Dziewczyny o 10.30 w dzień dobry TVN będzie temat który na pewno Was zainteresuje.Ja jestem ciekawa bo myśle ze Zawitkowski bedzie się wypowiadał bo to przeciez naczelny "zaklinacz dzieci" TVNu :hide:
Wersja do druku
Dziewczyny o 10.30 w dzień dobry TVN będzie temat który na pewno Was zainteresuje.Ja jestem ciekawa bo myśle ze Zawitkowski bedzie się wypowiadał bo to przeciez naczelny "zaklinacz dzieci" TVNu :hide:
wiemy, wiemy...
wiemy juz piata strona naskrobana
http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=19887
hihihi ale dziś DDTVN bedzie miało oglądalność :) Nooo jeszcze 8 min!
jeszcze 5 min. Oglądalność maja niezłą, ja nie lubiąca reklam nawet je oglądam , by nie przegapi ni chwili
oglądać !! a nie gadać :D
jestem w szoku, pan Z pozwolil nawet czasami nosic male dzieciaczki w pionie :D
A na "Kawałku szmaty" wysyp pytań o pierwszą chustę albo pytania czym zastąpić BabyBjorna który stracił wiarygodność :lol:
Tego się boję trochę, wysypu i tutaj "słomianego zapału"....ale okropna jestem :cool:
mam nadzieję , że po programie przybędzie nam stadko nowych forumowiczek :))
obejrzałam i uważam że program nie był merytorycznie przygotowany - nie usłyszałam słowa o chustach elastycznych a nosidełka ogólnie skrytykowano i nie powiedziano nawet że są takie, które nie są wisiadłami...
niom o MT nie było nic :(
ale pewnie sie nie da w tak krótkim czasie o wszytskim powiedzieć
Ja myślę, że komuś nieobeznanemu, to może sie wszystko poplątać, i efekt by był taki, że zapamietał, że jakieś nosidło jest dopuszczalne, więc pewnie BB, bo takie fajne
I byśmy wrócili do punktu wyjścia.
A jeżeli ktoś sobie zakoduje, że tylko chusty są dobre, to szukając info o chustach, znajdzie i info o nosidłach miękkich.