Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: DIDYMOS

Chustonówka

Domyślnie DIDYMOS

Czy ktoras z Mam miala chuste elastyczna didymos? czy sa one dobre. Nie mieszkam w Polsce i musze kupic taka jaka jest dostepna w okolicy niestety nie znam sie na chustach i nie wiem czy ta firma jest dobra. z gory dziekuje za pomoc

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Chochlik Zobacz posta
    Czy ktoras z Mam miala chuste elastyczna didymos? czy sa one dobre. Nie mieszkam w Polsce i musze kupic taka jaka jest dostepna w okolicy niestety nie znam sie na chustach i nie wiem czy ta firma jest dobra. z gory dziekuje za pomoc
    Te pytanie: czy didymos jest dobrą firmą niektórzy mogą uznać za żenujące. W zasadzie to najważniejsza i najstarsza firma chustowa produkująca jedne z najlepszych chust. Ale elastycznej żadnej firmy nie polecę, nie lubię chust elastycznych
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chustonówka

Domyślnie

ech. to sie skompromitowalam
    nie znam w ogole zadnych firm "chustowych" a akurat ta chusta jest w najblizszym sklepie dzieciecym i dlatego zapytalam.
    ja chce elastyczna bo taka jest najczesciej polecana dla noworodkow (synek ma 3 tygodnie).

Chustopróchno Awatar Kreska

Domyślnie

Elastyczna jest ok dla takiego malucha
    A firma znana i ciesząca się renoma na całym świecie
    Ania
    2008, 2011, 2013, 2018

Chustonówka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kreska Zobacz posta
    Elastyczna jest ok dla takiego malucha
    A firma znana i ciesząca się renoma na całym świecie
    dziękuję.

Chustoholiczka Awatar sag8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wiewiórka Zobacz posta
    Te pytanie: czy didymos jest dobrą firmą niektórzy mogą uznać za żenujące. W zasadzie to najważniejsza i najstarsza firma chustowa produkująca jedne z najlepszych chust.
    nie wszyscy muszą wiedzieć jaką to Didymos ma renomę, itd.... jak widać Ty też kiedyś byłaś laikiem http://chusty.info/forum/showthread....%9B?highlight=.....

a ten kto uznaje tego typu pytania za żenujące to: albo niech ich nie czyta albo nie odpisuje na nie....
    Hancymon - 03.2010 Ingulec - 07.2013

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sag8 Zobacz posta
    nie wszyscy muszą wiedzieć jaką to Didymos ma renomę, itd.... jak widać Ty też kiedyś byłaś laikiem http://chusty.info/forum/showthread....%9B?highlight=.....

a ten kto uznaje tego typu pytania za żenujące to: albo niech ich nie czyta albo nie odpisuje na nie....
    ja nie uważam, że to żenujące, ale wiem, że niektórzy mogą uznać
    pewnie, że był laikiem, choć zanim się zarejestrowałam obleciałam po łepkach firmy chustowe olewając nosidła (do dziś mi to zostało... długo pomijałam temat nosideł). Dla mnie kiedyś nosidła też były chustą, ale w sumie interesowały mnie tylko szmaty

Tak tak, nosiłam córkę w torbie
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chustomanka

Domyślnie

a ja tam będę Cię namawiać na tkaną Starczy na dłużej niż elastyk, a maluszka też można nosić przecież

Uprawnienia umieszczania postów