To chyba w tym roku już?
Jak myślicie, co może się pojawić ? :)
Wersja do druku
To chyba w tym roku już?
Jak myślicie, co może się pojawić ? :)
to koncert zyczen czy przewidywania?
bo z zyczen to bym chciala super nosny i ladny jedwab
a z przewidywan to hm...nino bylo, pawie byly, jakies rocznicowe indio?
Odjechane pawie, np. kaszmirowe.
indiacz:) ale mało to prawdopodobne. Żakard musi byc, zeby było jak napis dodac;)
Jedwabne pawie w wyborze kolorów i wznowienie eibe albo ładny jedwab w zieleni.
hm...demona ma racje
w tym roku bylo duzo ryb, gekonow
moze motyle?
Puszczą jakieś cudo w stylu alpaka+jedwab+ coś tam jeszcze, do tego cienkie:lool:
Tez mi sie wydaje, ze moga byc jakies odjechane pawie, jako symbol jubileuszowy. Choc moze maja jakis zadzombisty, nowy wzor w zanadrzu na ta okazje :rolleye:
ja indio chcem :D
I różowo-fioletowa chusta będzie ;)
mogę pomarzyć? :rolleyes:
indio forest, w takich tonacjach jak zara forest. Z jedwabiem. I takiej grubości, jak silk natur v. 2
mmm....
Kaszmirowe pawie to chyba nawet ja bym sobie kupiła - chustopruchno na emeryturze. Dla wnuków ja znalazł ;)
A wiecie może kiedy to 40lecie? Trzeba juz kase odkładać czy mamy duzooo czasu;)
No dobra Didek rozpoczął świętowanie, były lago, pawie i chusta "all in one":roll: Na pewno bedą jeszcze inne kolory wzoru takiego jak Lago, a co jeszcze?
40 lecie powazna sprawa więc myślę, że będą coś kombinować z najbardziej popularnymi wzorami - np może wypuszczą katje z lnem albo konopiami:hmm:
Może indio natur z jedwabiem? Reedycja Eibe?
Zbliża się koniec roku a więc i koniec świętowania 40lecia;) Duzooooo było ale myślę, że jeszcze wypuszczą coś super ekstra, jakąś reedycję starocia;) Dalej stawiam na Katje bo w sumie wszystkie pozostałe hiciory juz były: pawie, old standard, eibe, kaszmir, april... brakuje pasiaka:)
Uwielbiam swojego Irisa ale w sumie nie wiem czy chciałabym go w wersji strong z wełna albo lnem. Lubie go za jego bawełnianość:lol:
Co obstawiacie?
Moze jakies super zarabiaste gekony?