Hanti było suuuuuuper :applause::applause::applause:.
Dzieciaczki wspaniałe, takie radosne i spontaniczne :thumbs up:.
Oby częściej takie programy w TV
Wersja do druku
Hanti było suuuuuuper :applause::applause::applause:.
Dzieciaczki wspaniałe, takie radosne i spontaniczne :thumbs up:.
Oby częściej takie programy w TV
bardzo mi sie podobało:))
najbardziej dzieci hanti :))
(nie zauważyłam w ogóle karmienia-jeeeny, ale ja bystra jestem)
i zawsze Anię Orłowską lubiłam - a teraz że chce motać jeszcze bardziej ją lubię :))
super!!!!
Jutro albo dziś popołudniu na stronie DDTVN na forum pewnie pojawią się komentarze do tego tematu...zobaczymy jaki był odbiór....
:ninja:
[QUOTE=hanti;395218]zapraszam jutro, godzinę dokładną będę znała wieczorem (póki co ok 10)
Hej Hej,
widziałam program DDTVN dziś rano, bo korzystając z możliwości jakie daje zwolnienie lekarskie byłam wtedy w domu:)
powiem tylko: super super:) nawiasem mówiąc fajowe masz dzieciaki,
a sam program był bardzo sympatyczny i naprawde uważam, że dla wszystkich nieznających chusty - przekonujący:) pozdrawiam serdecznie.
Paulina
Dodam jeszcze, że karmienie najmłodszej twojej pociechy zupełnie mnie rozczuliło:)
I jeszcze coś - bardzo pięknie zabrzmiało to, że najmlodsza córeczke zaraz po urodzeniu nosil i tulił tata jak mama nie mogła :) To bardzo ważne zdanie dla wielu dzieci jeszcze w brzuszkach :thumbs up:
Pierwsze co zrobiłam to poleciałam do teścia i kazałam nu włączyć tv. bo generalnie byl na nie jak malego tak "ściskałam" ;) zobaczymy co teraz powie ;)
Hanti było slicznie. spryciara tez karmienia nie zauważylam, ale co sie dziwic pewnie tam koczowaliscie 2 h, zanim sie zaczeło. Gratulacje dzieci sliczne, Jak mowiłaś o malutkiej noszonej przez męża zaraz po cesarce to az mi łzy ze szczescia waszego poleciały po policzkach eh ... .
wypieki z radosci mam az do taraz
Paweł Z. dorze ze był na nie co do nosidełek.
gratulacje ;))))))))
Szkoda ze tak krotko, ale mysle ze to nie ostatni razy tam byliście.
A jak Pieńkowska się do pomocy przy rozmotaniu Małej rwała....:ninja: :ninja: :ninja:
hanti -brawo za nową fryzurę !
karmienie musialo byc dyskretne bo tez nie zauważyłam ;-)
a największy szok po programie:
zawitkowski sie nawrócił :ninja:
aż miło było sluchac jak zachecał do chustowania, chociaz zgodze się z morepig, ze wiażąc tak jak on sama balabym sie pionizowac ;-)
:applause:Brawo Hanti, mi też się bardzo podobało!! Masz wspaniałe dzieciaki!
Oj też wole Prokopa i Wellman ;-) a jak tylko program się skończył to ja do Marysi to co zachustujemy się ;-) Normalnie miałam ochote ponosić ;-) To chyba dobry znak :applause:(tylko od razu mam myśli czy ja dobrze wiąże, czy te nóżki nie za szeroko małej robie ? :duh::frown) Bo hanti tak ładnie miała zawiązane :oops:
cudnie było! a pan z. musiał swoje 3 grosze o pionie wtrącić... ale i tak dobrze, wreszcie o chustach pozytywnie się wypowiedział, a nosidełka zdyskredytował.
a gromadkę masz WSPANIAŁĄ, hanti!
Dziewczyny, Zawitkowski się nie nawrócił. on od dawna pisze, że chusty są cacy a nosidła be. On tylko zaczął glośno o tym mowic, bo ma umowe z Bebelulu. On na sobie miał chustę właśnie tej firmy.
włączyłam komputer tylko po to, żeby napisać że:applause::applause::applause::applause::applau se::applause::applause: jestem zachwycona!!!
naturalnie, spontanicznie, ślicznie, przekonywująco!!!
hanti byłaś świetna!!!!!
nawet Twoja trema była urocza, wątpię czy jakaś mama z czwórką dzieciaków przy sobie dałaby radę więcej powiedzieć na żywo w tv;-)
za karmienie na wizji należą Ci się brawa wszechczasów!!!:applause::applause::applause::app lause::applause::applause:
wcześniejsze programy o chustach w tv zalatywały sekciarstwem:oops:(przepraszam, jeżeli kogoś tą wypowiedzią mogę dotknąć, ale to tylko moje odczucia) a ten był taki naturalny, nic na siłę, bez przekonywania, że to najlepsze dla Waszych dzieci itp i taki sposób przedstawiania chustonoszenia uważam za najskuteczniejszy!
jeszcze raz wielkie:applause::applause::applause::applause::ap plause:
hanti jaka Ty śliczna jestes :D:D:D:D
Bardzo ci pasuje ta fryzurka i teraz juz wiem ze tatuaz masz w 100 % odpowiednio dobrany ;-)
Co moge powiedziec... Podobało sie :D Bardzo :D
Masz super dzieciaki :D
Świetnie wyglądaliscie :)
i jeszcze upowrzechnienie karmienia piersia ;-)
Super bylo i tyle :D
Tez zaluje ze akuratnie an tych prowadzacych padło ;-)
bo karmienie Ani bylo naturalne i dyskretne
takie, jakie jest z natury
dym wokol niego jest z niezrozumialych dla mnie przyczyn
zadna kobieta nie marzy o machaniu biustem
dobrze, ze Kamila postanowila ssac :thumbs up:
:applause: hanti świetnie!
( a tak przy okazji to Jesteś bardzo bardzo ciepłą i radosną osobą :)
chusty górą! :)