widziałam na gugu-gaga i zakupy już poczyniłam, niestety wybór już marny, ale 3 szt udało mi się pochwycić![]()
w pieluszkolandzie też są
coś przeoczyłam ??
widziałam na gugu-gaga i zakupy już poczyniłam, niestety wybór już marny, ale 3 szt udało mi się pochwycić![]()
w pieluszkolandzie też są
coś przeoczyłam ??
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
Otulacz wełniany na pieluszkarni z 68,00 zł na 49,90 zł, ale ja go nie ma wiec sie nie znam![]()
Zakończyłyśmy cysianie w wieku okrągłych 4 lat
M1 X 2007, M2 V 2016
tak jest, skorzystalam obficie z guguobnizek kilka dni temu, ale costam jeszcze zostawilam![]()
od petisu to jakoś szybko poszło, bo się nie załapałam
Bushido przedłużyła promocje, co pewnie ucieszy fanki wonderoosów![]()
Asinus asino pulcherrimus
ja u bushido już pobuszowałam (znaczy skromnie ale na tyle mnie stać) mąż "wniebowzięty"
![]()
![]()
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
hmmm chyba po prostu pisząc maila. ja tak zrobiłam, nie wiem czy dostanę to co chcę, faktycznie nieco zamot tam panuje, ale fajny towar![]()
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
A mi sie strona Petisu od wczoraj nie chce wgrac![]()
Zakończyłyśmy cysianie w wieku okrągłych 4 lat
M1 X 2007, M2 V 2016
Ja się kila dni zastanawiałam czy z gugu-gaga zamówić otulacz w gwiazdki czy w kropki i jak się zdecydowałam były już tylko białe. Muszę popracować nad szybkością podejmowania decyzjiAle i tak się cieszę bo zrobiłam interes że hej!
Jak kiedy strona nie dziala, to maila ślijcie, czasem nam się serwer wiesza, ale mnie wczoraj strona chodziła.
Po cichu powiem, że przymierzamy sie do nowych pieluch w sympatycznej cenie.![]()
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
Brzmi superZamieszczone przez petisu
![]()
Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009
Petisu,a zdradzisz kiedy będą i czy będą kieszonki ??????
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
No i jakie toZamieszczone przez hanti
![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
a jaki jest adres do sklepu bushido?
a w ogóle co sądzicie o otulczu wełnianym imse vimse, bo się zastanawiam, czy poddenerwować męża zakupem 500tysięcznego otulacza czy nie![]()
Live, Love, Enjoy Life! Always.
taki
pozdrawiam
witam,
niestety nie mam czasu aby przysiasc pewnie zrobie to w weekend . DOstepne kolory umieszcze zaraz w opisie. Kolor/ wzor wystarczy napisac w uwagach albo w mailu.
Z WYprzedazy zostalo kilka Wonderoo (kilka sztuk ok 8) ale o tym napisze w watku reklamy.
To super, bo ja tez bym chciała. "Biegnę" do sklepu
przepraszam. info wrzuce dzis wieczorem .