Widziałam dzisiaj dziewczyne z dzieckiem w chuscie tylko takiej nietypowej a przynajmniej ja jeszcze takiej nie widzialam. Chusta była błyszczaca. Czy któras z was moze wie co to za chusta i gdzie mozna taka dostac?
Widziałam dzisiaj dziewczyne z dzieckiem w chuscie tylko takiej nietypowej a przynajmniej ja jeszcze takiej nie widzialam. Chusta była błyszczaca. Czy któras z was moze wie co to za chusta i gdzie mozna taka dostac?
a kolor? Wzorek? Paski?
najprawdopodobniej jak "dawało po oczach" to jakaś samoróbka, widziałam na all takie złote żakardowe niby przykładowo...
bambus się błyszczy, a girasol wrzos to już daje czadu nieźle - no ale to limitek więc o widok tejże chusty Cię nie podejrzewam (chociaz kto wie...)
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Rany! Moja Grecja pięknie błyszczy, Ocean też. Dużo takich będzie![]()
Kiedy dzieci są małe, daj im korzenie, a kiedy są duże, daj im skrzydła.
Nowości Nati pięknie błyszczą, Babylonia i Linuschka ale ta w Polsce dopiero jedna lata i to w innej części kraju![]()
była beżowa w jakies male wzorki chyba kwiatki. Jejku byla taka sliczna sama bym sobie taka sprawila.Niestety nie umiem poznac czy samorobka. Ale wygladala cudnie.
a widziala ktoras z was moze didymosa bletter natur albo indio tiefblau lub indio natur wełna ktora z tych byscie mi polecily. Chodzi mi o wyglad i nosność. MAm ochote na cos takiego jasniejszegodla odmiany od fruit coctail bb
a moze znacie cos jeszcze podobnego ?
didkowe liscie się nie świecą jeżeli o to chodzi...
ale są fajne... a moze np brązowiejące fale by Ci przypasowały?
jak tamta błyszcząca była beżowa i w kwiatki - to (myślę myślę intensywnie) chyba jednak samoróbka...
chustomama.pl
Obejrzalam juz sporo stronek z chustami i najbardziej podobna wydala mi sie ta bletter natur ale jak mowisz ze ta sie nie błyszczy to nie...Ehhh ale sobie wymyslilammi to zawsze zachce sie czegos dziwnego
jedno jest pewne - to nie był pamir (przsne przescieradła nie błyszczą ;-D)
jak malutkie kwiatki to moze millefiori z jedwabiem (o ile takowe były) ?
Doradca noszenia w chuście po kursie podstawowym Trageschule Dresden®,
już nie .pl ale wciąż zamotana![]()
brązowiejące fale gdzie moze znależć?
a moze to była jedwabna jade? toz to się świeci jak psu jajca i białe jest... i te wzorki małe?
http://www.ellevill.mystore.no/ds_pr...46&language=en
powieksz soie te fotki tpo wzorek widac. i w realu swieci się duzo bardziej!
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
Beżowa w małe wzorki błyszcząca to może byc nati z bambusem, bambus się pięknie błyszczy, albo beżowa, a raczej łososiowy delikatny kolor w kwiatuszki - stokrotki to didek millafiori z jedwabiem.
Karolka(Papilotka)(05.12.2007) Natalka(07.10.2002) Łukasz (09.05.2010)
http://www.tortyiwonty.blogspot.com/
Justynko, jeżeli chcesz pooglądać sobie różne chusty, to zapraszam serdecznie do siebie - mam dużo chust, zobaczysz co Ci się spodoba.
Moze to bylo to?
http://www.mein-kleiderschrank.de/in...2595&Itemid=18
a millefiori nie ma przypadkiem połysku?
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
czy moglaby ktoras z was wytlumacz w skrocie jaka jest roznica miedzy tymi wszystkimi rodzajami chust chodzi o żakardowe wełniane z bambusem tez widzialam itd. JA mam babylonie i wcale taka miekka to ona nie jest. Wszystkie takie sa?
w skrócie się nie da![]()
chustomama.pl
babylonia jest jedną z bardziej miękkich od nowości. IMO chusta musi mieć mocną strukturę, żeby dobrze nosić. ale są chusty dużo bardziej miękkie od babylonii, na przykład natki z bambusem.
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.