Wiadomość z dziś:
https://www.facebook.com/pages/Natibaby/122142851143173
ładna zieleń ale składu nie znam na razie![]()
Wiadomość z dziś:
https://www.facebook.com/pages/Natibaby/122142851143173
ładna zieleń ale składu nie znam na razie![]()
Śliczna jest, wygląda na wełenkę.
EDIT: Bawełna jednak.
Taka sałatka owocowa, ale miłe kolorki.
Aż się buzia śmieje!
Przynajmniej pierwsze wrażenie jest takie:![]()
ładna, choć nie dla mnie bo pasków nie lubię, zwłaszcza drobnych.
no ale jestem ciekawa zdjęć w akcji, bo kolorki cudne.
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
taka sobie, za mało intensywna....
Mi przypomina wypłowiały leżak...
No tym razem nie trafili w mój gust pasiakowy![]()
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
Mnie paski nigdy nie rajcowaly ale nazwa trafnie dobrana![]()
ladna, ale po kiego grzyba znow paski skoro lud czeka na welny i kaszmiry w wypasionych wzorach...? ech, jakis specjalista od marketingu i odwazniejszy grafik by się przydal Nati (i tak po prawdzie to konkurencyjnej firmie tez, bo tam to juz w ogole rownia pochyla...)
jakis risercz by zrobili odnosnie czego lud pragnie: kolory i wzory - sonda jakas czy cos. W ogole to i tak forum krzyczy czego chce, ale pewnie trudno bez szklanej kuli wiedziec to bylo kilka miesiecy temu jak planowali co na jesien ma byc...
edit: chociaz kolorki bahama to w sumie bardzo jednoznaczne - ze na jesien sie niezbyt nadaja... wielkiej madrosci tu nie ma. A na wiosne to one juz sie tak przez te zime opatrza, ze nikt ich nie bedzie chcial. Troche malo przemyslane..
Ostatnio edytowane przez Kamila ; 04-11-2011 o 09:50
ano tak, to moze powinni zaplanowac juz teraz na przyklad kampanię letnią, jak kreatorzy mody![]()
wszedzie tak jest, gdzie trendy graja pierwsze skrzypce. My kupujemy do sklepu sortyment bozonarodzeniowy w lipcuDidek tez co dziwnie wymyslil te rozowe grochy na jesien. Toz to idealnie nadaje sie na lato. A cuz, kazdemu sie kiedys noga potknie...
gdzis im wszystkim dzwoni, tylko za bardzo nie wiedza w ktorym kosciele...strategow brak, oj brak...