widziałam na gugu-gaga i zakupy już poczyniłam, niestety wybór już marny, ale 3 szt udało mi się pochwycić 8))
w pieluszkolandzie też są
coś przeoczyłam ??
Wersja do druku
widziałam na gugu-gaga i zakupy już poczyniłam, niestety wybór już marny, ale 3 szt udało mi się pochwycić 8))
w pieluszkolandzie też są
coś przeoczyłam ??
Otulacz wełniany na pieluszkarni z 68,00 zł na 49,90 zł, ale ja go nie ma wiec sie nie znam;)
tak jest, skorzystalam obficie z guguobnizek kilka dni temu, ale costam jeszcze zostawilam :D
od petisu to jakoś szybko poszło, bo się nie załapałam :(
Bushido przedłużyła promocje, co pewnie ucieszy fanki wonderoosów ;)
ja u bushido już pobuszowałam (znaczy skromnie ale na tyle mnie stać 8)) ) mąż "wniebowzięty" :roll: :roll:
Jakoś nie mogę się połapać w sklepiku bushido :( Jak można wybrać kolor pieluszki czy wzór otulacza?
hmmm chyba po prostu pisząc maila. ja tak zrobiłam, nie wiem czy dostanę to co chcę, faktycznie nieco zamot tam panuje, ale fajny towar :D
A mi sie strona Petisu od wczoraj nie chce wgrac:(
Ja się kila dni zastanawiałam czy z gugu-gaga zamówić otulacz w gwiazdki czy w kropki i jak się zdecydowałam były już tylko białe. Muszę popracować nad szybkością podejmowania decyzji:) Ale i tak się cieszę bo zrobiłam interes że hej!
Jak kiedy strona nie dziala, to maila ślijcie, czasem nam się serwer wiesza, ale mnie wczoraj strona chodziła.
Po cichu powiem, że przymierzamy sie do nowych pieluch w sympatycznej cenie. :)
Brzmi super :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez petisu
Petisu,a zdradzisz kiedy będą i czy będą kieszonki ??????
No i jakie to :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez hanti
a jaki jest adres do sklepu bushido?
a w ogóle co sądzicie o otulczu wełnianym imse vimse, bo się zastanawiam, czy poddenerwować męża zakupem 500tysięcznego otulacza czy nie :P
taki :)
pozdrawiam
Bushido a ja się nie mogę połapać w Twoim sklepie :( Nie jest napisane jakie kolorki/wzory są dostępne. No i jak wybrać ten który się chce podczas składania zamówienia???
chciałam kupić wonderoosy na wyprzedaży i się w końcu zniechęciłam a potem było po ptokach :(
witam,
niestety nie mam czasu aby przysiasc pewnie zrobie to w weekend . DOstepne kolory umieszcze zaraz w opisie. Kolor/ wzor wystarczy napisac w uwagach albo w mailu.
Z WYprzedazy zostalo kilka Wonderoo (kilka sztuk ok 8) ale o tym napisze w watku reklamy.
To super, bo ja tez bym chciała. "Biegnę" do sklepu
przepraszam. info wrzuce dzis wieczorem .