no nazbierałam chust kilka, które cudnie noszą, ale razem wzięte tworzą kolorystycznie raczej ponury obrazek. czym to ożywić? co fajnego nabyć z myślą o wiośnie? warunek: muszą dobrze nosić, bo kilometry nabijamy na spacerach:)
Wersja do druku
no nazbierałam chust kilka, które cudnie noszą, ale razem wzięte tworzą kolorystycznie raczej ponury obrazek. czym to ożywić? co fajnego nabyć z myślą o wiośnie? warunek: muszą dobrze nosić, bo kilometry nabijamy na spacerach:)
A co masz? Masz gdzieś zdjęcie stosiku?
Ja dzis wlasnie ozywiłam.... Katja:)
cos z lnem :)
http://images37.fotosik.pl/236/3bf335977e0a04dfmed.jpg
vombati - na Twoją stronkę regularnie zaglądam, tylko jeszcze muszę się z kółkowymi pokochać. no i to raczej nie na długie noszenie...
katja. wlasnie nie moge sie od niej odkleic, taka kolorowa i wesola jest :)
bb fruit cocktail- super wesola i tez ladnie nosi
Ładny stosik :thumbs up:. A co to trzecie od góry, bo mało widać?
I mała prywata - Pewnie już kolejka do tego Nino stoi, ale pamiętaj o mnie jakbyś sprzedawała ;-).
O masz Katjusze - to trzecie chyba:) a mossa ne chcesz sprzedac???:mrgreen:
Zieleni masz mało. :mrgreen:
Eeee, wymien mossa na coś zielonego bardziej:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
kup sobie odemnie natura z wełną indio i farbnij na jaki chcesz tylko kolor :lol:
Jeju, jaka prywata w tym wątku:applause:
trzecia od góry katja wełniana.
a do nino jesteś druga w kolejce:)
o farbowaniu myślałam, ale sama się nie podejmę, nawet prania wełen się zawsze boję, no i śledzę pewien wątek o farbowaniu wełenki:):):) aha - wtedy z resztą pojawiłby się kolejny problem - na jaki kolor:duh:
a girasole?? powiedzcie, czy łone noszą, bo ładne są, a jeszcze nie miałam.
aha - mossa nie sprzedaję, ledwom go dostała dopiero:D
girasole są genialne :thumbs up:
nie zastanawiaj się :)
Ja też Girasolki bardzo lubię - mam ich kilka i szczerze polecam :thumbs up:. Wersja skośnokrzyżowa wg mnie lepiej nosi, aczkolwiek nośności porównywalnej z Mossem czy lnem się nie spodziewaj ;-). Niemniej jednak jak na bawełniane chusty Girasolki są bardzo przyzwoite.
zielenie i turkusy - czyli girasol alpejskie dzwonki by CI się przydały :hello:
albo nati ocean
albo chinablue muśnięte turkusem:ninja:
Annę storcza sobie spraw :)
Ja moją lubiłam bardzo :)
właśnie gapię się na storcze:) ulli ostatnio do mnie mówi. a dzięki Joawoj idę oglądać girasole:)
jeszcze, jeszcze rzucajcie pomysłami, proszę:)
co fajnego lnianego?