-
I ja się witam :)
Noo... nareszcie mogę coś napisać. Dzieć jest ostatnio rozdrażniony i nie mam kiedy się po tyłku podrapać...
Zatem dzień dobry :)
Jak to się zaczęło? Na gazetowym forum rówieśniczym kiedyś ktoś rzucił hasło "chusta" więc się zainteresowałam tematem. To było jeszcze w ciąży. Potem jakoś ucichło aż do momentu kiedy Staś był już po drugiej stronie brzucha od kilku tygodni. Zaczęłam się rozglądać, przekopywać fora czytając opinie, oglądając chusty, porównywać. W końcu udało mi się podjąć decyzję i kupiłam girasolka w pięknym fioletowym kolorze.
Chusta okazała się doskonałym rozwiązaniem ponieważ:
- jaśnie pan niespecjalnie przepada za leżeniem
- lubi być blisko mnie
- może swobodnie rozglądać się z większej wysokości, a takiej możliwości wózek raczej nie daje
- no i a propos tego nieszczęsnego wózka; nie muszę wnosić go i wynosić na drugie piętro, jak również nie muszę się przejmować nierównymi chodnikami, wysokimi krawężnikami, wchodzeniem do pojazdów MPK, etc.
- i nie skończę jak orangutan z rękami do ziemi :)
Ogólnie rzecz ujmując chusta jest doskonałym rozwiązaniem a ja tak się tak wkręciłam, że kupiłam sobie drugą.
Pozdrawiam wszystkich wiosennie :mrgreen:
-
I ja się witam :)
Noo... nareszcie mogę coś napisać. Dzieć jest ostatnio rozdrażniony i nie mam kiedy się po tyłku podrapać...
Zatem dzień dobry :)
Jak to się zaczęło? Na gazetowym forum rówieśniczym kiedyś ktoś rzucił hasło "chusta" więc się zainteresowałam tematem. To było jeszcze w ciąży. Potem jakoś ucichło aż do momentu kiedy Staś był już po drugiej stronie brzucha od kilku tygodni. Zaczęłam się rozglądać, przekopywać fora czytając opinie, oglądając chusty, porównywać. W końcu udało mi się podjąć decyzję i kupiłam girasolka w pięknym fioletowym kolorze.
Chusta okazała się doskonałym rozwiązaniem ponieważ:
- jaśnie pan niespecjalnie przepada za leżeniem
- lubi być blisko mnie
- może swobodnie rozglądać się z większej wysokości, a takiej możliwości wózek raczej nie daje
- no i a propos tego nieszczęsnego wózka; nie muszę wnosić go i wynosić na drugie piętro, jak również nie muszę się przejmować nierównymi chodnikami, wysokimi krawężnikami, wchodzeniem do pojazdów MPK, etc.
- i nie skończę jak orangutan z rękami do ziemi :)
Ogólnie rzecz ujmując chusta jest doskonałym rozwiązaniem a ja tak się tak wkręciłam, że kupiłam sobie drugą.
Pozdrawiam wszystkich wiosennie :mrgreen:
-
Re: I ja się witam :)
helol :hello:
najbardziej podobaly mi sie orangutanowe rece w twojej wypowiedzi :lool:
-
helol :hello:
najbardziej podobaly mi sie orangutanowe rece w twojej wypowiedzi :lool:
-
Witaj :)
Na dwóch pewnie się nie skończy, więc robimy Ci miejsce na dłużej :applause: :applause: :applause:
-
Witaj :)
Na dwóch pewnie się nie skończy, więc robimy Ci miejsce na dłużej :applause: :applause: :applause:
-
-
-
Witaj! Trafiłaś w dobre miejsce :lol:
-
Witaj! Trafiłaś w dobre miejsce :lol:
-
-
-
-
-
Witaj!
a po pierwszej chuście trzeba mieć nastepną i następną i nastepną... :wink:
-
Witaj!
a po pierwszej chuście trzeba mieć nastepną i następną i nastepną... :wink:
-
-
a wy to tak specjalnie podwójnie witacie ? :D żeby serdeczniej było :applause:
ja za to mam refleks :P
ciepło witam.. a jakie rejony Krakowa? :ninja:
-
Witaj!Racja,ręce wolne,nie orangutanowate i jeszcze figura po chuście niezła;-)
-
to z kwietnia powitanie;-)