Widziałam dzisiaj dziewczyne z dzieckiem w chuscie tylko takiej nietypowej a przynajmniej ja jeszcze takiej nie widzialam. Chusta była błyszczaca. Czy któras z was moze wie co to za chusta i gdzie mozna taka dostac?
Wersja do druku
Widziałam dzisiaj dziewczyne z dzieckiem w chuscie tylko takiej nietypowej a przynajmniej ja jeszcze takiej nie widzialam. Chusta była błyszczaca. Czy któras z was moze wie co to za chusta i gdzie mozna taka dostac?
a kolor? Wzorek? Paski?
najprawdopodobniej jak "dawało po oczach" to jakaś samoróbka, widziałam na all takie złote żakardowe niby przykładowo...
bambus się błyszczy, a girasol wrzos to już daje czadu nieźle - no ale to limitek więc o widok tejże chusty Cię nie podejrzewam (chociaz kto wie...)
Rany! Moja Grecja pięknie błyszczy, Ocean też. Dużo takich będzie :P
Nowości Nati pięknie błyszczą, Babylonia i Linuschka ale ta w Polsce dopiero jedna lata i to w innej części kraju :)
była beżowa w jakies male wzorki chyba kwiatki. Jejku byla taka sliczna sama bym sobie taka sprawila.Niestety nie umiem poznac czy samorobka. Ale wygladala cudnie.
a widziala ktoras z was moze didymosa bletter natur albo indio tiefblau lub indio natur wełna ktora z tych byscie mi polecily. Chodzi mi o wyglad i nosność. MAm ochote na cos takiego jasniejszego:-) dla odmiany od fruit coctail bb
cos z Nati pewnie :)
a moze znacie cos jeszcze podobnego ?
didkowe liscie się nie świecą jeżeli o to chodzi...
ale są fajne... a moze np brązowiejące fale by Ci przypasowały?
jak tamta błyszcząca była beżowa i w kwiatki - to (myślę myślę intensywnie) chyba jednak samoróbka...
Obejrzalam juz sporo stronek z chustami i najbardziej podobna wydala mi sie ta bletter natur ale jak mowisz ze ta sie nie błyszczy to nie...Ehhh ale sobie wymyslilam:-) mi to zawsze zachce sie czegos dziwnego
jedno jest pewne - to nie był pamir (przsne przescieradła nie błyszczą ;-D)
jak malutkie kwiatki to moze millefiori z jedwabiem (o ile takowe były) ?
brązowiejące fale gdzie moze znależć?
a moze to była jedwabna jade? toz to się świeci jak psu jajca i białe jest... i te wzorki małe?
http://www.ellevill.mystore.no/ds_pr...46&language=en
powieksz soie te fotki tpo wzorek widac. i w realu swieci się duzo bardziej!
Beżowa w małe wzorki błyszcząca to może byc nati z bambusem, bambus się pięknie błyszczy, albo beżowa, a raczej łososiowy delikatny kolor w kwiatuszki - stokrotki to didek millafiori z jedwabiem.
Justynko, jeżeli chcesz pooglądać sobie różne chusty, to zapraszam serdecznie do siebie - mam dużo chust, zobaczysz co Ci się spodoba :).
Moze to bylo to?
http://www.mein-kleiderschrank.de/in...2595&Itemid=18
a millefiori nie ma przypadkiem połysku?
czy moglaby ktoras z was wytlumacz w skrocie jaka jest roznica miedzy tymi wszystkimi rodzajami chust chodzi o żakardowe wełniane z bambusem tez widzialam itd. JA mam babylonie i wcale taka miekka to ona nie jest. Wszystkie takie sa?
w skrócie się nie da:ninja:
babylonia jest jedną z bardziej miękkich od nowości. IMO chusta musi mieć mocną strukturę, żeby dobrze nosić. ale są chusty dużo bardziej miękkie od babylonii, na przykład natki z bambusem.