JAkie sa nowe babylonie? czy sliskie? macie zdjecia? pineapple jest boski.......
JAkie sa nowe babylonie? czy sliskie? macie zdjecia? pineapple jest boski.......
Gdzies byl watek z nowa pineapple, ze zdjeciami. Nie pamietam czy w galerii czy gdzie indziej.
Mam ten wątekviewtopic.php?f=3&t=15460
tez kupilam ananaska ale jeszcze nie motalam bo czekam namoge powiedziec ze jest piekna
![]()
Weronika 04.06.2009 i Antosia 13.08.2011
A ja mam ananaska w wersji BB Tai i bardzo go lubię. Zaraz Wam recenzyjkę przekleję
edit: otóż i ona:
Mam nowy nabytek - BB Tai Pineapple, czyli firmowy chustoMT Babylonii. Kupiony tydzień temu u Vegi (dziękuję za cierpliwość i pokazywanie wszystkiego ).
Juz go polubiłam. Ma trochę za słabo wypełniony pas biodrowy, ale jakoś wcale mi się nie wrzyna. Nosiłam z tyłu (głównie) i z przodu (krótko). Przy noszeniu z przodu ma trochę za krótkie pasy - zawiązałam z kikutkami, a ja wielka nie jestem Ale z tyłu jest OK. Dociągam bardzo mocno, wówczas trochę się wrzynają krawędzie pod pachami, ale poły rozłożone na pupce dziecka świetnie zmniejszają ciężar. Mam wątpliwości co do rozwiazania zagłówka - to niewypełniony, złożony pas materiału. Zośce głowy by nie przytrzymał, mniejszemu może... Za to ma fajnie rozwiązane dociągnięcie go - długie tasiemki umocowane w tuneliku ze stoperem, zlokalizowane bardziej z przodu, więc nie trzeba sobie rąk do tyłu wykrecać .
No i jeszcze dwa plusy - w środku są majteczki dla maluszka, ale mozna je odpiąć, gdy ma się większe dziecko i nie uwierają go. (zawsze mnie zastanawiało to w manduce). A drugi plus - jest w komplecie z bardzo fajną torbą
Julka 2001, Zosia 2007
A zdjęcia?![]()
aniakom dawaj zdjecia![]()
Weronika 04.06.2009 i Antosia 13.08.2011