Dziewczyny o 10.30 w dzień dobry TVN będzie temat który na pewno Was zainteresuje.Ja jestem ciekawa bo myśle ze Zawitkowski bedzie się wypowiadał bo to przeciez naczelny "zaklinacz dzieci" TVNu![]()
wiemy juz piata strona naskrobana
http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=19887
Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019
hihihi ale dziś DDTVN bedzie miało oglądalnośćNooo jeszcze 8 min!
jeszcze 5 min. Oglądalność maja niezłą, ja nie lubiąca reklam nawet je oglądam , by nie przegapi ni chwili
Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019
jestem w szoku, pan Z pozwolil nawet czasami nosic male dzieciaczki w pionie![]()
A na "Kawałku szmaty" wysyp pytań o pierwszą chustę albo pytania czym zastąpić BabyBjorna który stracił wiarygodność![]()
mam nadzieję , że po programie przybędzie nam stadko nowych forumowiczek)
"Przyszłość zaczyna się dzisiaj, nie jutro" (J.P.II)
Kangurek (marzec 2009) i Tygrysiątko ( maj 2006)
mój blog o zdrowej diecie www.dieta-surowa.blogspot.com
obejrzałam i uważam że program nie był merytorycznie przygotowany - nie usłyszałam słowa o chustach elastycznych a nosidełka ogólnie skrytykowano i nie powiedziano nawet że są takie, które nie są wisiadłami...
Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
niom o MT nie było nic
ale pewnie sie nie da w tak krótkim czasie o wszytskim powiedzieć
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
Ja myślę, że komuś nieobeznanemu, to może sie wszystko poplątać, i efekt by był taki, że zapamietał, że jakieś nosidło jest dopuszczalne, więc pewnie BB, bo takie fajne
I byśmy wrócili do punktu wyjścia.
A jeżeli ktoś sobie zakoduje, że tylko chusty są dobre, to szukając info o chustach, znajdzie i info o nosidłach miękkich.