PDA

Zobacz pełną wersję : Witam wszystkie forumowiczki :)

Mooli
18-03-2013, 08:24
Hej:)
Jestem mamą prawie 7 miesięcznego chłopca mojego małego Skarbka. Jak już pisałam w innym wątku mój maluszek już swoje waży i chyba zalicza się do tych większych jak na swój wiek dzieci. Zaczelam wiec dla niego szukac czegos do noszeia bo uwielbia byc na rekach i trafilam na to forum :) W chuscie sie nie nosilismy, ale nosidelko to juz na pewno bedzie nasze.

Mała Mi
18-03-2013, 11:07
Witaj Mooli!
Ja tez jestem mamą dużego szkraba (ma 7,5 m-ca, ponad 10kg, ubranka 80cm) :)
Niestety nie chce się nosić w chuście, co bardzo mnie smuci. Ale mam nadzieję, że już niedługo będzie podziwial świat w nosidle :)
A ty dobrałaś już sobie rozmiar i typ nosidła?

dzieckoziemi
18-03-2013, 13:47
Witam. :) :hey: Moje dzieci też duże jak na swój wiek, ale dzielnie nosimy się w chuście z Alą jeszcze, bo dziewczę nie siedzi stabilnie. A potem MT. :)

Mooli
18-03-2013, 16:15
Mała Mi, sadze ze moj maluszek juz pewnie tez nie chciałby się w chuście nosić, pewnie już na to za duży i nie przyzwyczajony :( a szkoda. Za pozno weszlam na to forum, gdybym zrobila to wczesniej na pewno bym chustę miała. Nosidła jeszcze nie dobrałam, na razie robię rozeznanie tych które są na rynku :p by dostosować do wielkości dziecka, ale ciezko jest mi sie zdecydowac, z reszta moje dziecko jeszcze nie siedzi samodzielnie to mam troche czasu - choc nie wiem ile bo nie wiem kiedy moj Skarb mnie zaskoczy i sam usiądzie.
dzieckoziemi - Twoje maluszki to pewnie od początku w chuście to przyzwyczajone i lubia :)