Chciałabym się przywitać... Jestem już zarejestrowana na forum od kilku miesięcy, ale jakoś nie mam czasu się bardzo udzielaćPrzedstawiałam się na olsztyńskim podforum, ale chciałabym to jeszcze uczynić tu
Jestem młodą mamą. Mam dopiero jednego chuściaka. Moją córę chustuję od 3 dnia życia. Była niestety cesarka więc od samego początku staram się Młodej wynagradzać to wyrwanie z brzucha...Najpierw chustował małż (po cc rwał brzuch i się bałam) a po jakiś dwóch tygodniach ja. Małż w bambusie LL, ja w elastyku.
Używamy pieluch wielo, ale i też jednorazówek (jak nas najdzie ochota) chustujemy się ale jak trzeba to i wózkiem wozimy. Nie mam stosu szmat (choć tu tylko kasa ogranicza
)
Jestem na forum, bo uwielbiam nosić moje dziecko, uwielbiam z nim spać, karmić piersią i mieć je blisko! Lubię jak wiem co jem, czym się smaruję i jak mogę wykorzystać naturę w moim życiu.
Obecnie noszę Małą w ONO, namówiłam znajomą na uszycie mi MTi chciałabym zamienić moją bambusową LL na jakąś tkaną... (jestem w trakcie rozmów z jedną z forumowiczek) bo bambus to jednak nie to.. tzn nie umiem w nim wiązać i tylko się zniechęcam do chust... a tak marzę coby moje 10kg wrzucić na plecy... Panel w ONO już jest za nisko i Małej lata głowa (Mała maa 6 mc)
Chciałabym Was wszystkich serdecznie pozdrowić i wyrazić nadzieję, że na forum zagoszczę na dłuuuuuugo! Z wielkim pożytkiem dla siebie i choć małym dla Was!![]()