Lubicie pul bawełniany? Ja tak, ale wiem, że przy nim muszę szczególnie uważać z czasem między przewijaniem, by nie przeciekł
Wersja do druku
Lubicie pul bawełniany? Ja tak, ale wiem, że przy nim muszę szczególnie uważać z czasem między przewijaniem, by nie przeciekł
no właśnie mi się tak wydaje, że on bardziej namaka jakoś... chyba wolę poliestrowy
nie lubie
zostawilam tylko jedna kieszonke z tym pulem ale uzywam sporadycznie jak wszystko inne wyjdzie
ja lubię :) ale swego czasu miał tutaj bardzo czarny PR
nie lubię i nie dlatego, że nasiąka, bo nie miałam takiego przypadku, tylko dlatego, że jest sztywny.
wolę pieluszki obszyte bawełną np. eko_mama czy sweet classic
Miałam trzy kieszonki z pulem bawełnianym i wszystkie przeciekały mi przy nóżkach :) Więc nie lubię go :)
Miałam jedną kieszonkę z takiego pulu i nie polubiłam jej właśnie ze względu na przecieki. Ponoć pul bawełniany dobry jest na upały, ale ja wolę wtedy tetrę założyć synkowi i jakiś lekki otulacz
Bez zachwytów
Ot jest sobie w stosiku jako taka ciekawostka,co do zasady rzadko używamy PULa a bawełniany to już w ogóle sporadycznie idzie w ruch
Nie polubiłam, naciągał wilgoć ze środka, poza tym jest sztwniejszy. Wolę zdecydowanie poliestrowy.
Ja też nie lubię. Miałam przecieki i miałam wrażenie że ciągle jest wilgotny. Jeśli już sięgam po otulacz pulowy to poliestrowy, ale staram sie pupinę małego w wełnie trzymać :)
Zdecydowanie nie, u nas nie tyle co przeciekał, co notorycznie nasiąkał (był wilgotny). Teraz mam tylko jeden w użyciu, reszty się pozbyłam.
Ten, który mam został ze względu na śliczny wzór (i to chyba jedna z zalet bawełnianych puli, poza większą"naturalnością" w dotyku).
ja toleruję, mam taką jedną pieluszkę
szczerze mówiąc, to staram się często przewijać, jakoś przecieków u nas nie było
ale i tak wolę poliestrowy, bo bawełniany jest sztywny jak dla mnie
no właśnie , nasiąka jakoś...jaka jest różnica technologiczna między Tym zwykłym a bawełnianym?:hmm: Że niby ten bawełniany jest bardziej naturalny? Bo na plus to wzorki ładne można znaleźć, dużo ciekawsze niż w tym poliestrowym
Lubię , nie nasiąka bardziej niż minkee . Nie lubiłam Pulu poliestrowego a teraz te nowe wzory co dziewczyny szyja jest pierwsza klasa , miły w dotyku . Tak więc lubie każdy .
bawełniane też są różne, niektóre bardzo miękkie
z pewnoscią szybciej nasiąka, ale zdaje się, ze jest większa różnorodność w kolorystyce,wzorach. ja już się nie mogę doczekać na zakupioną ledwo co kieszonkę od sylwiontka-to sobie znow potestuję:D