-
rekrut z Karwi
Witajcie,
No nareście moje obowiązki pozwoliły mi na zalogowanie się u Was :)
Pozdrawiam Panie spotkane w Karwi na plaży :) Odezwijcie sie prosze zebym mogla was zidentyfikować :) Basiu gdzie jesteś??:) Nie mogę znaleźć tego Karwińskiego wątku. W każdym razie Wielkie Dzięki za spotkanie, za rady, za pomoc i mile towarzystwo (błagam o zdjęcia!!! Antek na nich w plecaczku jest cudnym co dla nas wciąż novium )
śle buziaki także dla mam z sierpnia 2009 na gazecie (wiem że kilka tu Was jest :)
A jak u nas sie zaczęło?
W ciazy organizowalam spotkanie dla rodziców którego jednym z punktów były właśnie warsztaty chrustowe (dosc przypadkowo zresztą) i strasznie spodobała mi sie ta wizja noszenia dziecia w chuście. niestety Antek od poczatku wlasciwoe mial stwierdzona asymetrię i napięcie mięsniowe a tym samym mielismy zakaz noszenia w chuście. Zielone światło pojawiło sie po pół roku i od tamtej pory sie nosimy. Choc to nasze noszenie nie jest częste a moje umiejętności motania dość mizerne to jednak całym serce jestem za noszeniem dziecka bo nam daje to wiele satysfakcji. I to tyle :)
pozdrawiam i witam
-
-
-
hej hej, ale fajnie, widzę, że na wakacjach rekrutacja nie ustaje :lol: - superowo! :applause:. witamy!
-
Cytat:
Zamieszczone przez
foxtrop
warsztaty chrustowe
a to ciekawostka :-)
a tak na serio witaj serdecznie i rozgość się, uważaj wciąga okrutnie ;-)
-
witaj witaj a wątek gdzieś mi mignął były chyba nawet zdjęcia :) może na wszyscy o wszystkim, albo w galeriach??
-
fajnie - widać ze wakacje - to dobry czas na szerzenie idei :D:D
- witamy:)
-
:-) hej! mam nadzieję, że obowiązki pozwolą Ci również udzielać się na forum :-) witaj!
-
Oooo..wkącu do nas zajrzałaś ;)
Podaj mi adres mailowy na pw,to wyslę Ci kilka fotek :D
-
No , w końcu jesteś! :) już myślałam że tu nie zajrzysz ;)
-
-
Witaj :) Jeszcze kilka dni i my zawitamy w Karwii, z chustą oczywiście. Trzymaj dla nas słonko i ciepełko :D
-
-
hej, miło cię tu spotkać, skutecznie zaraziłyśmy:D
Basia ma nick bprusek. A wątek Karwieński jest w galerii zdjęciowej do której dostęp będziesz miała jak się rozkręcisz, 50 postów chyba wystarczy.
ale już widzę że marza ci wyśle.
-
-
jak miło!!:)
wiecie początki zawsze najtrudniejsze :) zanim sie czlowiek zorientuje co gdzie kiedy to troche mija ale sie rozkręcam :)