kilkumiesięcznym dziecku?
Wersja do druku
a, jeszcze mi się przypomniało, miałam zapytać czy szerokość 60 sprawdza się tez przy starszym, kilkumiesięcznym dziecku?
dla mnie np Zara 60cm była za waska i ciezko mi sie wiazalo
a ja mam super wąską chustę - 54 cm - i powiem tak: IMO dla newborna taka szerokość będzie idealna do wiązań w pionie (nie wiem jak przy kołysce), z większym dzieciaczkiem może być problem z wiązaniem np. plecaka prostego (za mało chusty do włożenia pod pupę), ale ja przy 6-7 kg wiążę z tej szerokości jeszcze wszystko:)
Małe pytanko - prac chustę prze pierwszym użyciem?
Własnie doszła moja pierwsza w życiu chusta Nati diamentowy bambus, łał, fajna jest:):)
prac :)
piszecie czesto o paskach z wełną a ja ich w sklepie u Natalii nie widzę, czy to jakaś limitowana edycja?
Bambusa nie trzeba prać koniecznie przed pierwszym użyciem - tak jak trzeba np wełnę. Niemniej dobrze jest uprać wszystko co nowe, a co ma mieć kontakt z niemowlakiem ;)
nie, jest jeszcze fioletowa 4,2m nowa ) ale w Rosji
na naszym traganie ostatnio różowe wisiały
Poluj, poluj na różowego pasiaka ;) To moja druga ulubiona chusta w moim stosiku ;)
Pierwsze miejsce też zajmuje Natka z wełną, ale brązowa grecja - to ukochana chusta, absolutnie niesprzedawalna!!!
No ja marzę o jeszcze jednym takim "nie przypadku" ;) pastelowych paskach z jedwabiem... Jeśli takie kiedyś utkasz Natalio, to ja proszę o jedną sztukę już dziś :D
Moje różowe paski z wełną przyjechały do mnie z Ukrainy :D A tak z ciekawości, to dlaczego one tak mocno limitowane były? No i jak właściwie mocno limitowane?? Teraz takie parcie na limity... ;)
mam Kalahari. co byscie polecaly jako drugą chuste? krotka na kangurki, plecaczki i biodro?gdybym miala juz pozstac tylko przy dwóch, w co watpie ;)
bawełna ))
marzy mi sie japan ale myslalam kupic go na jesien
Perła z bambusem jest cudna, boska, najlepsza na świecie!
Czy jakaś chusta Nati jest do niej podobna pod względem mięsistości, miękkości i wygody noszenia? Trochę głupio mieć kilka Pereł - może wiec coś "w podobie"...