PDA

Zobacz pełną wersję : Moj pierwszy raz :)

luxnordynka
19-03-2009, 22:07
a ja dzis zachustowalam Marysie (z sierpnia 2008) na plecach. Fajnie mi sie nosilo, Marysia tez byla zadowolona bo szybko zasnela: drugi raz, w domu, wlozylam ja do aplx na plecy i tez super... Mam tylko jeden problem, marysia zasypia ze smoczkiem w chuscie i jak jej moge go podac, gdy ona jest na plecach. Na szczescie moj samodzielny dwulatek jest zawsze w poblizu... a jak Wy sobie radzicie ze smoczkowymi dziecmi na plecach?

Ps. ale jestem z siebie dumna z powodu tego plecaczka, wojtusia na plecach nosilismy dopiero jak skonczyl rok:). Pozdrawiam, Ewa

Linda
19-03-2009, 22:43
Gratuluje, teraz do bedzie juz z gorki :thumbs up: Moj mlodzieiniec zawsze ma przyczepiony smoczek do pieluszki tetrowej, wiec gdy bedac na plecach prosi o smoczek to mu podaje z cala pieluszka, a on sam go sobie do buzi wklada.

hani
19-03-2009, 22:45
ja Basi daję na łańcuszku do smoczka i ona sama też pakuje go do paszczy :mrgreen:

doominikaa
20-03-2009, 21:13
a ja kupiłam w pasmanterii metr tasiemki kolorowej, klamerkę, przyszyłam klamerkę - na sztywno z jednej strony, ale można drugą część przesuwać, i do drugiego końca tasiemki przywiązuję zabawki, smoczek i inne rzeczy, przypinam do chusty, zarzucam na plecy i dziecię się obsługuje wedle potrzeb...
Ten sam patencik używam jeśli korzystam z wózka - wszelkie dobra przypinam do wózka, zeby nie zgubić w błocie.
I marzy mi się lustereczko do podglądania Młodej... :love: