PDA

Zobacz pełną wersję : DIDYMOS

Chochlik
10-06-2013, 17:40
Czy ktoras z Mam miala chuste elastyczna didymos? czy sa one dobre. Nie mieszkam w Polsce i musze kupic taka jaka jest dostepna w okolicy ;) niestety nie znam sie na chustach i nie wiem czy ta firma jest dobra. z gory dziekuje za pomoc

Wiewiórka
10-06-2013, 18:54
Czy ktoras z Mam miala chuste elastyczna didymos? czy sa one dobre. Nie mieszkam w Polsce i musze kupic taka jaka jest dostepna w okolicy ;) niestety nie znam sie na chustach i nie wiem czy ta firma jest dobra. z gory dziekuje za pomoc
Te pytanie: czy didymos jest dobrą firmą niektórzy mogą uznać za żenujące. W zasadzie to najważniejsza i najstarsza firma chustowa produkująca jedne z najlepszych chust. Ale elastycznej żadnej firmy nie polecę, nie lubię chust elastycznych

Chochlik
10-06-2013, 19:00
ech. to sie skompromitowalam ;)
nie znam w ogole zadnych firm "chustowych" a akurat ta chusta jest w najblizszym sklepie dzieciecym i dlatego zapytalam.
ja chce elastyczna bo taka jest najczesciej polecana dla noworodkow (synek ma 3 tygodnie).

Kreska
10-06-2013, 19:03
Elastyczna jest ok dla takiego malucha :-)
A firma znana i ciesząca się renoma na całym świecie :-)

Chochlik
10-06-2013, 19:07
Elastyczna jest ok dla takiego malucha :-)
A firma znana i ciesząca się renoma na całym świecie :-)

dziękuję.

sag8
10-06-2013, 19:09
Te pytanie: czy didymos jest dobrą firmą niektórzy mogą uznać za żenujące. W zasadzie to najważniejsza i najstarsza firma chustowa produkująca jedne z najlepszych chust.

nie wszyscy muszą wiedzieć jaką to Didymos ma renomę, itd.... jak widać Ty też kiedyś byłaś laikiem http://chusty.info/forum/showthread.php/34888-Carrycot-Infant-chusta-noside%C5%82ko-torba.-Mia%C5%82-kto%C5%9B?highlight=.....

a ten kto uznaje tego typu pytania za żenujące to: albo niech ich nie czyta albo nie odpisuje na nie....

Wiewiórka
10-06-2013, 20:29
nie wszyscy muszą wiedzieć jaką to Didymos ma renomę, itd.... jak widać Ty też kiedyś byłaś laikiem http://chusty.info/forum/showthread.php/34888-Carrycot-Infant-chusta-noside%C5%82ko-torba.-Mia%C5%82-kto%C5%9B?highlight=.....

a ten kto uznaje tego typu pytania za żenujące to: albo niech ich nie czyta albo nie odpisuje na nie....
ja nie uważam, że to żenujące, ale wiem, że niektórzy mogą uznać
pewnie, że był laikiem, choć zanim się zarejestrowałam obleciałam po łepkach firmy chustowe olewając nosidła (do dziś mi to zostało... długo pomijałam temat nosideł). Dla mnie kiedyś nosidła też były chustą, ale w sumie interesowały mnie tylko szmaty

Tak tak, nosiłam córkę w torbie:hide:

s0nata
10-06-2013, 20:36
a ja tam będę Cię namawiać na tkaną :whistle: Starczy na dłużej ;) niż elastyk, a maluszka też można nosić przecież