Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Witam wszystkie forumowiczki :)

Mieszany widok

Chustonoszka
    Miejscowość
    śląsk :)

Smile Witam wszystkie forumowiczki :)

Hej
    Jestem mamą prawie 7 miesięcznego chłopca mojego małego Skarbka. Jak już pisałam w innym wątku mój maluszek już swoje waży i chyba zalicza się do tych większych jak na swój wiek dzieci. Zaczelam wiec dla niego szukac czegos do noszeia bo uwielbia byc na rekach i trafilam na to forum W chuscie sie nie nosilismy, ale nosidelko to juz na pewno bedzie nasze.
    Mój mały SKARB :*

Chustofanka Awatar Mała Mi
    Miejscowość
    Dolny Śląsk

Domyślnie

Witaj Mooli!
    Ja tez jestem mamą dużego szkraba (ma 7,5 m-ca, ponad 10kg, ubranka 80cm)
    Niestety nie chce się nosić w chuście, co bardzo mnie smuci. Ale mam nadzieję, że już niedługo będzie podziwial świat w nosidle
    A ty dobrałaś już sobie rozmiar i typ nosidła?
    Ostatnio edytowane przez Mała Mi ; 18-03-2013 o 10:11

Chustomanka Awatar dzieckoziemi
    Miejscowość
    Dublin

Domyślnie

Witam. Moje dzieci też duże jak na swój wiek, ale dzielnie nosimy się w chuście z Alą jeszcze, bo dziewczę nie siedzi stabilnie. A potem MT.
    "Szczęście to takie NIC, które może być WSZYSTKIM."

Chustonoszka
    Miejscowość
    śląsk :)

Domyślnie

Mała Mi, sadze ze moj maluszek juz pewnie tez nie chciałby się w chuście nosić, pewnie już na to za duży i nie przyzwyczajony a szkoda. Za pozno weszlam na to forum, gdybym zrobila to wczesniej na pewno bym chustę miała. Nosidła jeszcze nie dobrałam, na razie robię rozeznanie tych które są na rynku by dostosować do wielkości dziecka, ale ciezko jest mi sie zdecydowac, z reszta moje dziecko jeszcze nie siedzi samodzielnie to mam troche czasu - choc nie wiem ile bo nie wiem kiedy moj Skarb mnie zaskoczy i sam usiądzie.
    dzieckoziemi - Twoje maluszki to pewnie od początku w chuście to przyzwyczajone i lubia
    Mój mały SKARB :*

Uprawnienia umieszczania postów