To chyba w tym roku już?
Jak myślicie, co może się pojawić ?![]()
To chyba w tym roku już?
Jak myślicie, co może się pojawić ?![]()
Odjechane pawie, np. kaszmirowe.
indiaczale mało to prawdopodobne. Żakard musi byc, zeby było jak napis dodac
![]()
Tez mi sie wydaje, ze moga byc jakies odjechane pawie, jako symbol jubileuszowy. Choc moze maja jakis zadzombisty, nowy wzor w zanadrzu na ta okazje![]()
Marcel 3 lata
I różowo-fioletowa chusta będzie![]()
mogę pomarzyć?
indio forest, w takich tonacjach jak zara forest. Z jedwabiem. I takiej grubości, jak silk natur v. 2
mmm....
Kaszmirowe pawie to chyba nawet ja bym sobie kupiła - chustopruchno na emeryturze. Dla wnuków ja znalazł![]()
No dobra Didek rozpoczął świętowanie, były lago, pawie i chusta "all in one"Na pewno bedą jeszcze inne kolory wzoru takiego jak Lago, a co jeszcze?
40 lecie powazna sprawa więc myślę, że będą coś kombinować z najbardziej popularnymi wzorami - np może wypuszczą katje z lnem albo konopiami
Może indio natur z jedwabiem? Reedycja Eibe?
Zbliża się koniec roku a więc i koniec świętowania 40leciaDuzooooo było ale myślę, że jeszcze wypuszczą coś super ekstra, jakąś reedycję starocia
Dalej stawiam na Katje bo w sumie wszystkie pozostałe hiciory juz były: pawie, old standard, eibe, kaszmir, april... brakuje pasiaka
![]()
Uwielbiam swojego Irisa ale w sumie nie wiem czy chciałabym go w wersji strong z wełna albo lnem. Lubie go za jego bawełnianość
Co obstawiacie?
Moze jakies super zarabiaste gekony?
Marcel 3 lata