kolejny koszmarek?
http://www.babymama.pl/Eco-baby/Maty...ypage.tpl.html
a zdjęcie mamy na molo :omg::omg::omg::duh:
Wersja do druku
kolejny koszmarek?
http://www.babymama.pl/Eco-baby/Maty...ypage.tpl.html
a zdjęcie mamy na molo :omg::omg::omg::duh:
OT
jakie piekne!!!!!!!!!
pingwinki....:applause::applause::applause::applau se::applause::applause::applause::applause:
Może ja jakaś tępawa jestem ale dopiero po obejrzeniu filmiku z ich strony zaczaiłam czym się toto różni od zwykłego elastyka
takie skrzyżowanie chusty elastycznej z onbuhminio i do tego jeszcze osłonka - kupa niepotrzebnych udziwnień i nie chce mi się wierzyć że instaluje się toto szybciej i łatwiej niż elastyk, a cena - no comment:duh:
Arabella zdaje się sprowadzała żeby zobaczyć to w realu. podobno faktycznie zakłada sie szybciej. trzeba jej zapytać:)
Dziewczyny zwróćcie uwagę na biedne dzieciątko na fotce na molo... Powyginane paskudnie. Antyreklama ta fota - absolutna antyreklama.
Witam!
po pierwsze jestem tu totalnie zielona...!!!
...ale czy ktoś używał może tego nosidełka? widziała któraś z was je na żywo, testowała? Na moje amatorskie oko wydaje sie podobna do chusty elastycznej, a zależałoby mi właśnie na takim szybkim zakładaniu bez plątania - chodzi o takie wrzucenie malucha (4 mies) na siebie tak szybko na chwilę żeby zrobić cos w kuchni, albo pranie. Spodobalo mi się Mei Tai ale to słyszałam że dopiero jak maluch juz sam umie siedzieć.
z góry dzieki :)
jejku ja nic nie widze! otwiera mi się strona z wieloma dziwnymi rzeczami ale chusty to ja nie widzę.. ciemna masa...
jaka cena!:omg: wg mnie patent bez sensu.
aaaa.. ja już to widziałam. Tutaj są dośc popularne widziałam nawet na NaturalMamasForum (tutejszy odpowiednik chustoforum)
Meto, to dziwnie mój szukaj szuka, po kilkakrotnym sprawdzeniu wywaliło mi "brak wyników" ;)
No to rzeczywiście bardzo dziwne, bo mi od razu ten wątek wywaliło :hmm:
Mniejsza z tym, temat niegodny podciągania ;)
Mnie to chusto-nosidło kompletnie nie przekonało.
Kupa kasy, szkoda gadania.