-
Wiem, pospieszyłam się :)
Witajcie Dziewczyny
Chciałam się nieśmiało przywitać. Dlaczego nieśmiało?
Bo chuścioszka jeszcze nie mam, nawet w drodze. Na szczęście mężuś jest, także można będzie zacząć się starać :) (albo chociaż zacząć przestać się nie-starać :) )
Poraziło mnie ciepło bijące od tego forum, którego mi bardzo w zimnym Centrum stolicy brakuje. Oczywiście chwyciła mnie za serce idea chustowania i bardzo zapragnęłam takiego Okruszka blisko mnie w chuście.
Błagam, przyjmijcie nieużyteczną sierotkę na wygnaniu z wielką tęsknotą w sercu :)
-
Re: Wiem, pospieszyłam się :)
no to chodź sierotko :wink:
to forum jest bardzo... hmm...
jakby to okreslić? "dzieciogenne?????" :bduh: :hmm:
jak nic chuścioszek niedługo będzie w drodze.
a tymczasem miłego forumowania!
-
cześć!
"Dzieciogenne" forum :lol: . Tak właśnie jest :D , a gdy już zamieszka w Tobie na te 9 miesięcy chustonoszek mały uważaj-zapragniesz mieć następnego i następnego :mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez calineczka
cześć!
"Dzieciogenne" forum :lol:
a co? może nie jest? :mrgreen:
-
Cytat:
cześć!
uważaj-zapragniesz mieć następnego i następnego :mrgreen:
taaak, coś w tym jest 8))
fajnie, że jesteś :) na forum jest dużo informacji, nie tylko o chustach. ;)
Mnie bardzo pomogło uporządkować dzieciowe sprawy jeszcze jak byłam w ciąży.
Rozgość się :hello:
-
-
No oczywiście, że przyjmiemy, niedługo pewnie będziemy kciuki trzymać kiedy będziesz test ciążowy robić, potem usiadziemy na ławce kibiców i będziemy popcorn wcinać kiedy Ty na porodówkę pojedziesz, a potem pomożemy w rozterkach i wątpliwościach przy pierwszych motaniach... tak, fajne jesteśmy i milo tu u nas :mrgreen: :lool: rozgość się :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez EmilkaK
Witajcie Dziewczyny
Poraziło mnie ciepło bijące od tego forum, :)
Cytat:
Zamieszczone przez PodwójnaMama
tak, fajne jesteśmy i milo tu u nas :mrgreen: :lool:
Święta prawda! Fajne są ! Wcale Ci się nie dziwię, EmilkaK... Ja też troszkę poza tematem (bardziej już niż jeszcze), ale oderwać się nie mogę:)) Powodzenia w staraniach!
plum
-
ja też jestem fajna :lool: :wink: więc witaj :hello:
-
Witaj :)
no to trzymamy kciuki za "zadzieciowienie" Emilko :)
-
Witaj, rzeczywiscie nietypowo troche :D
-
Bo my tu wszystkie fajne :jump: :jump:
Witaj :welcome:
-
Dzięki za miłe przyjęcie :) Im bardziej teraz wgłębiam się w forum, tym bardziej mnie zachwyca (ciekawe kiedy z pracy wylecę za obijanie się)
O "dzieciogenności" forum świadczy zmiana mojego nastawienia na przyjęcie maluszka (już straciłam nadzieję, że się ono zmieni). Także coś w tym jest :) Na razie jeszcze nie mam odwagi powiedzieć, że oficjalnie się staramy, ale przestajemy uważać. Może jakaś niespodzianka się zdarzy :)
Myślę, że po Was widać, że spełniacie się w macierzyństwie, że bardzo kochacie swoje dzieci i są dla Was źródłem radości. I takie nastawienie jest mocno zaraźliwe.
-
Witamy! i będziemy kibicować w staraniach ;)
-
-
Powiem szczerze, ze zazdroszczę :) Być tak na początku drogi jeszcze przed zaciążeniem, wiedzieć już wszystko co i jak. Będziesz chyba najbardziej chustowo wyedukowaną pierworódką na forum jeszcze przed porodem :)))
Witaj, rozgość się :))
-
Cytat:
Zamieszczone przez Aneczka
Cytat:
cześć!
uważaj-zapragniesz mieć następnego i następnego :mrgreen:
taaak, coś w tym jest 8))
...no właśnie... tak samo jak nabędziesz pierwszą chustę, będziesz chciała mieć następną i następną... więc zacznij powoli oszczędzać :wink:
-
Cytat:
Zamieszczone przez rybka303
Powiem szczerze, ze zazdroszczę :) Być tak na początku drogi jeszcze przed zaciążeniem, wiedzieć już wszystko co i jak. Będziesz chyba najbardziej chustowo wyedukowaną pierworódką na forum jeszcze przed porodem :)))
Witaj, rozgość się :))
Tak, to też prawda :) I dlatego też wgłębiłam się w forum. Żeby się wszystkiego nauczyć i od samiutkiego początku nosić maleństwo.
Na razie nawracam innych :) Już wczoraj przekonywałam jedna mamusię noworodka do chusty (podobno mały bardzo płacze). Powiedziała, że warte przemyślenia. Będę drążyć temat :)
Cytat:
Zamieszczone przez esther
nabędziesz pierwszą chustę, będziesz chciała mieć następną i następną... więc zacznij powoli oszczędzać :wink:
Mój mąż się złapał za głowę, jak mu powiedziałam, że można już zacząć kupować. Na razie nie mamy wielu wydatków, a fajna chusta trochę kosztuje :D Próbuję go przekonać że chusta ma różne zastosowania nie tylko noszenie dzieci (zdjęcie Hanti w hamaku z chusty tutaj służy jako pomoc poglądowa) :) Także znając mnie mogę być forumką, która jeszcze przed zaciążeniem uzbiera stosik :)
-
witam ja też jeszcze małao świadoma - dzisiaj dostałam swoją pierwszą chustę - pierwsze przymiarki na misiu :D
-