kolejny koszmarek?
http://www.babymama.pl/Eco-baby/Maty...ypage.tpl.html
a zdjęcie mamy na molo![]()
kolejny koszmarek?
http://www.babymama.pl/Eco-baby/Maty...ypage.tpl.html
a zdjęcie mamy na molo![]()
Live, Love, Enjoy Life! Always.
Może ja jakaś tępawa jestem ale dopiero po obejrzeniu filmiku z ich strony zaczaiłam czym się toto różni od zwykłego elastyka
takie skrzyżowanie chusty elastycznej z onbuhminio i do tego jeszcze osłonka - kupa niepotrzebnych udziwnień i nie chce mi się wierzyć że instaluje się toto szybciej i łatwiej niż elastyk, a cena - no comment![]()
Dorobek życia: Bolesław (02.XII.2008)Franciszek (11.II.2014)
Arabella zdaje się sprowadzała żeby zobaczyć to w realu. podobno faktycznie zakłada sie szybciej. trzeba jej zapytać![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
Witam!
po pierwsze jestem tu totalnie zielona...!!!
...ale czy ktoś używał może tego nosidełka? widziała któraś z was je na żywo, testowała? Na moje amatorskie oko wydaje sie podobna do chusty elastycznej, a zależałoby mi właśnie na takim szybkim zakładaniu bez plątania - chodzi o takie wrzucenie malucha (4 mies) na siebie tak szybko na chwilę żeby zrobić cos w kuchni, albo pranie. Spodobalo mi się Mei Tai ale to słyszałam że dopiero jak maluch juz sam umie siedzieć.
z góry dzieki![]()
jejku ja nic nie widze! otwiera mi się strona z wieloma dziwnymi rzeczami ale chusty to ja nie widzę.. ciemna masa...
Alicja ( 18 08 09) Stasiu (13 09 12)
jaka cena!wg mnie patent bez sensu.
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
aaaa.. ja już to widziałam. Tutaj są dośc popularne widziałam nawet na NaturalMamasForum (tutejszy odpowiednik chustoforum)
Alicja ( 18 08 09) Stasiu (13 09 12)
Meto, to dziwnie mój szukaj szuka, po kilkakrotnym sprawdzeniu wywaliło mi "brak wyników"![]()
Kiedy dzieci są małe, daj im korzenie, a kiedy są duże, daj im skrzydła.
No to rzeczywiście bardzo dziwne, bo mi od razu ten wątek wywaliło![]()
Mniejsza z tym, temat niegodny podciągania![]()
Kiedy dzieci są małe, daj im korzenie, a kiedy są duże, daj im skrzydła.
Mnie to chusto-nosidło kompletnie nie przekonało.
Kupa kasy, szkoda gadania.