http://tablica.pl/oferta/nosidelko-e...e-ID152Dx.html
Wersja do druku
ale ze w co ? że przodem ?
bo nie rozumiem
takich kwiatków mnóstwo wala się po forum
chyba to, że ktoś "na siłę" (widać to choćby po tym jak zagłówek prawie się wżyna w podgardle dziecka) wlozył dziecko przodem do świata, bo jeśli chodzi o same nosidło, to nie wygląda na wisiadło, ale na coś w typie ergonomik
samo nosidło nie jest złe jak za taką kasę :)
ale jak silnie musi działać propaganda wisiadłowa że ktoś do tak szerokiego nosidła wsadził dziecko przodem:omg:
no ale kwiatków taki wiele jest :) mnie już chyba nic nie zaskoczy
Mi też to wygląda na ergo i nie mam pojęcia jak tej pani udało się wsadzić tam dziecko przodem do świata :twisted: na pewno obydwojgu było nie wygodnie w ten sposób, to sprzedaje :)
ostatnio widziałam dziewczynę, która pomykała w zwisiadłowanej pościelówce ze sporym niemowlakiem twarzą do świata :(
to chyba pentelkowy ergonomik... jak za taką cenę ok... ale u diabła wsadzać dziecko przodem do świata :hmm: :bduh:
trzeba było na plecy wsadzić to by sobie pooglądała i się na przytulała...
więcej wrażeń było potrzeba... // dziecko ma teraz 7m-cy i tyle miało już widzieć w tej niewygodzie...//
my do dziś nosimy się w mietku z przodu (mały ma 16,5m-ca i ok 13kg) - ale na pewno nie przodem do świata...
zresztą nie wiem jakbym małemu taki szpagat miała zafundować... no i zapewne by zastrajkował...
a tak bynajmniej się przytulamy i jest bosko...
ojj już sporo czasu wisi ta oferta
ale przynajmniej opis szczery :twisted:
Tak po prostu na plecy i jazda w sensie patataj? Toć to fajna sprawa, tylko kolana bola :D
Cena spoko, tylko podajcie wymiary panela - poćwiczę szpagat... Edit - dobra widzę...
Laski bierzcie bo okazja :)
tylko ciekawe że dziecko dziś ma 7 miesięcy, dostali w grudniu, użyli kilka razy a od kwietnia mała jeździ w spacerówce...
Czy pentelka nie daje instrukcji do nosideł? Do elastyków daje, prawie dobre...
piszą że dostali w prezencie więc ofiarodawca niekoniecznie musiał dołączyć ;)
ale do nosideł powinny instrukcje być dołączane mimo wszystko
Hehe, piękne "ergonomiczne" ;)
to ja sie tutaj podepne : ( mozna linkowac z fb? jezeli ta osoba ma profil publiczny co nie?)
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater