no nazbierałam chust kilka, które cudnie noszą, ale razem wzięte tworzą kolorystycznie raczej ponury obrazek. czym to ożywić? co fajnego nabyć z myślą o wiośnie? warunek: muszą dobrze nosić, bo kilometry nabijamy na spacerach![]()
no nazbierałam chust kilka, które cudnie noszą, ale razem wzięte tworzą kolorystycznie raczej ponury obrazek. czym to ożywić? co fajnego nabyć z myślą o wiośnie? warunek: muszą dobrze nosić, bo kilometry nabijamy na spacerach![]()
Ja dzis wlasnie ozywiłam.... Katja![]()
Aga, mama Tymka (20.04.2006) i Zoi (28.11.2007)
Moje Vombati - chusty kółkowe www.vombati.eu i nie tylko...
vombati - na Twoją stronkę regularnie zaglądam, tylko jeszcze muszę się z kółkowymi pokochać. no i to raczej nie na długie noszenie...
katja. wlasnie nie moge sie od niej odkleic, taka kolorowa i wesola jest
bb fruit cocktail- super wesola i tez ladnie nosi
Ładny stosik. A co to trzecie od góry, bo mało widać?
I mała prywata - Pewnie już kolejka do tego Nino stoi, ale pamiętaj o mnie jakbyś sprzedawała.
O masz Katjusze - to trzecie chybaa mossa ne chcesz sprzedac???
![]()
Zieleni masz mało.![]()
Eeee, wymien mossa na coś zielonego bardziej![]()
kup sobie odemnie natura z wełną indio i farbnij na jaki chcesz tylko kolor![]()
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
Jeju, jaka prywata w tym wątku![]()
trzecia od góry katja wełniana.
a do nino jesteś druga w kolejce
o farbowaniu myślałam, ale sama się nie podejmę, nawet prania wełen się zawsze boję, no i śledzę pewien wątek o farbowaniu wełenkiaha - wtedy z resztą pojawiłby się kolejny problem - na jaki kolor
a girasole?? powiedzcie, czy łone noszą, bo ładne są, a jeszcze nie miałam.
aha - mossa nie sprzedaję, ledwom go dostała dopiero![]()
girasole są genialne
nie zastanawiaj się![]()
Ja też Girasolki bardzo lubię - mam ich kilka i szczerze polecam. Wersja skośnokrzyżowa wg mnie lepiej nosi, aczkolwiek nośności porównywalnej z Mossem czy lnem się nie spodziewaj
. Niemniej jednak jak na bawełniane chusty Girasolki są bardzo przyzwoite.
zielenie i turkusy - czyli girasol alpejskie dzwonki by CI się przydały
albo nati ocean
albo chinablue muśnięte turkusem![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
właśnie gapię się na storczeulli ostatnio do mnie mówi. a dzięki Joawoj idę oglądać girasole
jeszcze, jeszcze rzucajcie pomysłami, proszę
co fajnego lnianego?