Zobacz pełną wersję : Wiosenna kolekcja "Deep Forest"
Aksamitka
23-04-2013, 20:56
Mój mąż nie wyłapał Asha...tylko Edena :lool:
A ja dalej nic :ninja:
aa mam asha!!!!!!!!!!!!! :)))
Marciula
23-04-2013, 20:58
Nie chce mi przyjąć płatności :omg: ktoś też tak ma?!
Gratulacje dla kolejnych wylosowanych!!!
edit. udało się w końcu zapłacić :omg: ale nie rozumiem czemu nie chciało mi przyjąć karty....
Aaaa, mam eden i to siodemke, tak jak chcialam :D
Wstalam w nocy, zeby sprawdzic :P
Nie wiem, placic teraz, czy jak sie obudze rano? ;)
Aaaa, mam eden i to siodemke, tak jak chcialam :D
Wstalam w nocy, zeby sprawdzic :P
Nie wiem, placic teraz, czy jak sie obudze rano? ;)
jeszcze zapomnisz :)
Dostalam fakture na Asha a Edena dostalam dzieku dwom niezmiernie sympatycznym kolezankom :beat::beat:
margaretka
23-04-2013, 21:08
Mam asha i edena!
Gratuluję wszystkim wylosowanym:)
Marciula
23-04-2013, 21:11
kurczaki, dużo tych chust będzie na forum! Super :)
Kamila :D znasz mnie? :P :P cala ja
Raz sie zyje, zaplacilam, poszlo. Edena chcialam tak czy siak. I wlasnie liczylam po cichu na siodemeczke. No wiec moja przygoda z Oscha zakonczona. A moze wlasnie sie zaczyna? ;)
Tzn. koniec z kupowaniem, zaczynamy nosic. Jak juz dojda. Za jakies 25 dni, hle, hle....
wiecie co?! w sumie troche mnie martwi że tych chust tak dużo :(
cieszę się że dostałyśmy... no ale wiecie....
Marciula
23-04-2013, 21:27
Moim zdaniem to trochę dziwne... Ale ja tam się cieszę :)
(ale osza już niczym mnie nie zszokuje :roll:)
Agut, ale ja nie dostałam np faktury :D to nie aż tak dużo. Nie każdy dostał ;)
Ze juz nie jest dobro ekskluzywne? ;)
Ja ide spac, pomysle pozniej. (A tych wczesniejszych naprawde bylo duzo mniej, czy po prostu spekulujemy?)
margaretka
23-04-2013, 21:30
W sumie nie wiem, czy dziwne, bo przy normalnych polowaniach były osoby, które kupowały po 2, tak? A teraz można tylko jedną, więc automatycznie więcej osób może dostać.
A ja nie dostałam faktury na edena :cryy::cryy::cryy:
Nie każdemu się poszczęściło :cryy::cryy::cryy:
greeneddie
23-04-2013, 21:39
Mam Edena 5 :high: :high: :high: Hurrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!
:dancing:
Dziewczyny mam takie pytanie.Te które dostały fakturę dwa razy,zgłaszałyście sie z różnych kont czy dostałyście dwa razy na to samo?
Masha, moze jeszcze przyjdzie :*
milorzab
23-04-2013, 21:43
ja nie dostałam wezwania
Dla mnie znowu oschłapy zostały- dostałam fakturę na Phaise 6 :( ktoś chce?
Przy tej mnogości to az dziw, że ja nic nie upolowałam:omg: totalnie nic, a w końcu na wszytskie trzy oddałam głos:)
Masha - pomyslę chwilke, ok?
Dziewczyny mam takie pytanie.Te które dostały fakturę dwa razy,zgłaszałyście sie z różnych kont czy dostałyście dwa razy na to samo?
Ale jak "fakturę dwa razy"?
Ja dostałam jedną fakturę, ale na dwie różne chusty (Eden5 i Ash4). Głosowałam na Eden 3 losy (4,5,6) i na Ash 3 losy (4,5,5), z jednego konta, bo mam tylko jedno :)
Przed chwilą miałam stan przedzawałowy, bo nie chciało mi przyjąć karty, za drugim razem przeszło :omg:
greeneddie
23-04-2013, 21:52
U mnie na moje konto :D Dostałam dzisiaj na knoty 6 (jeśli ktoś chce to zapraszam na pw :)) i Edena 5 :mrgreen:
Napisałam pw :)
O Masha, z Greeneddie wymianeczke :D albo wykup ;) i juz oscha moze sie cmoknac :D
właśnie opłaciłam fakturę na 7 Eden, przyszła nieoczekiwanie chwilkę temu...
właśnie opłaciłam fakturę na 7 Eden, przyszła nieoczekiwanie chwilkę temu...
Super! :applause:
Cały czas losują i losują. No ciekawe ile tych chust mają ;)
margaretka
23-04-2013, 22:14
Podobno kółkowych jeszcze nie rozlosowali wszystkich.
klikałam kółkowe - ciekawe czy tez dostanę fakturę
Asha 6 ktoś by chciał? Bo w sumie nie wiem, co z nim zrobić...
Prześpię się z Ashem, ale jak coś to dajcie znać :).
margaretka
23-04-2013, 23:52
Ja chę!
:lol: :lol:
greeneddie
24-04-2013, 00:12
Pisałyśmy na pw :) Mam nadzieję, że to aktualne i jak przemyślisz to dasz znać ;)
Widzę, że schaleństwo trwa:)
Ja na szczęście już mam czego szukałam i jestem wolna:bliss:
....do czasu aż pojawią się lniane chmury zen8))
margaretka
24-04-2013, 11:39
Mam 4 edena na zbyciu, gdyby ktoś chciał:)
coś dużo tego jest, nie myslicie?
Nie wiem i na razie nie wnikam. Moja satysfakcja w temacie firmy na O zostala zaspokojona ;) teraz czekam, az cuda przyjda, dotkne i zamotam. Bede sie lansowala w DH* edenowym :D
(*double hammock)
Bedziemy Dh sisters po dwu stronach globu ;) Yvona - ile do Ciebie lecą paczki od Oschy?
mój eden już w drodze :)
Napisali 25 dni, ale mam nadzieje, ze wczesniej. Do ciebie dotrze duzo predzej. Knot juz idzie, bo mialam meila, ze wyslali, ale z edenem jeszcze nie wybyli na poczte, moze dzis poznym wieczorem bede miala zawiadomienie.
No kurcze, ekscytacja mnie dopada pomalu, i wiecie, mam wrazenie, ze ten knot duzo zyska na zywca. Niby taka pastelowka, ale... cos w sobie ma :D
nie kus bo mam aktualna fakturę na poczcie...
Nie kusze, tylko pisze co mysle. Jak wrzucili na fejsa cala kolekcje, to mi sie oko dluzej na nim zatrzymalo, pomijajac mojego faworyte edena ofkors ;)
A jakby co to pewnie spokojnie mozna wymienic, czy sie myle? Czy chustoswirki juz sie takie posh zrobily, ze na wzmianke o wiekszym wypuscie juz nosy w gore? :P
Zreszta, podziele sie z toba moim patentem: jak kupie cos, co wydaje mi sie, ze moze nie powinnam, to sobie wtedy mysle, ze... zawsze moglam te kase zgubic/zostac okradziona :P efekt ten sam, tyle ze bez przyjemnosci ;)
yvona, :thumbs up::thumbs up::thumbs up:
No bo nie prawda to jest? :P :P
mamaslon
24-04-2013, 12:41
:high:
ale czad
ja sie spłukałam do cna
:lool:
mam asha i mam eden
yes!
ale konto na 0:lool:
co za debilizm ;)
yvona, no i jakbyś zgubiła to już po ponoszeniu nie puścisz dalej w świąt! j:)
Zaplacilismy czynsz za kolejne dwa tygodnie, wiec zle nie jest :P
Aha, mam meila, ze juz wyslali, no maja szczescie bo juz mialam raban robic ;) (zartuje, pewnie poczekalabym do jutra)
mamaslon
24-04-2013, 13:00
greeneddie
24-04-2013, 13:52
ale czad
ja sie spłukałam do cna
mam asha i mam eden
yes!
ale konto na 0:lool:
co za debilizm ;)
No ja też :lol: ale zadowolona jestem :mrgreen:
nie kus bo mam aktualna fakturę na poczcie...
Właśnie moja na 6-tke też jeszcze chwilę aktualna :lool: ale w sumie drogie te kółka jak na bawełnę :rolleye:
mamaslon
24-04-2013, 16:31
dostalam inv. na 3jke edenu
kasy nie mam
jak ktoś chętny to zapraszam:high:
a ktoś chce edena 6tke??
:)
:omg:
Mamaslon, ale ci sypnęli, chyba jakieś chody masz u oszy ;)
Gratki dziewczyny! Można powiedzieć, że końcówka kolekcji bardzo udana :applause:
Edit: Właśnie kurier przyniósł radioaktywne chmury i kurde... PODOBAJĄ MI SIĘ, a przecież Alto miało iść pod młotek! :duh:
to co nikt nie chce edena 6tki??
to co nikt nie chce edena 6tki??
moge pomyslec do rana? moze za edena bym willowa zgarnela?? tylko cos mi sie wydaje, ze ich sporo bylo... edenow znaczy ;)
moge pomyslec do rana? moze za edena bym willowa zgarnela?? tylko cos mi sie wydaje, ze ich sporo bylo... edenow znaczy ;)
myśl :) Eden juz jedzie! myslę ze we srodę za tydzien będzie!
ja wiem jednk ze to na 100% nie mój wzór! i kolor kurna tez nie ... wrrrr
myśl :) Eden juz jedzie! myslę ze we srodę za tydzien będzie!
ja wiem jednk ze to na 100% nie mój wzór! i kolor kurna tez nie ... wrrrr
dzieki, to mysle...
moj tez nie on nie jest. eden mi sie podobal chyba tylko jeden - umbra. ten w sumie moze i kolorystycznie nie taki najgorszy, ale mi sie sklad malo widzi...
dzieki, to mysle...
moj tez nie on nie jest. eden mi sie podobal chyba tylko jeden - umbra. ten w sumie moze i kolorystycznie nie taki najgorszy, ale mi sie sklad malo widzi...
skłąd to włąsni eon ma fajny :) i to jedyna rzecz która mi się podoba :) jedwab oschowy jest super! bdb nosi! i sie nie gniecie jak len :)
skłąd to włąsni eon ma fajny :) i to jedyna rzecz która mi się podoba :) jedwab oschowy jest super! bdb nosi! i sie nie gniecie jak len :)
tylko ja leniwa jestem. wiec jak do tej pory jedwabie i alpake raczej omijam szerokim lukiem (chyba, zeby mi ktos chcial millefiori ecru dac, to bardzo prosze - z pocalowaniem reki biore :D:D)
tylko ja leniwa jestem. wiec jak do tej pory jedwabie i alpake raczej omijam szerokim lukiem (chyba, zeby mi ktos chcial millefiori ecru dac, to bardzo prosze - z pocalowaniem reki biore :D:D)
ale czegosie w jedwabiu bać? pranie w pralce na programie ręcznym i już :)))) albo delikatnym! mam 3 jedwabie. NIc żadnemu nie zrobiłam :)
mamaslon
24-04-2013, 22:39
:omg:
Mamaslon, ale ci sypnęli, chyba jakieś chody masz u oszy ;)
Gratki dziewczyny! Można powiedzieć, że końcówka kolekcji bardzo udana :applause:
Edit: Właśnie kurier przyniósł radioaktywne chmury i kurde... PODOBAJĄ MI SIĘ, a przecież Alto miało iść pod młotek! :duh:
:kiss:
ja po pierwsze Tobie dziewczyno dziękuję:high::high::high:
i tak, M. ma kupę szczęścia
ale czegosie w jedwabiu bać? pranie w pralce na programie ręcznym i już :)))) albo delikatnym! mam 3 jedwabie. NIc żadnemu nie zrobiłam :)
potwierdzam, nic sie nie szczypię tez...tylko z welna sie szczypię:ninja:
Kurcze, to musze pralke nowa kupic, bo ta nasza niby ma jakies programy, ale podejrzewam, ze i tak pierze w podobnym stylu. Albo mam schizy :P
Ale dobrze wiedziec, bo wlasnie myslalam jak to z tym dzedwabiem bedzie :D
A wiecie obejrzalam tego ferna knota na finelywoven i juz calkiem mi sie podoba :D i ma potencjal.
Właśnie dostałam maila od oschy, że anulowali moje zamówienie:omg: ale nie dostałam maila z zamówieniem ani w historii na ich stronie tez nic nie ma.... matko co za bajzel:roll: napisałam do nich, zoabczymy co odpiszą:)
ale co? zaplacilas fakture i ci teraz anulowali? czy faktury nie dostalas?
Faktury nie dostałam:lol:
greeneddie
25-04-2013, 12:30
Właśnie dostałam maila od oschy, że anulowali moje zamówienie:omg: ale nie dostałam maila z zamówieniem ani w historii na ich stronie tez nic nie ma.... matko co za bajzel:roll: napisałam do nich, zoabczymy co odpiszą:)
Mnie anulowali, ale fakturę na knoty, których nie opłaciłam :D
Mnie anulowali, ale fakturę na knoty, których nie opłaciłam :D
Mnie też chociaż pewne fotki wskazuja na to, że bede tego żałować...
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/15251_10151596197520559_1573427646_n.jpg
fejsbukowe żródło..
greeneddie
25-04-2013, 12:36
Mnie też chociaż pewne fotki wskazuja na to, że bede tego żałować...
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/15251_10151596197520559_1573427646_n.jpg
fejsbukowe żródło..
Śliczne są, ale mam Gential - mnie wystarczy ;)
Możesz do Oschy napisać - na pewno przyślą Ci jeszcze raz. Ja zwolniłam 6-tkę jakby coś :wink:
JUz mi odpisali, że faktura jest na phaise 6.... Masha - ile kosztuje 6-ka?
Widział juz ktos zdjęcia tego pasiaka?
greeneddie
25-04-2013, 12:38
JUz mi odpisali, że faktura jest na phaise 6.... Masha - ile kosztuje 6-ka?
Widział juz ktos zdjęcia tego pasiaka?
Tylko takie co na fejsie :-?
aginia, kurcze musialabym znalexc fakture... ale cos mi sie kojarzy, ze 116funta za 6, ale moge sie mylic...
Juz mi podesłali - 106 plus przesyłka... no i nie wiem bo ładnie się prezentuje na zdjęciach ...ale znowu zieleń, no i tylko bawełna...
to niewiele sie pomylilam ;)
greeneddie
25-04-2013, 13:02
aginia, kurcze musialabym znalexc fakture... ale cos mi sie kojarzy, ze 116funta za 6, ale moge sie mylic...
Tyle kosztowały knoty :rolleye:
greeneddie, faktycznie :D Bo ja dostalam fakture na oba i nie pamiętałam które ile :) Ale aginia już wsio wie :D
Popełnię sobie okrąglutki pościk a co ;)
tu sobie poogladajcie zdjęcia, są całkiem realistyczne:
http://www.finelywoven.com.au/collections/oscha-slings
amst, i co? złamałaś się? kupiłaś knota? :D
niee...mam silverpinka i nawet dzisiejsza gorączka mnie nie pozbawiła rozsądku az tak ;)
Wystarczy mi szmat...
mi też wystarczy, a nawet zdecydowałam, że mam za dużo i przerzedzać się będę...
aginia a masz tą fakturkę? Robie research - może sie komuś nada?
mi też wystarczy, a nawet zdecydowałam, że mam za dużo i przerzedzać się będę...
oj, ja też doszłam do tego samego wniosku :duh:
poza tym trzeba trochę podreperować budżet...
Blafia, no właśnie. U mnie ciągle szmaty dochodzą, stos rośnie, a ja ciągle nosze w tym samym ;) I po co mi takie leżące szmaty?
aginia a masz tą fakturkę? Robie research - może sie komuś nada?
mam i chyba jednak nie kupię:( tez mam za dużo szmat a Frnaka noszeniem to moge straszyć!
Aginia, robic nowego :D
Amst, a mowilam ze te knoty maja cos w sobie? A ja silverpinka nie mam, wiec jak znalazl :)
kurcze wyczytalam na natural mamas, ze maja dolosowywac willowa. i teraz mam myslenice - brac edena i probowac wymieniac?? czekac i liczyc na szczescie?? - moze w koncu i ja cos wylosuje, sierota jedna :ninja: aaaa, osiolkowi w zloby :cryy:
greeneddie
25-04-2013, 14:21
kurcze wyczytalam na natural mamas, ze maja dolosowywac willowa. i teraz mam myslenice - brac edena i probowac wymieniac?? czekac i liczyc na szczescie?? - moze w koncu i ja cos wylosuje, sierota jedna :ninja: aaaa, osiolkowi w zloby :cryy:
Jejku jak ja chcę willowa :sick: :cryy:
Będą wystawiać żeby się zapisać, czy tak po prostu wśród zarejestrowanych klientów?
aginiu daj mi linka na pm z ta fakturką mam baaaaaaaaaaaaardzo chętną :) dzięki :mighty::mighty:
Jejku jak ja chcę willowa :sick: :cryy:
Będą wystawiać żeby się zapisać, czy tak po prostu wśród zarejestrowanych klientów?
http://www.naturalmamas.co.uk/forum/showthread.php?219730-Oscha-Deep-Forest-Collection-Spring-2013/page19 - tyle na NM. osobna loteria ma byc, z czyms jeszcze...
greeneddie
25-04-2013, 14:44
http://www.naturalmamas.co.uk/forum/showthread.php?219730-Oscha-Deep-Forest-Collection-Spring-2013/page19 - tyle na NM. osobna loteria ma byc, z czyms jeszcze...
Rewelacja, więc jeszcze nie wszystko stracone :sick: :lol:
milorzab
25-04-2013, 15:59
Mam fakturę na edena 5. Nie kupię go, chyba, więc gdy ktoś chciał...
Marciula
25-04-2013, 17:17
niedawno wrzucili pełno alto bl[cośtam] na stronę. Oni tych chust musieli od cholery utkać :hide:
milorzab
25-04-2013, 17:21
Chcę nouveau - nawet jeśli go utkali b. dużo! Jakby ktoś zobaczył...
Chcę nouveau - nawet jeśli go utkali b. dużo! Jakby ktoś zobaczył...
którego? willowa? ma byc losowanie niebawem.
Aksamitka
25-04-2013, 17:24
którego? willowa? ma byc losowanie niebawem.Kiedy? :-) Ja Edena nie biorę jednak :-)
milorzab
25-04-2013, 17:24
którego? willowa? ma byc losowanie niebawem.
może być willow
oba mi się podobają
Marciula
25-04-2013, 17:37
ma być chyba w przyszłym tygodniu, albo jak ogłoszą - bo już wspomnieli o tym na fb, więc napewno dadzą znać :)
może być willow
oba mi się podobają
ja mam rivera, moge zamienic za willowa :D ;)
dziewczyny, wiecie czy mozna wyslac chuste na inny adres? bo sie zastanawiam nad milorzabkowym edenem - nie bardzo mi sie oplaca placioc za przesylke do Pl i z powrotem tutaj... jakby sie dalo od razu do mnie wyslac, to bym sie moze zdecydowala...
Agut - jednak dzieki - dla mnie za dlugi - to raz. dwa - wysylka. a trzy - a jak i ja w koncu cos wylosuje?? willowa na przyklad, bo tylko on sie ostal :mighty: mam sie redukowac, a stos rosnie :ninja:
alto dalej jest. niby reserved, ale jednak. oscha oglosila, ze te co nie pojda po drugim losowaniu wrzuca na strone, ciekawe czy cos poza alto bedzie... te inne to pewnie dopiero jutro po poludniu, skoro dopiero dzis mialo byc drugie losowanie.
milorzab
25-04-2013, 17:54
natala! ja mogę tam wpisać dowolne delivery i zmienia się opłata za przesyłkę
natala! ja mogę tam wpisać dowolne delivery i zmienia się opłata za przesyłkę
hmmm, mysle intensywnie. dam znac za troche, dobrze?
milorzab
25-04-2013, 18:05
hmmm, mysle intensywnie. dam znac za troche, dobrze?
ok, spokojnie
Ja dostałam linka do faktury od jednej kochanej forumki i pisałam mój adres email przy czakałcie.I już :) zapłaciłam tak jakby faktura przyszła do mnie.
greeneddie
25-04-2013, 22:25
natala - ja robiłam tak:
Logowałam się na Oschy i dopiero wtedy wchodziłam przez link przekazany mi przez dobrą duszyczkę. Bez problemu od razu wyskoczyły moje dane i bez problemu zapłaciłam :)
Chusty już do mnie lecą :)
kurcze a ja ciągle zerkam na te kółeczka Fern.... echhh no ładne one wrrrr! tylko po co mi no po co?!
greeneddie
25-04-2013, 22:44
Mam radioaktywne chmury 6 w koszyku :lol: tylko po co, przecież ich nie chcę :duh:
margaretka
25-04-2013, 22:47
Jak myślicie, zostało im coś asha? Wypuszczą na stronie?
Wprawdzie mam 4, ale wolałabym chyba 6:hide:
Jak myślicie, zostało im coś asha? Wypuszczą na stronie?
Wprawdzie mam 4, ale wolałabym chyba 6:hide:
ash chyba jedyny co sie cały sprzedał ... nikt sie linkami nie dzieli
margaretka
25-04-2013, 22:50
ash chyba jedyny co sie cały sprzedał ... nikt sie linkami nie dzieli
Ehh, może i dobrze, nie będę już kombinować.
Mam radioaktywne chmury 6 w koszyku :lol: tylko po co, przecież ich nie chcę :duh:
ja też nie chciałam, ale wczoraj przyszły i kurcze podobają mi się coraz bardziej, chyba sobie zostawię :lol:
greeneddie
25-04-2013, 23:16
ja też nie chciałam, ale wczoraj przyszły i kurcze podobają mi się coraz bardziej, chyba sobie zostawię :lol:
Mnie się one na zdjęciach podobają :hide: Już trzeci raz wkładam je do koszyka :duh:
Powiedz na żywo piękne są? albo lepiej - brzydactwo :lool:
Mnie się one na zdjęciach podobają :hide: Już trzeci raz wkładam je do koszyka :duh:
Powiedz na żywo piękne są? albo lepiej - brzydactwo :lool:
hmm.. ciężko o gustach dyskutować... mnie się na zdjęciach nie bardzo widziały, ale wzięłam, ze może wymuenię albo sprzedam, a teraz... chyba zostaną radioaktywne chmury :lol:
imo kolory na żywca ładniejsze, chusta mięciutka, miła w dotyku, już ją kikja razy rozkładałam i macałam, ale nie mogę się zdecydować czy prać... :duh:
foty oschy cakkiem dobrze oddaja kolory, lewa zielona strona ma mily meszek.
greeneddie
26-04-2013, 00:42
hmm.. ciężko o gustach dyskutować... mnie się na zdjęciach nie bardzo widziały, ale wzięłam, ze może wymuenię albo sprzedam, a teraz... chyba zostaną radioaktywne chmury :lol:
imo kolory na żywca ładniejsze, chusta mięciutka, miła w dotyku, już ją kikja razy rozkładałam i macałam, ale nie mogę się zdecydować czy prać... :duh:
foty oschy cakkiem dobrze oddaja kolory, lewa zielona strona ma mily meszek.
Dzięki :kiss: Zdecydowałam, że jednak nie biorę :hide: Pierz koniecznie, to może pożyczysz :roll: ;)
kurcze a ja ciągle zerkam na te kółeczka Fern.... echhh no ładne one wrrrr! tylko po co mi no po co?!
No ja caly czas mowie ze ladniutkie. Wrzucili jeszcze? Czy masz czas na fakturowe myslenie?
Jak kupilam zupelnie niezdecydowana, tak teraz nie moge sie ich doczekac bardziej niz tego mojego wymarzonego edenu :P :P
milorzab
26-04-2013, 07:36
ja myślę, że one mają potencjał - i wyglądowy i wymiankowy
ja myślę, że one mają potencjał - i wyglądowy i wymiankowy
Uchh myślałam ze mam fakturę do 17tej a tu zonk! się anulowała już :( no nic! nie bedzie ferna... i moze dobrze w końcu po co mi kolejna chusta!
Uchh myślałam ze mam fakturę do 17tej a tu zonk! się anulowała już :( no nic! nie bedzie ferna... i moze dobrze w końcu po co mi kolejna chusta!
jak bardzo chesz to moze do nich napisz. to co zostanie ma juz nie byc losowane, tylko wrzucane na strone.
jak bardzo chesz to moze do nich napisz. to co zostanie ma juz nie byc losowane, tylko wrzucane na strone.
Kiedy ja nie wiem czy chce :) a nie faktura jest jednak :) to się Eden anulował :)
no tak ;)
a alto dalej wisi. 4 za 77 funtow i nikt jej nie chce...
Marciula
26-04-2013, 15:38
4 za 77 funtow i nikt jej nie chce...
I kusi :hide:
a alto dalej wisi. 4 za 77 funtow i nikt jej nie chce...
ale to grade 3... ciekawe w jakim stanie...
kurna weźcie wy mi powiedzcie brać kółeczka czy nie barć!? wrr
Ja ci powiem, zeby brac, i pewnie nie tylko ja ;)
wejdz jeszcze raz na linka z finely woven i rzuc okiem, tam widac ladnie jak chuscianka wyglada :)
Ja tam nie moge sie doczekac, az ja wyciagne z pudla i zaczne obmacywac :D :D
chyba brać...
mnie się nie podobały, ale jak pooglądałam zdjęcia różniste to coraz bardziej mi się widzą...
ale to grade 3... ciekawe w jakim stanie...
no niby fakt.ale jkby to byl willow albo jakas inna rownie poszukiwana, to by sie nikty nie zastanawial czy grade 3 czy nie ;)
chyba brac ;)
Marciula
26-04-2013, 17:19
Nie brać! Brzydkie te kółka są! :roll: (jak zresztą każde inne małe....)
greeneddie
26-04-2013, 22:28
fern na stronie!
A strona nie działa :lool:
A strona nie działa :lool:
Hmm, u mnie działa wszystko...
Jest jeszcze końcówka alto i wszystkie rozmiary fern...
margaretka
26-04-2013, 23:31
Mam 3 w koszyku, chce ktoś:lool:
Teraz rzucilam okiem, 4 i 7 zarezerwowane
Teraz rzucilam okiem, 4 i 7 zarezerwowane
juz tylko 4... oni tego faktycznie duzo musieli utkac, skoro wisi i wisi,i wisi...
greeneddie
27-04-2013, 01:57
Strona już od jakiegoś czasu działa.
Wszystkie rozmiary kółek są cały czas dostępne na stronie :rolleye:
I nieszczęsne Alto 7 grade 2 :lol:
buuu, river willow a nie willow w losowaniu :mad:
Marciula
27-04-2013, 16:37
Sowy! :D
Marciula
27-04-2013, 16:56
No wiadomo, Okinami ładniejsze :love: ale sowy-niespodziewajka :ninja:
Ciekawe ile tych chust utkali... Muszę mieć Oki :twisted:
W poniedziałek dopiero będą rozsyłać faktury.... :/
kliknełam sobie okinami, sowy juz wyleciały ;)
Sów - jesli się nie spodobają - polecam NIE PRAĆ. Mozna się zakochać...strasznie miękną w praniu i robią się jak całkiem złamany len...więc jak kogoś nie zafascynuują to nie tykać, sprzedać, olac... ;)
ojj tak sowy są boskie!!!!!!!!! po praniu robia cudnie miękkie! i się tak potwornie nie gniotą :)
Sów - jesli się nie spodobają - polecam NIE PRAĆ. Mozna się zakochać...strasznie miękną w praniu i robią się jak całkiem złamany len...więc jak kogoś nie zafascynuują to nie tykać, sprzedać, olac... ;)
ojj tak sowy są boskie!!!!!!!!! po praniu robia cudnie miękkie! i się tak potwornie nie gniotą :)
Kusicie kusicie niedobre kobiety! :nono:
Głosy oddane, oby trafiło się okinami:mighty:
Na willowa z braku laku i na sowy dla Was;)
mamaslon
27-04-2013, 21:39
uF
caly dzień na warsztacie
ale udalo się
zaglosowałam
ktocizny mi 3ba
z checią okinami dla M. oraz willowa dla mojej córeczki
sowy...no z opisu widze ze nie mam prać ;) ok
:)
FatalFuchsia
27-04-2013, 22:57
Wybrałam wszystko, choć tak naprawdę chciałabym przede wszystkim wierzbę kółkową. Dam znać jeśli wylosuję coś, czego nie chcę, zwłaszcza sowy.
Wybrałam wszystko, choć tak naprawdę chciałabym przede wszystkim wierzbę kółkową. Dam znać jeśli wylosuję coś, czego nie chcę, zwłaszcza sowy.
Którąś konkretną kółkową czy kolor kółek obojętny? Ja w kółka nie strzelam, więc mogę się dla Ciebie zapisać.
greeneddie
28-04-2013, 00:13
buuu, river willow a nie willow w losowaniu :mad:
Też się rozczarowałam ;) Naturalnie i tak na niego wysłałam zapotrzebowanie :lol:
Na Oki i Sowy zresztą też :lol:
FatalFuchsia
28-04-2013, 00:16
Którąś konkretną kółkową czy kolor kółek obojętny? Ja w kółka nie strzelam, więc mogę się dla Ciebie zapisać.
Kolor kółek w sumie obojętny, w willow chyba tylko ramię gathered było do wyboru (takie wolę). Dziękuję:)
Zaglosowalam i na sowy i na oki, zalozmy (nadmiar szczescia) ze mnie wylosuja w obu, faktury bede miala dwie, czy jak? Bo na przyklad sowy zachce kupic ja, a oki odstapic, to musza byc dwa linki do faktur, tak?
margaretka
28-04-2013, 01:28
Zaglosowalam i na sowy i na oki, zalozmy (nadmiar szczescia) ze mnie wylosuja w obu, faktury bede miala dwie, czy jak? Bo na przyklad sowy zachce kupic ja, a oki odstapic, to musza byc dwa linki do faktur, tak?
Wylosowałam edena i asha, dostałam jedną fakturę.
I musialas kupic obie?
Jak tak to doopa, bo sowy chce i kupie najprawdopodobniej, wiec bede musiala wtedy anulowac/skasowac oki z faktury. Zesz.
I musialas kupic obie?
Jak tak to doopa, bo sowy chce i kupie najprawdopodobniej, wiec bede musiala wtedy anulowac/skasowac oki z faktury. Zesz.
a jakbys do nich napisala, ze nie mozesz zaplacic z jednej karty i poprosic o rozbicie faktury?
Wylosowałam edena i asha, dostałam jedną fakturę.
U mnie było to samo: Ash i Eden na jednej fakturze z jedną przesyłką.
I musialas kupic obie?
Ja akurat wzięłam obie, ale jakbym nie chciała to pewnie bym napisała i poprosiła o zmianę faktury...
w sumie sprytne ;)
bede sie martwic jak mnie do dwoch wylosuja :D
Marciula
28-04-2013, 12:32
właśnie też się zastanawiam jak to jest z dwoma na jednej fakturze... Może po wejściu w link widzi się obie w koszyku i można dać "remove"? Chociaż jak będę miała dwie to :bliss:kupię, a potem mąż zabije :lool:
edit. matko, dla jaj znowu dałam do koszyka i dałam enter the draw... No i poszło! :duh: oby mnie przez to nie skreślili, że dwa razy z jednego maila... No jaja jakieś :hide:
właśnie też się zastanawiam jak to jest z dwoma na jednej fakturze... Może po wejściu w link widzi się obie w koszyku i można dać "remove"?
Niestety nie...
Widzi się tak:
1 x Eden Copper Beech Wrap Size 5 Grade 1
1 x Starry Night Ash Wrap Size 4 Grade 1
Sub-Total:...
Podliczone są oba i jedna przesyłka. Musieliby od nowa podliczyć z niższą kwotą za przesyłkę.
Przyszedl knocik i edenik. Mega szybko! Sa przebossskie. Jak tylko otworzylam, zamotalam na probe, maz porobil pare fotek, ale troche niewyjsciowo wyszlam :P
Musze jakos obrobic i wam tu wrzuce ;)
Jestem zachwycona, rozlozylam chusty kolo siebie i sie co jakis czas na nie gapie :P :P
Yvona oo raju wyglada na to ze masz pierwsza:) hehehe niezle. Wklej foty ferna, pls pls! Nawet nie zamotanego:) koniec koncow go nie wzielam no i ciekawa jestem czy bede zalowala....
Marciula
30-04-2013, 09:44
super, że jesteś zadowolona yvona :)
Mój ash od rana u Niemców :) może w czwartek będzie już w domku? :mrgreen:
A moje nie wiadomo gdzie :dunno: Ale kurcze błąd zrobiłam- trza było krótszy ten eden brać, a nie się na 6 rzucać :duh: Na co mi kolejna 6? Jakby ktoś chciał się pomienić, to niech da znać, może wówczas eden ze mną zostanie, bo tak to będzie musiał polecieć...
Marciula
30-04-2013, 11:25
Czy ktoś oprócz mnie nadal ma nadzieję, że dostanie fakturę na Oki lub sowy? :hide:
Czy ktoś oprócz mnie nadal ma nadzieję, że dostanie fakturę na Oki lub sowy? :hide:
ja... :duh:
hehehehe sądze że nie ma szans... ale kto ich tam wie :)
greeneddie
30-04-2013, 12:02
Ja też :cryy: Chociaż szanse zerowe :lol:
Ja ciagle mam nadzieje :P
Uwaga, zdjecia ida, mam nadzieje, ze nie za duzo ;)
Maz patrzyl jak na wariatke, ale grzecznie cykal, tylko mi dziad nie powiedzial, ze stanika nie mam i musialam odrzucic czesc, a reszte ostro wyedytowac :D :D
Fotoreportaz bedzie:
http://images10.fotosik.pl/4030/337b377edc332d05.jpg (http://www.fotosik.pl)
to byly paczuszki, a teraz patrzec i zalowac, jak sie fakture zignorowalo :D :D :D
http://images10.fotosik.pl/4030/c04e7f65ee128889.jpg (http://www.fotosik.pl)
http://images10.fotosik.pl/4030/49855e4f503ded44.jpg (http://www.fotosik.pl)
http://images10.fotosik.pl/4030/8de8550a756228be.jpg (http://www.fotosik.pl)
A teraz w akcji z mlodszym
http://images10.fotosik.pl/4030/2dfef11a92128aba.jpg (http://www.fotosik.pl)
http://images10.fotosik.pl/4030/18dd931e6de4e7bc.jpg (http://www.fotosik.pl)
Edena juz rozmotalam zanim zrobilam fotki, co mnie zdziwilo, to siodemka edenowa w paczuszce byla duzo mniejsza niz knoty - szostka :)
http://images10.fotosik.pl/4030/5a0de6a2bc69395d.jpg (http://www.fotosik.pl)
http://images10.fotosik.pl/4030/e852a8ec277e4673.jpg (http://www.fotosik.pl)
i motanko, tu fotoreporter poszalal :D
http://images10.fotosik.pl/4030/2482c99e6eabda77.jpg (http://www.fotosik.pl)
http://images10.fotosik.pl/4030/d0c00e9367210e5a.jpg (http://www.fotosik.pl)
http://images10.fotosik.pl/4030/d920fae4a2354027.jpg (http://www.fotosik.pl)
z przodu
http://images10.fotosik.pl/4030/57940db24079676e.jpg (http://www.fotosik.pl)
i z tylu
http://images10.fotosik.pl/4030/359cd8ab34dd9052.jpg (http://www.fotosik.pl)
Poszlam po Daniela z Obinem w double hammock z edeny, mowie, popatr, nowa chusta w kwiatuszki, a mlody na to "Wow" :D
cos sie jedna fotka nie zaladowala, wrzucam wiec tu
http://images10.fotosik.pl/4030/2dfef11a92128aba.jpg (http://www.fotosik.pl)
Fern jest czadowy! jak CI sie w nim nosiło??
gruby cienki?
hmmm na Was to i w sumie eden ładnie wyglada......
Ferna mialam na plecach chwilke, ale miekki jest i fajny, mysle, ze bedzie nasza ulubiona szmatka :D Bardzo jestem ciekawa jak sie zmieni po praniu. Mialam wrazenie, ze jest miekszy od edena.
Apropos, jak byscie praly edena? Pralka na delikatne, czy rece, czy jak? I w jakims fikusnym plynie, czy co?
fajne :) eden duzo zyskuje po zamotaniu, musze stwierdzic...
Ferna mialam na plecach chwilke, ale miekki jest i fajny, mysle, ze bedzie nasza ulubiona szmatka :D Bardzo jestem ciekawa jak sie zmieni po praniu. Mialam wrazenie, ze jest miekszy od edena.
Apropos, jak byscie praly edena? Pralka na delikatne, czy rece, czy jak? I w jakims fikusnym plynie, czy co?
w plynie do jedwabiu na bank (ja piore w ecoverze do delikatnego prania - w tym wlasnie do welny i jedwabiu). ja wszystko w pralce piore (no, OK, jakbym miala alpake to nie, ale dlatego nie mam ;)). na programie do prania recznego, 30 stopni. jedwab z wylaczonym wirowaniem! susze w cieniu, rozlozone na stojacej suszarce. ale to ja, niektorzy jedwabiu (i welny) do pralki nie wloza...
Kurcze, ta moja pralka to taka malo ustawna i podejrzana jest, chyba sie poswiece i w lapkach upiore. To jutro ide szukac plynu.
Piękny Eden! Już się go doczekać nie mogę.
Kółka paskudne jak to kółka:lol:.
Samuela, de gustibus non autobus, jak to mowia, ale te akuratnie kolka sa piekne i takie opalizujace. I delikatne zarazem ;)
greeneddie
30-04-2013, 14:49
fajne :) eden duzo zyskuje po zamotaniu, musze stwierdzic...
w plynie do jedwabiu na bank (ja piore w ecoverze do delikatnego prania - w tym wlasnie do welny i jedwabiu). ja wszystko w pralce piore (no, OK, jakbym miala alpake to nie, ale dlatego nie mam ;)). na programie do prania recznego, 30 stopni. jedwab z wylaczonym wirowaniem! susze w cieniu, rozlozone na stojacej suszarce. ale to ja, niektorzy jedwabiu (i welny) do pralki nie wloza...
Ja nawet alpakę do pralki wrzuciłam - i nic, ale to absolutnie nic jej nie jest :lol:
Eden przepiękny - już się go doczekać nie mogę :fire:
dziewczyny jak by któraś chciałą Edena 6tke to do mnie leci i chetnie go odstąpię. Totalnie nie dal mnie ten wzór :(
dziewczyny jak by któraś chciałą Edena 6tke to do mnie leci i chetnie go odstąpię. Totalnie nie dal mnie ten wzór :(
no mnie też.... kurna....
mamaslon
01-05-2013, 12:29
ja tez moge oddać 6...hihihi...wzor jak najbardziej kocham, ale chce miec 3 :)
a teraz zieleń:
http://rolka.pxd.pl/gallery/pic428/v2013050110193789320838.jpg (http://rolka.pxd.pl/zdjecie/938676/1/dsc9634)
edit-Yvona! teraz zobaczyłam Twoje foty! no przepiekny ten eden!!!! i jak wam ładnie :D
och przytuliłabym tę środkową:heart:
Fern jest czadowy! jak CI sie w nim nosiło??
gruby cienki?
hmmm na Was to i w sumie eden ładnie wyglada......
No wlasnie licze że na mnie też tak bedzie lezal :) yvona, pieknie am! I colaski? Trza było knoty brac! My musimy do oschy napisac, że nie potrafia sesji robic, że my im bedziemy robic, bo na ich stronie niektore szmaty jakies takie nijakie, a jak na was patrze to cudenka i perelki :)
ja tez moge oddać 6...hihihi...wzor jak najbardziej kocham, ale chce miec 3 :)
Całkiem możliwe, że znajoma będzie mieć 3 na sprzedaż/wymianę.
a teraz zieleń:
http://rolka.pxd.pl/gallery/pic428/v2013050110193789320838.jpg (http://rolka.pxd.pl/zdjecie/938676/1/dsc9634)
ŁAAA!! Piękności!! :love:
BTW. Ash już dotarł do Ciebie??? Czy to jakiś wymiankowy? Dlaczego ja jeszcze nie mam, łaaa?
Jupiter na stronie. Mam w koszyku 5 i 6 - ktos chętny?
Chyba Juniper :P
Az zajrzalam na stronke co to za nowy jupiter o ktorym nic nie wiem ;)
Ja dzis w knotach, sa naprawde super :D
haha no tak:) ciągle wisi:)
A wisiał sobie ash na stronie przed chwilą. Złapał ktoś ?
greeneddie
01-05-2013, 23:35
och przytuliłabym tę środkową:heart:
Ja też :sick::sick::sick:
A wisiał sobie ash na stronie przed chwilą. Złapał ktoś ?
Nie widziałam, ale dobrze, że mój do mnie leci :love:
mamaslon
02-05-2013, 09:48
Całkiem możliwe, że znajoma będzie mieć 3 na sprzedaż/wymianę.
ŁAAA!! Piękności!! :love:
BTW. Ash już dotarł do Ciebie??? Czy to jakiś wymiankowy? Dlaczego ja jeszcze nie mam, łaaa?
doleciał, dzis chyba bedzie tez coś:mrgreen:
mamaslon, no co ty! dzisiaj pracuja? To może moje coś doleci....
pierwszy raz chcę dziś na spróbę zalosować :) tylko już nie pamiętam, robi się ten check-out po wrzuceniu do koszyka? Mi ciągle jakiś błąd wywala..
mamaslon
02-05-2013, 13:58
moje chusty w niemczech nadal, dzwoniłam do kuriera-w pon dop. bedą :(
Marciula
02-05-2013, 14:33
moje chusty w niemczech nadal, dzwoniłam do kuriera-w pon dop. bedą :(
nie dobijaj.... Mój Ash tez u Niemców, więc trza do poniedziałku czekać :(
Ash i Eden są już w łapach mych! ash świetny! kolor super!
eden.... yyy nie podoba mi się :(
mamaslon
06-05-2013, 14:22
doleciała całość asha, eden mam nadzieje zaraz:)
Eden tez nie moja bajka - za ciemny wyszedł:(
Ale Ash śliczny:)
Jesli moje SN aiko wysłali w piatek to kiedy u mnie będzie? Juz nie pamiętam jak to było ostatnio:hmm:
Ja weeknedowo- majowo nosiłam w aspenie i choć miałam go sprzedać to jakos mi się odwidziło:lol: Cudnie nosi:!: No i w kółkach no ale te to noszą koncertowo więc nie ma co opowiadać, jedyny mankament taki, że jak się F błotem wysmarował to kazałam mu na piechote wracać a sama zrobiłam sobie z kółek ładną kamizelkę:lol:
Potem fotki wrzucę;)
Ash i Eden są już w łapach mych! ash świetny! kolor super!
eden.... yyy nie podoba mi się :(
Agutku mam identyczne odczucia i teraz myślę co robić: odsyłać Edena do Oschy czy próbować sprzedać... Eh, nie wiem...
mamaslon
06-05-2013, 14:28
aginia! no ja też uważam że on jest bombowy
plecak prosty, dziecie spało i si!
rewelacja:heart:
za to ash - kolor miodzio
eden obacze jutro:ninja:
Agutku mam identyczne odczucia i teraz myślę co robić: odsyłać Edena do Oschy czy próbować sprzedać... Eh, nie wiem...
ja odsyłam... teraz na pewno sie go nie sprzeda... moze za jakiś czas... jednak nie bardzo uśmiecha mi się czekać bo to za dużo kasy, żeby ją zamrażać :(
ja odsyłam... teraz na pewno sie go nie sprzeda... moze za jakiś czas... jednak nie bardzo uśmiecha mi się czekać bo to za dużo kasy, żeby ją zamrażać :(
no widzisz, mamy podobne myślenie ;) jestem zła trochę, bo wydałam kasę, spłukałam się, musiałam się trochę wyprzedać, żeby podreperować budżet, a i tak muszę chustę odesłać, bo kicha i jeszcze zabulić za przesyłkę... :(
Kurna laski, a do mnie nic nie doszło- ani Ash, an i Eden :(
Kurna laski, a do mnie nic nie doszło- ani Ash, an i Eden :(
Masha, a sprawdzałaś na stronie GLS, gdzie twoja paczka jest aktualnie?
Ja sprawdzam tu: https://gls-group.eu/EU/en/parcel-tracking wklejam nr przesyłki z maila od Oschy.
Marciula
06-05-2013, 20:13
Nasza jedyna chusta z tej kolekcji :) piękna ta zieleń!!! :heart: SN Ash :heart:
http://imageshack.us/a/img541/1960/ashx.jpg
ash jak ash, ale wklad :love::love: (i ma urodziny tego samego dnia co ja :))
A ja obnosze edena jak paw po okolicy :P
Nawet go jeszcze nie upralam, bo to dluzsza sprawa, musze w wannie, czyli syn starszy musi byc poza domem, jutro operacja pranko :D
Dzis jade zobaczyc nowa dzidzie kolezanki, nie biore wozka, zeby bardziej mobilna byc (choc tam wszystkie autobusy niskopodlogowe jezdza, ale kto ich wie ;) ) no i z mlodszym. No i nie ukrywam, polansowac chuste chce :D :D :D