Czy ktoras z Mam miala chuste elastyczna didymos? czy sa one dobre. Nie mieszkam w Polsce i musze kupic taka jaka jest dostepna w okolicyniestety nie znam sie na chustach i nie wiem czy ta firma jest dobra. z gory dziekuje za pomoc
Czy ktoras z Mam miala chuste elastyczna didymos? czy sa one dobre. Nie mieszkam w Polsce i musze kupic taka jaka jest dostepna w okolicyniestety nie znam sie na chustach i nie wiem czy ta firma jest dobra. z gory dziekuje za pomoc
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
ech. to sie skompromitowalam![]()
nie znam w ogole zadnych firm "chustowych" a akurat ta chusta jest w najblizszym sklepie dzieciecym i dlatego zapytalam.
ja chce elastyczna bo taka jest najczesciej polecana dla noworodkow (synek ma 3 tygodnie).
Elastyczna jest ok dla takiego malucha
A firma znana i ciesząca się renoma na całym świecie![]()
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
nie wszyscy muszą wiedzieć jaką to Didymos ma renomę, itd.... jak widać Ty też kiedyś byłaś laikiem http://chusty.info/forum/showthread....%9B?highlight=.....
a ten kto uznaje tego typu pytania za żenujące to: albo niech ich nie czyta albo nie odpisuje na nie....
Hancymon - 03.2010 Ingulec - 07.2013
ja nie uważam, że to żenujące, ale wiem, że niektórzy mogą uznać
pewnie, że był laikiem, choć zanim się zarejestrowałam obleciałam po łepkach firmy chustowe olewając nosidła (do dziś mi to zostało... długo pomijałam temat nosideł). Dla mnie kiedyś nosidła też były chustą, ale w sumie interesowały mnie tylko szmaty
Tak tak, nosiłam córkę w torbie![]()
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
a ja tam będę Cię namawiać na tkanąStarczy na dłużej
niż elastyk, a maluszka też można nosić przecież