-
Bahama - zieleń, fotki #36
-
Śliczna jest, wygląda na wełenkę.
EDIT: Bawełna jednak.
-
Niestety/stety - odpowiedź od Nati - 100% bawełna. Zysk: żywsze kolory.
Cudny pasiak, chyba zdradzę Amazonię.
-
Taka sałatka owocowa, ale miłe kolorki.
-
Aż się buzia śmieje!
Przynajmniej pierwsze wrażenie jest takie: :mrgreen::thumbs up:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
modrooczka
Taka sałatka owocowa, ale miłe kolorki.
Bardzo miłe :)
mnie się też jakoś owocowo-cukierkowo skojarzyło :)
-
ładniusia choć chyba :hmm: wolę szerokie paski...
-
Ciekawe czy to będzie limit czy już wejdzie w standard? Bawełny raczej nie schodzą na pniu?
-
pasiaczek całkiem całkiem, co prawda za zieleniami nie przepadam ale :thumbs up: jest taka trochę "ludowa"
-
ładna, choć nie dla mnie bo pasków nie lubię, zwłaszcza drobnych.
no ale jestem ciekawa zdjęć w akcji, bo kolorki cudne.
-
Ufff totalnie nie moje zestawienie kolorow:)
-
taka sobie, za mało intensywna....
-
Mi przypomina wypłowiały leżak...
No tym razem nie trafili w mój gust pasiakowy :)
-
Mnie paski nigdy nie rajcowaly ale nazwa trafnie dobrana 8))
-
ladna, ale po kiego grzyba znow paski skoro lud czeka na welny i kaszmiry w wypasionych wzorach...? ech, jakis specjalista od marketingu i odwazniejszy grafik by się przydal Nati (i tak po prawdzie to konkurencyjnej firmie tez, bo tam to juz w ogole rownia pochyla...)
-
jakis risercz by zrobili odnosnie czego lud pragnie: kolory i wzory - sonda jakas czy cos. W ogole to i tak forum krzyczy czego chce, ale pewnie trudno bez szklanej kuli wiedziec to bylo kilka miesiecy temu jak planowali co na jesien ma byc...
edit: chociaz kolorki bahama to w sumie bardzo jednoznaczne - ze na jesien sie niezbyt nadaja... wielkiej madrosci tu nie ma. A na wiosne to one juz sie tak przez te zime opatrza, ze nikt ich nie bedzie chcial. Troche malo przemyslane..
-
ano tak, to moze powinni zaplanowac juz teraz na przyklad kampanię letnią, jak kreatorzy mody:)
-
wszedzie tak jest, gdzie trendy graja pierwsze skrzypce. My kupujemy do sklepu sortyment bozonarodzeniowy w lipcu 8)) Didek tez co dziwnie wymyslil te rozowe grochy na jesien. Toz to idealnie nadaje sie na lato. A cuz, kazdemu sie kiedys noga potknie...
-
gdzis im wszystkim dzwoni, tylko za bardzo nie wiedza w ktorym kosciele...strategow brak, oj brak...
-
ładna :) ! naprawde ładna :) drugi pasiak który mi się podoba od natki