-
Pozdrawiam!
Chciałabym się przywitać... Jestem już zarejestrowana na forum od kilku miesięcy, ale jakoś nie mam czasu się bardzo udzielać :oops: Przedstawiałam się na olsztyńskim podforum, ale chciałabym to jeszcze uczynić tu :D
Jestem młodą mamą. Mam dopiero jednego chuściaka. Moją córę chustuję od 3 dnia życia. Była niestety cesarka więc od samego początku staram się Młodej wynagradzać to wyrwanie z brzucha... :roll: Najpierw chustował małż (po cc rwał brzuch i się bałam) a po jakiś dwóch tygodniach ja. Małż w bambusie LL, ja w elastyku. :mrgreen:
Używamy pieluch wielo, ale i też jednorazówek (jak nas najdzie ochota ;) ) chustujemy się ale jak trzeba to i wózkiem wozimy. Nie mam stosu szmat (choć tu tylko kasa ogranicza 8)) )
Jestem na forum, bo uwielbiam nosić moje dziecko, uwielbiam z nim spać, karmić piersią i mieć je blisko! Lubię jak wiem co jem, czym się smaruję i jak mogę wykorzystać naturę w moim życiu.
Obecnie noszę Małą w ONO, namówiłam znajomą na uszycie mi MT :high: i chciałabym zamienić moją bambusową LL na jakąś tkaną... (jestem w trakcie rozmów z jedną z forumowiczek) bo bambus to jednak nie to.. tzn nie umiem w nim wiązać i tylko się zniechęcam do chust... a tak marzę coby moje 10kg wrzucić na plecy... Panel w ONO już jest za nisko i Małej lata głowa (Mała maa 6 mc)
Chciałabym Was wszystkich serdecznie pozdrowić i wyrazić nadzieję, że na forum zagoszczę na dłuuuuuugo! Z wielkim pożytkiem dla siebie i choć małym dla Was! ;-)
-
-
-
-