JAkie sa nowe babylonie? czy sliskie? macie zdjecia? pineapple jest boski.......
Wersja do druku
JAkie sa nowe babylonie? czy sliskie? macie zdjecia? pineapple jest boski.......
też mnie to ciekawi, szczególnie fioletowa w akcji
Gdzies byl watek z nowa pineapple, ze zdjeciami. Nie pamietam czy w galerii czy gdzie indziej.
Mam ten wątek :) viewtopic.php?f=3&t=15460
tez kupilam ananaska ale jeszcze nie motalam bo czekam na :baby: moge powiedziec ze jest piekna :love:
A ja mam ananaska w wersji BB Tai i bardzo go lubię. Zaraz Wam recenzyjkę przekleję :)
edit: otóż i ona :wink: :
Mam nowy nabytek - BB Tai Pineapple, czyli firmowy chustoMT Babylonii. Kupiony tydzień temu u Vegi (dziękuję za cierpliwość i pokazywanie wszystkiego ).
Juz go polubiłam. Ma trochę za słabo wypełniony pas biodrowy, ale jakoś wcale mi się nie wrzyna. Nosiłam z tyłu (głównie) i z przodu (krótko). Przy noszeniu z przodu ma trochę za krótkie pasy - zawiązałam z kikutkami, a ja wielka nie jestem Ale z tyłu jest OK. Dociągam bardzo mocno, wówczas trochę się wrzynają krawędzie pod pachami, ale poły rozłożone na pupce dziecka świetnie zmniejszają ciężar. Mam wątpliwości co do rozwiazania zagłówka - to niewypełniony, złożony pas materiału. Zośce głowy by nie przytrzymał, mniejszemu może... Za to ma fajnie rozwiązane dociągnięcie go - długie tasiemki umocowane w tuneliku ze stoperem, zlokalizowane bardziej z przodu, więc nie trzeba sobie rąk do tyłu wykrecać .
No i jeszcze dwa plusy - w środku są majteczki dla maluszka, ale mozna je odpiąć, gdy ma się większe dziecko i nie uwierają go. (zawsze mnie zastanawiało to w manduce). A drugi plus - jest w komplecie z bardzo fajną torbą
A zdjęcia? :D
aniakom dawaj zdjecia :)