PDA

Zobacz pełną wersję : Wiosenna kolekcja "Deep Forest"

Strony : 1 2 [3] 4

zoana
01-04-2013, 02:02
No nic szkoda słów na nich. Odechciało mi się Oschy,poważnie.Mam co mam i mi wystarczy.Po co sobie nerwy zżerać.

Mariion
01-04-2013, 02:16
Ja aż ich stronę odlubiłam ;)
takiego mam focha.

Nie no, serio, jak można prosić ludzi o cierpliwość, a potem, po ponad godzinie napisać, że w sumie to sorry, ale no nic już dla Was nie zostało... przeszli samych siebie.
Skoro się nawet z liczeniem zamówień nie potrafią ogarnąć, to co dopiero ze stroną.

Agut
01-04-2013, 08:37
Ja aż ich stronę odlubiłam ;)
takiego mam focha.

Nie no, serio, jak można prosić ludzi o cierpliwość, a potem, po ponad godzinie napisać, że w sumie to sorry, ale no nic już dla Was nie zostało... przeszli samych siebie.
Skoro się nawet z liczeniem zamówień nie potrafią ogarnąć, to co dopiero ze stroną.

Ja obstawiam, ze zobaczyli ile maili przyszlo ze skargami, przecie znow chusty wypadaly z koszykow. Zostawili to co zostalo aby moc dac w ramach reklamacji!
Echhh. Powiem Wam to jest zenujace:( tyle czasu mieli zeby naprawic bledy. Ale dostali nauczke, chcialo im sie w swieta ludziom noc/ dzien zarywac, to sobie dzis posiedza i na maile poodpisuja hehe.

masha
01-04-2013, 10:20
Agut, albo oleją jak ostatnio i przedostatnio i przedprzedostatnio... i naszpiszą na fb, że kurna no chcieli dobrze, puścili w święta, bo myśleli, że terroryści jajka wcinają, a oni im tu takie rzeczy zrobili i napuścili atak na ich stronę w święta! Widziałby kto!

Zuz
01-04-2013, 13:39
Dziewczyny to że przeginają z tym brakiem zmian na serwerze to fakt, ale tak z drugiej strony...
Każda z polujących wie jak wyglądały/ją te polowania, każda liczy się z tym, że może to wyglądać podobnie.
99% polujących ma w czym dzieci nosić i kolejna szmata nie jest im do życia niezbędna, no chyba że o czymś nie wiem? :ninja:
To dobrowolny wybór każdej z nas, by zarywać wieczór dla polowania na kolejną chustę - nasze widzi mi się, o! Kaprys taki. Skoro znamy zasady gry i dobrowolnie ją podejmujemy, to skąd takie nastawienie złowieszcze? To nie przymus przeca :D
To tylko chusty. Oscha wykorzystuje swoje 5 minut i nie dziwię się bo każdy zrobiłby to samo na ich miejscu.
I żeby nie piszę tego, bo mi akurat wczoraj wpadły od ręki bez problemu, miałam kilka nieudanych wcześniejszych polowań, mialam w koszu 2 kaszmirowe alto, miałam 2 braidy pine i żadnej z nich nie dostałam.

Także tego no
Peace & Love ;-)

natala
01-04-2013, 14:41
ja mysle, ze to nie o polowania jako takie chodzi - bo tu kazda z nas sie nastawia na to, ze kupi albo nie. tylko o jakosc uslugi - jest/nie ma/moze jednak jest... mam w koszyku/nie mam w koszyku/mialam w koszyku/o znowu mam :roll: serwer padl/znowu jest/wroccie za kwadrans/a przepraszam, przez ten kwadrans poszlo co moglo/a jednak jeszcze cos zostalo... wieczor to ja moge zarwac, no problem, tylko zebym miala pewnosc, ze to na uczciwych zasadach sie odbywa. a nie to, ze akurat w tym momencie jak mialam serwer odmowil wspolpracy albo cos...

ciesze sie na to co mam, ale bym bardzo chciala, zeby ktos mial willow i zebym mogla na zywo obie porownac. poczekam jak dojdzie moja, i bede myslala co dalej. na razie mi sie braid cos malo widzi, wiec moze sprobuje braida na willow?? pozyjemy zobaczymy...

aginia
01-04-2013, 14:42
Ja wczoraj świadomie odpuściłam polowanie, bo jednak świeta to święta:mrgreen: ale końcówkę śledziłam bo mąż zginął w czeluściach sypialni dosypiając Franka, który nie wiedzieć czemu sie obudził....i powiem tak - niezła jazda! Powiedzieć poczekajcie jeszcze pół godzinki a potem napisac, sorry w międzyczsie się sprzedały:omg: a wszystko dzieje się niemalże o północy:omg:
ja wiem, ze nikt nikogo nie zmusza, ciśnienia wczoraj nie miałam więc może łatwo mi mówić ale jest coś takiego jak szacunek dla klienta i jeżeli problem pojawia się przy kazdym wypuście i oni ciągle nie potrafia sobie z tym poradzic to juz sama nie wiem co o tym mysleć:roll: Jednocześnie przy preorderze napisali, ze absolutnie nie chodzi im o limitowanie chust...coś tu sie kłóci ze sobą.

Próbując wczoraj wrzuć to co widziałam, że teoretycznie jest ( była działająca opcja add to cart) za każdym razem wyskakiwał mi inny błąd......

Myslę, że najlepszą opcją są preordery i tyle :mrgreen: Kazdy kupuje to co rzeczywiście mu sie podoba ( a nie coś co jest takie sobie ale może uda mi się wymienić). Ceny będa wtedy normalne bo nic nie bedzie limitowane. :znaika:

Kamila
01-04-2013, 14:47
Random Drawings???!!

Bye bye Eden :-(

Zuz
01-04-2013, 14:49
Bye bye Ash :hide:

zoana
01-04-2013, 14:54
Buahahhaa kolejny cudowny pomysł !
Coraz bardziej utwierdzają mnie w tym żeby u nich wiecej nie kupować :roll:

aginia
01-04-2013, 14:56
Myślę, że system losowania pogrąży ich kompletnie:( takie cos sprawdza się w wypadku 100-200 chetnych a nie tysiąca ... zaczną się nadużycia, podawanie kilkunastu adresów mailowych żeby zwiększyć szanse...

I jak miałoby to wyglądac, system wylosuje, że do mnie leci rozm 2? a do pani x - 7?

Kamila
01-04-2013, 14:57
Mam nadzieje, ze to prima aprillis...:frown

aginia
01-04-2013, 14:58
Mam nadzieje, ze to prima aprillis...:frown

Oj chyba im nie do śmiechu po wczorajszych akcjach....

natala
01-04-2013, 15:01
albo niech tkaja wszystko jako pre-order, albo niech tkaja wiecej - takie to trudne???

Agut
01-04-2013, 15:02
echh nie oszukujmy się ale u Oschy nie kupują zwykłe czyt. normalne hehehe dziewczyny! kupują tylko chustoświruski! jak już sie poluje to wiadomo ze każdy chce utrafić. Czy to dla sportu, czy na wymiankę czy na zarobek czy dla siebie, to nie ważne przecie! Mam wrażenie że oni totalnie niepowaznie ludzi traktują. Opowieści o kosmitach i inne głupie wyjaśnienia. już widzę jak by psy wieszano jak by to inna firma była.....

wiecie co mnie tylko zadziwia - cierpliwość i wyrozumiałość dziewczyn z wysp.

o co chodzi z tym nowym systemem? Losowania???

Agut
01-04-2013, 15:04
albo niech tkaja wszystko jako pre-order, albo niech tkaja wiecej - takie to trudne???

no ale jak by tkali wiecej to bedzie to samo co z Nati :( były czasy że Nati było na topie, produkowali mało i nie często.... teraz już nie wiele osób kupuje. Ceny na rynku wtórnym spadły. Co za radość jest mieć to co wszyscy..... i później nie móc tego sprzedać ...

masha
01-04-2013, 15:10
Losowanie, no nie mogę... Jak za komuny na malucha! :D

Zuz
01-04-2013, 15:14
Agut każdy ma swoje 5 minut, kiedys Nati teraz Oscha, potem "?" :)
Pamiętasz ceny jaskółek z przed pre-orderu?

Ja myśle że Oscha doskonale wie jak rozgrywać sytuację. Te wszystkie polowania dowodzą jednego - że jest ogrom chętnych a trofeów niewiele to bardzo podsyca apetyt. :mrgreen: Żyjemy w czasach gdzie rządzi chęć posiadania, a przede wszystkim posiadania czegoś czego inni nie mają i nikt mi nie powie że jest inaczej :rolleye:

masha
01-04-2013, 15:28
Zuz, ja się całkowicie z toba zgadzam. Niby po co mają inwestować kasę w lepszy serwer, system itp. skoro i tak cały nakład schodzi? :) Wydaje mi się, że Oscha Team to bardzo młodzi ludzie tworzą, którzy cieszą się z zysków, jakie płyną na konto firmowe...Ale tak, jak mówią dziewczyny- do czasu bedzie trwał ten szał. Do czasu, aż na rynek wejdą nowi gracze, którzy lepiej potraktują klienta i będą mieli równie ładne (albo ładniejsze) chusty. To takie spojrzenie krótkofalowe z ich strony jest. Znam kilka firm, które o niebo lepiej traktują swoich klientów i strasznie żałuję, że nie robią chust we wzorach podobnych do Oschy. Ja kupuję dla siebie. Nie na handel, wymianę etc. Ale tak, jak pisze natala, to trochę dziwne i nie w porządku jest, jak wrzucasz do koszyka, potem ci wyskakuje itd. Pewnie, że jest mi przykro, że miałam wczoraj NV i my wypadł z kosza- widocznie miałam dziurawy kosz. I z tego powodu byłam wczoraj zla, dziś już mi przeszło- nie ta zielona, to inna zielona będzie ;) No chyba, że ktoś kupował typowo dla zysku, to się nie dziwię frustracji.
Do tego calego chustoświrstwa to trza z dystansem podchodzić. Niech no tylko jakaś inna firma zacznie mi tkać takie piękne zielone szmaty, to Oschę oleję! Jak bum cyk! :D

I tak jeszcze OT: Zobaczycie, że jak w maju Artipoppe wypuści to, co pokazauje na fb, to się zacznie to samo, co u OSchy ;)

Kamila
01-04-2013, 15:29
Ja myśle że Oscha doskonale wie jak rozgrywać sytuację. Te wszystkie polowania dowodzą jednego - że jest ogrom chętnych a trofeów niewiele to bardzo podsyca apetyt. :mrgreen: Żyjemy w czasach gdzie rządzi chęć posiadania, a przede wszystkim posiadania czegoś czego inni nie mają i nikt mi nie powie że jest inaczej :rolleye:

Zgodze sie z tym na 100% - fenomen Oschy to w 40% piekne chusty, a w 60% to ich limitowana ilosc i problem z wejsciem w ich posiadanie ;) Gdyby zaczeli nagle tkac po 500sztuk - 1000 sztuk kazdej chusty, by zaspokoic potrzeby kazdej chustofanki - nie sadze, by pozostali dlugo tak samo popularni jak sa teraz. Przeciez kazdy dobrze wie, ze cala frajda jest, kiedy to limit a nie chusta dla mas ;)

masha
01-04-2013, 15:31
A jeszcze dodam, że niektóre wzory, gdyby były produkowane pod inną marką, to nikt by tego nie kupił ;) Ale że Oscha, to się wiara rzuca ;)

Kamila
01-04-2013, 15:33
I tak jeszcze OT: Zobaczycie, że jak w maju Artipoppe wypuści to, co pokazauje na fb, to się zacznie to samo, co u OSchy ;)

Mam chrapke na Artipoppe, ale z tego co zrozumialam, to firma ta bedzie celowac w dobra luksusowe. Beda to chusty utkane z najlepszych mozliwych przedz co za tym ciagnie w bardzo luksusowych cenach. Nie watpie, znajda te chusty wlascicielki, kazda co do jednej :)

masha
01-04-2013, 15:38
Kamila, a no widzisz, ja nie doczytałam widocznie :p To tym lepiej- jakoś tak fajnie jest zostawić kupę kasy w miłej atmosferze :) Ale gorzej da tych, co "na zysk" kupuja, bo szmaty ich na rynku wtórnym nie osiągną takich cen, jak oschowe, bo mi się gdzieś o uszy obiło, że one nie będą tak bardzo mocno limitowane.

Kamila
01-04-2013, 15:47
Kamila, a no widzisz, ja nie doczytałam widocznie :p To tym lepiej- jakoś tak fajnie jest zostawić kupę kasy w miłej atmosferze :) Ale gorzej da tych, co "na zysk" kupuja, bo szmaty ich na rynku wtórnym nie osiągną takich cen, jak oschowe

he he he no ciezko bedzie zawolac 800€ za chuste kupiona za 400€ :LOL:
ale po tylu miesiacach chustonoszenia i obracaniu sie na rynku chustowym musze przyznac, ze nic mnie juz nie zdziwi jezeli chodzi o ceny chust na rynku wtornym :)

PS: Pamietam jak wchodzilam w temat i pierwszy razzobaczylam po ile chodzil za tamtych czasow Pfau 2007 - 350€ - myslalam ze te chuste ze zlota zrobili...

masha
01-04-2013, 15:50
Kamila, ja to jeszcze widocznie młoda jestem, bo ja nadal nie moge się nadziwić, jak można dać za chustę Amst tyle kasy! :D :lol: No masakra jakaś... Ale Amst oczywiście gratuluję udanego dealu :thumbs up:

CHoć z drugiej strony, to jak ktoś bardzo dużo zarabia, to co ma z tą kasą robić? Cztery litery sobie już nią pewnie podciera, to co mu tam? Kto bogatemu zabroni? :lol:

mamaslon
01-04-2013, 16:30
ale po tylu miesiacach chustonoszenia i obracaniu sie na rynku chustowym musze przyznac, ze nic mnie juz nie zdziwi jezeli chodzi o ceny chust na rynku wtornym :)

PS: Pamietam jak wchodzilam w temat i pierwszy razzobaczylam po ile chodzil za tamtych czasow Pfau 2007 - 350€ - myslalam ze te chuste ze zlota zrobili...

haha...i do tego moja 2ga mysl
po co komu takie ptaki fuj ;)

Ja po wczorajszej akcji po prostu nie mam pytan ;)
Naprawde ...
nie chce dostac zawalu albo tfu czegos gorszego...
przestalam sie podniecav
nie mam nv to nie mam
dostane wezwanie do zaplaty to milo...to zaplace...
i tyle ;D
szanse mam...ale nie bede o tym myslec

a pomysl z losowanie.....hahaha
z checia poznam czlonka Oschy od PR ;D

aginia
01-04-2013, 16:57
Niestety Kamila masz w 100% rację i pisze niestety bo myśląc idealistycznie chciałabym aby kazdy mógł kupic co chce, a potem sprzedać za tę samą cenę;)
Męczy mnie to ( choć wiem, że to głupie i powinnam byc wolna od takich mysli), że wystawię chusty w cenie za jakie kupiłam i kupi je ktos po to tylko żeby sprzedać drożej:-(

mamaslon
01-04-2013, 17:14
ok...dostalam tego samebo maila co caly swiat mysle
nie mam nv
i tyle
ale napisalam im grzecznie tym razem i bez emocji (bo juz sie nie podniecam...a szkoda ) )
Co o tym wszystkim mysle
jezeli macie na tyle odwagi piszcie im szczerze jakie sa wasze odczucia
dostalam odp.
naweg kreatywne
mysle ze im jest potrzebna porzadna zjebka...ale taka nie na hura...a pokazujaca co gdzie i dlaczego powinno byc zmienione i jak

moze sie otrzasna

Oscha!
caly swiat czeka co teraz zrobisz
zycze Ci dobrze ...ale

Zuz
01-04-2013, 17:39
A gdzie ja byłam że sie o Artipoppe dopiero teraz dowiaduje? :omg:
Co to w ogóle jest? Skąd to i co robi na ich fotach ta dziewczyna co na oszowych fotach? :hmm:

milorzab
01-04-2013, 18:54
A gdzie ja byłam że sie o Artipoppe dopiero teraz dowiaduje? :omg:
Co to w ogóle jest? Skąd to i co robi na ich fotach ta dziewczyna co na oszowych fotach? :hmm:

Leigh dostała na testy, kupiła. Nie wiem, nie było mi dane zostać testerem.

Co do Oschy, to ja mam tego dość. Nawet się nie zdenerwowałam.
Najpierw wrzucili chusty nie w nowości.
Potem chusty wypadające z koszyka, error 404, 505, internal server error.
Nie mam nic preciwko losowaniu, ale - jak oni zbudują fair system. Nie bardzo chce mi się w to wierzyć :(

amst
01-04-2013, 21:02

Pamiętam, jak patrzałam z utęsknieniem na elipsy jedwabne, NSI albo Pawie jakiekolwiek ;) Pamiętam jak didek za 150E to byłby luksus.

Kamila, ja to jeszcze widocznie młoda jestem, bo ja nadal nie moge się nadziwić, jak można dać za chustę Amst tyle kasy! :D :lol: No masakra jakaś... Ale Amst oczywiście gratuluję udanego dealu :thumbs up:

CHoć z drugiej strony, to jak ktoś bardzo dużo zarabia, to co ma z tą kasą robić? Cztery litery sobie już nią pewnie podciera, to co mu tam? Kto bogatemu zabroni? :lol:

Ja też miałam problem z wartością tej chusty i dlatego sie jej pozbyłam. Mam teraz grzeczny stos i spokojnie mogę nosić...było moment, że myślałam że cena jest zaporowa ale Pamiry ze "zwykłej" recznie tkanej bawełny sa znacznie droższe, nie mówię o Uppy itp. ;)

mamaslon
01-04-2013, 21:47
a ja troche rozmawiam z timem...
Zaproponowałam pre order na NV dla odób ktore miały i udowodniły ze miały (zdjecie/prt scr) chuste/chusty w koszyku i nie mogły za nie zapłacić

oto odp:
..................
It would be quite complicated to figure out exactly who definitely had an item in their basket and who didn't, we have heard of people sharing screen shots for instance. The random draw system will give us time to really sort out our website so we can do our releases again without errors. We also hope that it will be a bit different and fun, overall it is a fairer system too.

................
szkoda

madzi
01-04-2013, 21:58
A fair jest traktowanie w taki sposób klientów?? No proszę... to może niech w ogóle nie wypuszczają niczego do momentu, gdy ataki terrorystów lub ufoludków - albo chustoświrek - całkowicie zostaną wyelimiowane. To będzie fair zagranie - nikt nie zyska (czyt. Oscha), nikt nie straci (czyt. klient kasy i nerwów przy nieudolnych próbach przejścia przez checkingout)...

mamaslon
01-04-2013, 22:15
The random draw system

czy ktoś się może orientuje jak to dokładnie działa?...
ja nawet podatku od marzeń nie place:ninja:
w karty nie gram
itd

amst
01-04-2013, 22:19
Robi sie lista chętnych - np. ja chcę NIEBIESKIE RÓŻE - staję w kolejce sama, stawiam męża, dzieci, ciotki, wujków i wszystkich znajomych. Zbiera sie grupa powiedzmy 1000 osób.
Jest 30 chust. Każdy dostaje numer i Oscha losuje 30 razy. Kto ma większa rodzinę - ma wieksze szanse.
Tyle sprawiedliwości i teorii.
Rozumiem że w praktyce trzeba wpłacic wadium a może chociaż być zalogowanym na stronie Oschy żeby było potwierdzenie tożsamości?

milorzab
01-04-2013, 22:21
The random draw system

czy ktoś się może orientuje jak to dokładnie działa?...
ja nawet podatku od marzeń nie place:ninja:
w karty nie gram
itd

nie wiem, jak oni to zoorganizują
u uppymamy - wysyła się mejle
u W&W - trzeba podać paypala
można jeszcze sprzedać los na loterię charytatywną
nie wiem, jak to zoorganizują, bo naprawdę ludzie mogą pisać z 50 kont:roll:
Moim zdaniem - powinna być jednak z bazy klientów z potwierdzonym nr konta, tak, że losujemy nr konta, a nie mejle
to jest bez sensu, nic nigdy nie wygrałam, buuu
ale też nie mogę nic ostatnio kupić u oschy, więc też buuu

madzi
01-04-2013, 22:24
amst, jakie wadium, ale za co? Za to że stoję w kolejce?? A oni w tym czasie operują moimi pieniędzmi?
Chyba będąjednak musieli co innego wykombinować - mam nadzieję, że wpadną na inny sposób "sprawdzania wiarygodności" osób chętnych. A ja mam liczną rodzinę z jednej strony to będzie z 80 osób - nawet nie mam siły wstawiać emotek - pukam się w czoło

milorzab
01-04-2013, 22:24
Robi sie lista chętnych - np. ja chcę NIEBIESKIE RÓŻE - staję w kolejce sama, stawiam męża, dzieci, ciotki, wujków i wszystkich znajomych. Zbiera sie grupa powiedzmy 1000 osób.
Jest 30 chust. Każdy dostaje numer i Oscha losuje 30 razy. Kto ma większa rodzinę - ma wieksze szanse.
Tyle sprawiedliwości i teorii.
Rozumiem że w praktyce trzeba wpłacic wadium a może chociaż być zalogowanym na stronie Oschy żeby było potwierdzenie tożsamości?

Ja przy 4 chyba losowaniu u uppy zdobyłam się na niemoralność poproszenia kogoś o pomoc. Ale tylko męża, siostrę i jedną koleżankę. Zapomniałam o cioci:duh:

Uważam, że wadium to dobry pomysł. Nie musi być 100%.

samuela
01-04-2013, 22:26
Może powinni po prostu zablokować możliwość otwarcia konta u oschy teraz. Znaczy losować tylko spośród chętnych, co już konta mają.
Nie fair wobec nowych by to było, ale może ileś np. 10 chust mogą rozlosować wśród nowych klientów.
Jedno jest pewne - będzie śmiesznie!:mrgreen:

milorzab
01-04-2013, 22:28
No i coś wiemy - z konta.
Czyli tak: robię listę ludzi, którym chcę ujawnić, że jestem wariatką :duh:

amst
01-04-2013, 22:30
I juz wiadomo:
Here's a bit more info about our (clearly popular ;)) new random draw system.

The plan is that each draw will be open for 24hrs. You will need to have an account set up with us and we will have methods in place to avoid a single user having multiple accounts.

To enter you will select the sizes that you want to go for as if you were making a purchase. Once the time is up a custom random generator will select the 'winners' and send an invoice.

Whilst you can enter for multiple sizes you can only be selected to purchase one. If we have two or more different types of wraps you can enter for each and have a chance of being selected to get one of each kind (postage would be worked out accordingly).

You would have 24hrs in which to pay the invoice, if unpaid it will be automatically cancelled. A new 'winner' would then be selected and an invoice sent to them. Any left over items will be listed back on the website at a random time.

We recognise the desire to have the timed listing system continue and having the random drawing in place will give us time to really work on the issues we were having with the old system whilst still carrying on the business. And we're sure that as much as some may like the timed listings, you don't want loads of errors!

We hope that the random draw will be a fun system and know that you have just as much chance as the next person of being selected.

samuela
01-04-2013, 22:35
Hmm, ciekawe czy jak dwie siostry mają oschoświra i mają ten sam adres zamieszkania, to jedną z nich wywalą :P.
Ja mam dwa konta na oschy, jedno na męża.

Blafia
01-04-2013, 22:36
ok, przeczytałam info, nie wiem czy wszystko zrozumiałam, okaże się w praniu ;)

a wiadomo kiedy będzie pierwsze losowanie?

margaretka
01-04-2013, 22:36
Nie podoba mi się to:(
Jak będę chciała spróbować szczęścia w grach losowych, to sobie totka puszczę:rolleyes:

mamaslon
01-04-2013, 22:38
ok, czyli mniej wiecej kumam:lol:

Agut
01-04-2013, 22:38
kurna mam nadzieje,ze to tylko chwilowe rozwiązanie a nie na stałe...

choc patrząc na to jak oni tą stronę naprawiają to pewnie do zimy losowania będą.. zimy nastepnej oczywiscie

libra
02-04-2013, 10:16
Widzę, że nerwowo było :lol:
Ja z racji Wielkiej Nocy sobie odpuściłam i wcale nie żałuję.

Czemu taka dupiasta firma musi robić takie zajebiste chusty
Naprawdę takie są? I nieporównywalne z innymi?:hmm:
Ja myślę, że to całe schaleństwo nie ma nic wspólnego z jakością&urodą chust, tylko z trudnością w upolowaniu. I to z pewnością się nie zmieni, bo jeśli zaczną tkać większe ilości - skończą jak Nati. Obecnie przechodzą etap, na którym Nati była 2-1,5 roku temu, a nawet rok - nieudane polowanie na koniczynki szaro-czerwone skończyło się u mnie wielkim fochem, który trwał aż do wypustu dmuchawców nc:lol:
Miałam się rozpisywać, ale dziewczyny zgrabnie to ujęły więc pozwolę sobie zacytować to, pod czym się podpisuję:

no ale jak by tkali wiecej to bedzie to samo co z Nati :( były czasy że Nati było na topie, produkowali mało i nie często.... teraz już nie wiele osób kupuje. Ceny na rynku wtórnym spadły. Co za radość jest mieć to co wszyscy..... i później nie móc tego sprzedać ...

Agut każdy ma swoje 5 minut, kiedys Nati teraz Oscha, potem "?" :)

Zgodze sie z tym na 100% - fenomen Oschy to w 40% piekne chusty, a w 60% to ich limitowana ilosc i problem z wejsciem w ich posiadanie ;) Gdyby zaczeli nagle tkac po 500sztuk - 1000 sztuk kazdej chusty, by zaspokoic potrzeby kazdej chustofanki - nie sadze, by pozostali dlugo tak samo popularni jak sa teraz. Przeciez kazdy dobrze wie, ze cala frajda jest, kiedy to limit a nie chusta dla mas ;)
:thumbs up:

Dodam jeszcze, że dla mnie prawdziwym szokiem była cena paskudnych Didkowych sówek:lool:

mamaslon
02-04-2013, 10:36
hihi...tak...tez wesolr te sowy

co do jakosci
nie da sie ukryc ze to jedne z najbardziej nosnych lnow
i do tego nie tak grubych
dla mnie ideal

jedwab tez si

co do welny to gryzie
jak komus przeszkadza to odsylam do nati ;D

masha
02-04-2013, 10:56
No to teraz podczas sprawiedliwego losowania rozlosowane zostaną chusty wszystkich tych, którym je z kosza zabrano :lool::lool:

Jaja jak berety!

Ostatni raz coś wylosowałam w podstawówce i to był długopis :| A nie przepraszam: później po 20 latach podczas tygodnia noszenia wylosowałam książkę. Ergo- moja passa w grach losowych się polepsza :lol:

natala
02-04-2013, 11:14
tyle dobrze, ze wyglada, ze to bedzie z ich strony, a nie z FB - ja totalnie nie fb i konta zakladac nie zamierzam...

aginia
02-04-2013, 11:27
Tak sobie myślę, że z tym losowaniem to może być marnie..jak jest polowanie to nie wszyscy zawsze mogą siedziec przed komputerem, wypadaja różne sprawy, róznice czasowe itd...Otwarte zapisy przez 24 h spowodują, że zapisze sie znacznieeee więcej osób czyli trudniej będzie trafić:( echhh

natala
02-04-2013, 11:30
Tak sobie myślę, że z tym losowaniem to może być marnie..jak jest polowanie to nie wszyscy zawsze mogą siedziec przed komputerem, wypadaja różne sprawy, róznice czasowe itd...Otwarte zapisy przez 24 h spowodują, że zapisze sie znacznieeee więcej osób czyli trudniej będzie trafić:( echhh

do tego wszyscy beda losowac wszystko, zeby sie ewentualnie moc wymienic/sprzedac czy co tam kto bedzie chcial. i zapisza ciotki, kuzynki, a te ciotki i kuzynki, a te... :roll:

masha
02-04-2013, 11:35
No właśnie się dziś zastanawiałam, czy napisać do nich, ze losowanie nie jest fair, że Polak potrafi, że my przez 50lat komuny nie takie rzeczy załatwialismy i każdy miał co kciał

natala
02-04-2013, 11:42
No właśnie się dziś zastanawiałam, czy napisać do nich, ze losowanie nie jest fair, że Polak potrafi, że my przez 50lat komuny nie takie rzeczy załatwialismy i każdy miał co kciał

z tego co widze, na fb juz jest dyskusja (tylemoge zobaczyc bez konta ;)). dyskusja ciekawa z naszego punktu widzenia nie tylko ze zgledu na temat :)

masha
02-04-2013, 11:46
natala, a mogłabyś ją streścić w dwu zdaniach?

Kamila
02-04-2013, 12:02

:lool:

natala, a mogłabyś ją streścić w dwu zdaniach?

:lool: :lool: :lool:

natala
02-04-2013, 12:04
dlugi glos naszej bylej forumki, ze ciocie i wujkowie,, etc. ale wiekszosc za, ze bedzie latwiej, ze szanse dla tych z wolniejszym netem - to z wczesniejszych godzin, przed tym dlugim...

Kamila, co sie naigrawasz :lol:

Kamila
02-04-2013, 12:08
dlugi glos naszej bylej forumki, ze ciocie i wujkowie,, etc. ale wiekszosc za, ze bedzie latwiej, ze szanse dla tych z wolniejszym netem - to z wczesniejszych godzin, przed tym dlugim...

Kamila, co sie naigrawasz :lol:

Ja, ale jakbym smiala?! Zmiescilas sie nawet w jednym zdaniu :lool:

masha
02-04-2013, 12:10
Kamila, bo mi szkoda czasu na czytanie tych 400komentarzy :D Szczegóły mnie nie interesują, liczy się clue :D

edit: Bo ja się ciągle zastanawiam jak oni chcą sprawdzać te osoby? Po adresie zamieszkania? Po adresie dostarczenia? No bo nie wierze, że będą czytać całą swoją bazę klientów

Kamila
02-04-2013, 12:18
Kamila, bo mi szkoda czasu na czytanie tych 400komentarzy :D Szczegóły mnie nie interesują, liczy się clue :D

edit: Bo ja się ciągle zastanawiam jak oni chcą sprawdzać te osoby? Po adresie zamieszkania? Po adresie dostarczenia? No bo nie wierze, że będą czytać całą swoją bazę klientów

Ogolnie the clue jest takie; ze sa glosy za i przeciw ;) A ode mnie - ze pogadac sobie mozna na forum i na FB a i tak co sie bedzie dzialo w rzeczywistosci, jest poza nasza kontrola, wiec pozostaje sie ustosunkowac do postanowien, ktore zapadna :)

masha
02-04-2013, 12:26
no właśnie ja też mam takie zdanie- to Oscha karty rozdaje w końcu, dlatego też nie chce mi się czytać tego całego wątku na fb i poprosiłam o streszczenie. Myślałam, że gdzieś tam jakieś decyzje zapadły czy cóś

Agut
02-04-2013, 12:38
hehehe wiecie co mnie to wszystko śmieszy.

w ogóle te sprzedaże przez losowanie mnie śmieszą :) na FB owszem stawałam a co! nawet ostatnio mi się udało wygrać :) ale tam było 30 czy 40 osób. heheh teraz pewnie bedzie 4000 osób. Hmm swoją drogą nie żal im czasu na tworzenie na stronie systemu do zbierania głosów, a potem to całe losowanie?! by mogli lepiej strone naprawić albo chociaż zanelźć sposób na kosmitów i innych paskudników co im ciągle stronę i serwer wieszają.

Będzie śmiesznie! nie ma co :) teraz to dopiero handelek zacznie kwitnąć! no i wymianki!
ciągle sobie myślę czy oni dzisiaj nie puszczą jakieś sprostowania... moze to żart....

Kamila
02-04-2013, 12:47
Z tego co zrozumialam to ma byc rozwiazanie tymczasowe do czasu kiedy nie uporaja sie ze strona, bo chusty czekaja na wypusty.

Tak na marginesie ciekawi mnie, w ktora strone potocza sie teraz losy Oschy. Czy bedzie to poczatek nowej ery dla Oschy, gdzie wejscie w posiadanie chusty z takiego losowania, bedzie czyms super ekskluzywnym :mrgreen: Czy tez bedzie to poczatek upadku, gdzie ludzie w koncu machna reka na staranie sie o szczescie w losowaniu o Osche, jako zdarzenia zachaczajacego o abstrakcje i zaczna szukac nowych obiektow westchnien u innych producentow :mrgreen:

aginia
02-04-2013, 12:55
Myślę, że jeśli sprzedawanie przez losowanie potrwa krótko to tylko wzbudzi pożądanie posiadania oschy ale jesli przeciągną temat to wróżę im druga opcję;) Zresztą prawda jest taka, że firm chustowcyh ostatnio sie namnożyło więc będzie z czego wybierać ...szkoda, że u nas nie ma takich ręcznie tkanych:-(

libra
02-04-2013, 12:58
Może jest szansa na drugą młodość starych producentów, ale jak paczę na to co ostatnio wypuszcza didek to wątpim :roll:

aginia
02-04-2013, 13:00
Może jest szansa na drugą młodość starych producentów, ale jak paczę na to co ostatnio wypuszcza didek to wątpim :roll:

Oj tak, ale za to Nati sie bardzo stara i myslę, że jakbysmy wymyśliły coś fajnego to spokojnie nam to utkają:)

Kamila
02-04-2013, 13:01

Didek jest moim zdaniem fantastyczny pod wzgledem, ze albo wypuszcza genialna, niekwestionowana pieknosc, albo genialnego bubla, gdzie wszyscy pukaja sie w czolo. Nic pomiedzy tymi dwojga :mrgreen:

PS. Ja czekam na jakas ladna, nosna Indie (slonio-pawie) w letniej i powalajacej kolorystyce :)

paulina
02-04-2013, 13:04
ja wam powiem że mnie f5f5f5f5f5f5f5f5f5f5 nie jara nic a nic więc jedyną oschę będę mieć z preorderu, ale do losowania prędzej bym się zapisała, szanse na zdobycie podobnie małe co przy zmarnowaniu kilku godzin ale czasu tyle nie tracę ;)

masha
02-04-2013, 13:04
A ja myślę, że możeby zagadać z Nati i utkają nam ten forumowy polski wzór, o którym tyle ostantio było, co?

Kamila, ja na idnio również czekam :D

mamaslon
02-04-2013, 13:35
O.T.
oh, ladne indio z hempem wytrzymałe i cienkie - taki antracyt
tylko zdecydowanie piekne a nie paskudne:mrgreen:
oj tak
chce...

ps: co do oschy NIE MAM PYTAŃ
Nadal :lool::lool::lool::lool::lool::lool::lool:

FatalFuchsia
03-04-2013, 18:32
Mnie się pomysł podoba - ich strona internetowa mnie osłabia, każdy kolejny fiaskowypust to coraz gorsza wpadka.

Z tym, że ja nie należę do grupy którą tu opisujecie - mam ochotę na Osche, bo mi się podobają, a chusty to dla mnie część odzieży. Zawsze lubiłam róże Mackintosha, mam taką pościel i kolczyki, ogólnie bardzo lubię art nouveau, z którego Oscha czerpie. Myślę, że sporo osób tak ma, stąd popularność Oschy.
Wyjątkowość czy unikalność mało na mnie akurat działają, zwłaszcza ręcznie tkane Uppy czy W&W po prostu mi się nie podobają.

natala
05-04-2013, 00:15
mam juz obie - braida i river. jutro sprobuje zrobic zdjecia, bo dzis juz nie zdazylam. w glowie mi sie chyba przewrocilo, ale zadna mnie za serce nie zlapala... jeden len zostaje, bo nosne to to jest - na dzis braid leci. najpierw ktorys sprobuje wymienic na willow, jak sie nie uda to braid chyba na ebay pojdzie i sfinansuje pre-orderowe natki :ninja: jakis taki za ciemny jest, niestety...

Agut
05-04-2013, 00:19
ooo zrób foty rivera i się pochwal! mówisz ze ciemny też jest??

natala
05-04-2013, 00:24
ooo zrób foty rivera i się pochwal! mówisz ze ciemny też jest??

jest, choc nie tak bardzo jak braid. ale w sloncu go musze poogladac (czyli chyba nie za szybko...)

mamaslon
07-04-2013, 15:07
Natalia:kiss: foteczki!!!!!!!

Agut
07-04-2013, 17:33
moj willow pewnie doleci koło piatku (wysłany we czwartek) to wtedy tez obfoce :)

natala
07-04-2013, 18:23
moj willow pewnie doleci koło piatku (wysłany we czwartek) to wtedy tez obfoce :)

Agut masz willowa bez rivera?? ;) a co?? pamietaj o mnie jakbys go nie chciala, co??

edit: pstrykniete, tylko nie umiem zgrac z aparatu, musze poczekac, az sie malzu szanowny odbrazi na mnie...

Agut
07-04-2013, 18:27
Agut masz willowa bez rivera?? ;) a co?? pamietaj o mnie jakbys go nie chciala, co??

edit: pstrykniete, tylko nie umiem zgrac z aparatu, musze poczekac, az sie malzu szanowny odbrazi na mnie...

taa mam willowa.

nosz kurcze to już sie z mężem godzić bo sie nie moge na foty doczekać.

masha
07-04-2013, 18:28
Natala, godzcie się dla forumowego dobra :D

natala
08-04-2013, 02:25
sa fotki. tylko mam problem ze zlapaniem koloru willow river. jakas ta nitka jasna wychodzi za blada, na niektorych zdjeciach wyglada wrecz jak ta z braida - a braid ma ecru, river - zielona jasna. jutro sprobuje jeszcze zrobic w srodku, z lampa (dzisiejsze foty sponsorowala wiosna, ktora przyszla na dwa dni - jesli wierzyc prognozie :evil:).

najpierw obie - w sloncu

https://lh5.googleusercontent.com/-i4K7W3Mm2B0/UWH6B_0oC7I/AAAAAAAAAoQ/Zr8DVlfouyA/s400/IMG_5118.JPG (https://picasaweb.google.com/lh/photo/XlD6S87bIagX9-h1ic2z35L4OCTjVRamKlTz4gokZbU?feat=embedwebsite)

https://lh5.googleusercontent.com/-OzSNC0UR8Z0/UWH6GN5b5aI/AAAAAAAAAn8/vCDPs8gLITU/s400/IMG_5122.JPG (https://picasaweb.google.com/lh/photo/aqB76kjKAoWXaTX8BpptLpL4OCTjVRamKlTz4gokZbU?feat=e mbedwebsite)

teraz braid solo - prawa i lewa strona
https://lh5.googleusercontent.com/-f_0D8m6NIoI/UWH573fQfzI/AAAAAAAAAns/8uUmyNoErSo/s400/IMG_5129.JPG (https://picasaweb.google.com/lh/photo/TrdLlFEza0sL_adxkoxYP5L4OCTjVRamKlTz4gokZbU?feat=e mbedwebsite)

teraz river - prawa/lewa (w rzeczywistosci lewa jest bardziej zielona)
https://lh3.googleusercontent.com/-eK4JlU5Odyc/UWH6Rt0L3eI/AAAAAAAAAoU/PwVeX028t0E/s400/IMG_5132.JPG (https://picasaweb.google.com/lh/photo/BIr69AdjE6StokkHnqf_NpL4OCTjVRamKlTz4gokZbU?feat=e mbedwebsite)

i jeszcze jedno porownawcze, to bardziej w cieniu robione
https://lh3.googleusercontent.com/-nAiYksqg0Eo/UWH6hwGyWeI/AAAAAAAAAoY/jHXuAOcDklg/s400/IMG_5257.JPG (https://picasaweb.google.com/lh/photo/T-Yz_U1zb1cB2zWdnS4QR5L4OCTjVRamKlTz4gokZbU?feat=emb edwebsite)

sprobuje jutro zrobic lepsze river, moze sie uda. i z niecierpliwoscia czekam na zdjecia willow:)

Kamila
08-04-2013, 08:36
sa fotki. tylko mam problem ze zlapaniem koloru willow river. jakas ta nitka jasna wychodzi za blada, na niektorych zdjeciach wyglada wrecz jak ta z braida - a braid ma ecru, river - zielona jasna. jutro sprobuje jeszcze zrobic w srodku, z lampa (dzisiejsze foty sponsorowala wiosna, ktora przyszla na dwa dni - jesli wierzyc prognozie :evil:).

najpierw obie - w sloncu

https://lh5.googleusercontent.com/-i4K7W3Mm2B0/UWH6B_0oC7I/AAAAAAAAAoQ/Zr8DVlfouyA/s400/IMG_5118.JPG (https://picasaweb.google.com/lh/photo/XlD6S87bIagX9-h1ic2z35L4OCTjVRamKlTz4gokZbU?feat=embedwebsite)

https://lh5.googleusercontent.com/-OzSNC0UR8Z0/UWH6GN5b5aI/AAAAAAAAAn8/vCDPs8gLITU/s400/IMG_5122.JPG (https://picasaweb.google.com/lh/photo/aqB76kjKAoWXaTX8BpptLpL4OCTjVRamKlTz4gokZbU?feat=e mbedwebsite)

teraz braid solo - prawa i lewa strona
https://lh5.googleusercontent.com/-f_0D8m6NIoI/UWH573fQfzI/AAAAAAAAAns/8uUmyNoErSo/s400/IMG_5129.JPG (https://picasaweb.google.com/lh/photo/TrdLlFEza0sL_adxkoxYP5L4OCTjVRamKlTz4gokZbU?feat=e mbedwebsite)

teraz river - prawa/lewa (w rzeczywistosci lewa jest bardziej zielona)
https://lh3.googleusercontent.com/-eK4JlU5Odyc/UWH6Rt0L3eI/AAAAAAAAAoU/PwVeX028t0E/s400/IMG_5132.JPG (https://picasaweb.google.com/lh/photo/BIr69AdjE6StokkHnqf_NpL4OCTjVRamKlTz4gokZbU?feat=e mbedwebsite)

i jeszcze jedno porownawcze, to bardziej w cieniu robione
https://lh3.googleusercontent.com/-nAiYksqg0Eo/UWH6hwGyWeI/AAAAAAAAAoY/jHXuAOcDklg/s400/IMG_5257.JPG (https://picasaweb.google.com/lh/photo/T-Yz_U1zb1cB2zWdnS4QR5L4OCTjVRamKlTz4gokZbU?feat=emb edwebsite)

sprobuje jutro zrobic lepsze river, moze sie uda. i z niecierpliwoscia czekam na zdjecia willow:)

Bardzp ladne zdjecia!

masha
08-04-2013, 09:13
Pieknosci! :D

greeneddie
08-04-2013, 10:16
Podobają mi się obie :love:

Zuz
08-04-2013, 15:01
natala super fotki - moje też dziś doleciały - oby i wiosna wraz z ichnią zielonością zawitała

mamaslon
08-04-2013, 16:36
no zesz
ten river fajny :hide::twisted::duh:

masha
08-04-2013, 18:40
A ja jestem dziś przeszczesliwa pomimo nagminnego calodziennego marudzenia syna mego z poodu zebow wzrostu, bom dzięki dobrej duszyczce na tym forum Aspena dostala!!!! Jupi!!! Dziekuje dobra kobieto za dobre serduszko twe! :D

samuela
09-04-2013, 19:54
Przed końcem tygodnia ma być pierwsze losowanie.

aginia
09-04-2013, 19:57
A skąd te wieści? Wiadomo co będzie losowane?

Marciula
09-04-2013, 20:05
Przed końcem tygodnia ma być pierwsze losowanie.
W końcu coś się dzieje :bliss:

FatalFuchsia
09-04-2013, 20:40
Podpinam się pod te pytania:) Wiadomo, co będą losować i czy już mogę sobie kolejne pomarańczowe indio kupić :D?

masha
09-04-2013, 21:31
No jestem ciekawa jak takie losowanie w praniu wyjdzie... Jak mnie wylosują to stawiam piwo ;)

samuela
09-04-2013, 21:36
Wieści z FB, znaczy ktoś napisał do Oschy maila i taką odpowiedź dostał, że pracują nadal nad systemem losowania, ale wygląda na to, że pod koniec tygodnia będzie pierwsze losowanie. Nie wiadomo co będą losować.

Blafia
09-04-2013, 21:50
Hmm... jestem ciekawa jak to tym razem będzie, tak od strony technicznej.
No i czy znów wielki niewypał i setki pretensji czy pójdzie gładko :hmm:

greeneddie
09-04-2013, 22:34
Też jestem ciekawa jak to wyjdzie :rolleye:

FatalFuchsia
09-04-2013, 22:34
No jestem ciekawa jak takie losowanie w praniu wyjdzie... Jak mnie wylosują to stawiam piwo ;)

A ja wezmę popcorn, piwo (bezalkoholowe) i z ciekawością będę śledzić kolejne facebookowe mordobicie. Chyba w końcu założę sobie konto na tej Twarzoczaszce, dzięki Oschy;)

Blafia
09-04-2013, 22:55
Hehehe, teraz im się system random zawiesi - ale by była "siara" :lool:

yvona
10-04-2013, 01:12
No ale rejestruje sie do losowania przez ich strone, czy przez fejsa? Bo juz zglupialam.

samuela
10-04-2013, 01:20
Przez stronę ma być. Ale na razie nic tak naprawdę nie wiadomo.

Aksamitka
10-04-2013, 01:22
A ja wezmę popcorn, piwo (bezalkoholowe) i z ciekawością będę śledzić kolejne facebookowe mordobicie. Chyba w końcu założę sobie konto na tej Twarzoczaszce, dzięki Oschy;)Jestem blisko Twoich przemyśleń :lol:

Agut
10-04-2013, 18:53
dojechał Willow! śliczny!

kolory bardzo wiosenne ,zielony soczysty :)

fotki bedą później. echh szkoda ze mam tylko 3ke .. no ale dobre i to!

milorzab
10-04-2013, 18:57
dojechał Willow! śliczny!

kolory bardzo wiosenne ,zielony soczysty :)

fotki bedą później. echh szkoda ze mam tylko 3ke .. no ale dobre i to!

zazdrość zżera moje serce ;)

masha
10-04-2013, 19:16
Właśnie przyleciał :love::love: Pierwsza szmata, na którą mój syn rzucił się i zaczął przytulać :omg: Po domowemu, ale co tam wklejamy się w dresie

http://img703.imageshack.us/img703/1131/obraz013dq.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/703/obraz013dq.jpg/)

http://img843.imageshack.us/img843/8868/obraz014ku.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/843/obraz014ku.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

Agut
10-04-2013, 19:53
Miłorzab pożyczę Ci!

masha :heart::heart::heart:

a to willowek
https://lh6.googleusercontent.com/-FbhXOv-NmZU/UWWYrBkcUKI/AAAAAAAACN0/YjP_pB71BuQ/s720/willow.JPG

natala
10-04-2013, 20:40
faktycznie inny troche niz river...

sie ustawiam w kolejce do pomacania ;)

mamaslon
10-04-2013, 21:16
Miłorzab pożyczę Ci!

a to willowek
https://lh6.googleusercontent.com/-FbhXOv-NmZU/UWWYrBkcUKI/AAAAAAAACN0/YjP_pB71BuQ/s720/willow.JPG

no piękny on po prostu!

aginia
10-04-2013, 21:19
Bardzo ładny! River jakos średnio mnie rusza ale tez jest śliczny! tez chętna do pomacania:)

samuela
10-04-2013, 21:51
Też chcę macać!:mrgreen:

milorzab
10-04-2013, 21:55
to się orgia zapowiada ;)

masha
10-04-2013, 22:01
Illow bomba! Sliczny! No nie powiem, zazdroszczem :)

greeneddie
10-04-2013, 23:35
Miłorzab pożyczę Ci!

a to willowek

Piękny Ci On :love: :love: :love: :sick:

masha Tobie też zazdraszczam :hide:

Mariion
10-04-2013, 23:59
Piękny ten Willow! Dokładnie taki, jak sobie wyobrażałam :heart:

Blafia
12-04-2013, 18:34
Czytały dziewczęta?

Hi everyone, we're just waiting for the finishing touches to be put on the Draw so will give a proper update about that as soon as we can. Whilst we're waiting we have a few lovely items to give away as part of a charity draw and also a charity auction, details to follow very shortly.

Info z FB

madlles
12-04-2013, 18:37
czyżby tajemnicze sowy? :ninja:

Blafia
12-04-2013, 18:45
czyżby tajemnicze sowy? :ninja:

Jak kocham i ubóstwiam sowy przeróżniaste, to te Oschowe mnie nie ruszają w ogóle...
Mam nadzieję, że coś oprócz nich też będzie. Chociaż co mi z tej nadziei, jak i tak marne szanse, że mnie wylosują ;)

masha
12-04-2013, 18:46
Ja te sowy już gdzies chyba na rosjankach widzialam...

madlles
12-04-2013, 18:48
no o rosyjski wypust mi chodzi..może coś im tam zostało :)

masha
12-04-2013, 18:50
No w sumie gdzies tam pisali, że to dla nich limit, ale że ochlapy też beda i na caly siat rzuca :)

yvona
12-04-2013, 20:07
Ale to losowanie to przez fejsa bedzie czy jak? Bo mi sie nie usmiecha, wolalabym prosto ze strony oschowej.

Blafia
12-04-2013, 20:37
Ale to losowanie to przez fejsa bedzie czy jak? Bo mi sie nie usmiecha, wolalabym prosto ze strony oschowej.

wydaje mi się, że przez stronę, tylko muszą ją zmienić chyba, bo przecież pisali, że przed losowaniem trzeba będzie podać odpowiadające każdemu rozmiary, a na teraźniejszej stronie nie ma jeszcze takiej możliwości. Myślę, że napiszą wcześniej, żeby się logować czy coś...

yvona
12-04-2013, 20:40
Aha; dzieki. No to zobaczymy w praniu :)

greeneddie
13-04-2013, 01:03
Czytały dziewczęta?

Hi everyone, we're just waiting for the finishing touches to be put on the Draw so will give a proper update about that as soon as we can. Whilst we're waiting we have a few lovely items to give away as part of a charity draw and also a charity auction, details to follow very shortly.

Info z FB

Napięcie rośnie :lol:

yvona
13-04-2013, 01:42
Na udzie tez :D :D :D

greeneddie
13-04-2013, 23:17
Na udzie tez :D :D :D

:thumbs up: :lol:

samuela
17-04-2013, 10:42
Ktoś się losuje na brzydkie Alto? :lol:

yvona
17-04-2013, 10:46
W watku fanek zwierzenia :P

greeneddie
17-04-2013, 10:46
Ktoś się losuje na brzydkie Alto? :lol:

No ba :lol: trochę adrenaliny z rana się przyda :lol:

samuela
22-04-2013, 01:08
Japanese Knot Chisai Fern jest na stronie, znaczy do wylosowania :). Ktoś na to poluje? Bo ja nie chcę, ale mogę dla kogoś losować.

yvona
22-04-2013, 02:15
Ja juz sobie "zalosowalam". Myslicie, zeby jeszcze raz sie zalogowac? :P

Blafia
22-04-2013, 07:49
Ja odpuszczam, bo jeszcze mniej mi się podoba niż zielone chmury...
ani wzór ani kolor...

A może ktoś chce, żeby mu zalosować? Bo znając moje os...ane szczęście to mnie wylosują nawet dwa razy :duh:

natala
22-04-2013, 09:59
Ja juz sobie "zalosowalam". Myslicie, zeby jeszcze raz sie zalogowac? :P

tez se zalosowalam a co ;) a potem przypomnialam sobie, ze oni chca, zeby komputer poczyscic najpierw, czego oczywsice nie zrobilam. wiec wyczyscilam, zalogowalam sie raz jeszcze, dodalam - i mi powiedzialo, ze nie dodalo, bo przekroczylam limit. czyli, ze cos chyba poprawili...

edit: mnie sie tez nie podoba, juz w sumie chyba nic z kolekcjki. ale ja na wymiane licze po cichu :ninja:

masha
22-04-2013, 10:24
A ja sobie zalosuję Tylko jak? Wrzuca się do kosza i co dalej? go to checkout? czy jak?

natala
22-04-2013, 10:31
A ja sobie zalosuję Tylko jak? Wrzuca się do kosza i co dalej? go to checkout? czy jak?

idziesz do checkout i tam jest opcja enter the draw czy cos takiego. klikasz - i wyskakuje Ci haslo, ze Cie dodano i masz czekac czy dostaniesz rachunek :) powodzenia!

masha
22-04-2013, 10:34
yyyy... gdzie?

http://img824.imageshack.us/img824/9089/oscha.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/824/oscha.jpg/)

po przejściu na checkout mam tylko coś takiego...

natala
22-04-2013, 10:39
wejdz na go to checkout to Ci sie pojawi :)

spadam do szkoly ze starszym...

edit: a to cos jest zle, teraz doczytala, ze masz sume? jestes zalogowana?

spprobuj wywalic wszystko, wyloguj sie, wyczysc komputeer, zaloguj sie jeszcze raz i dodaj co tzreba.moze pomoze...

masha
22-04-2013, 10:54
na innej przeglądarce mi działa, na chromie nie... już wszystko wiem...dzieki

Marciula
22-04-2013, 11:04
Ja nawet nie biorę udziału w losowaniu, bo ta chusta za brzydka :lool:

yvona
22-04-2013, 11:37
Patrz, a mnie sie podoba, niby mdla, ale wlasnie taki delikatny pastelik. Jedyne co mi podeszlo poza edenem z tussah ;) na ktory czekam i czekam.

Blafia
22-04-2013, 14:37
News z FB:

Draw for JK Fern has now finished, next one should be up today with the remainder of the Deep Forest Collection (Eden Copper Beech, SN Ash & Phaise Juniper), we'll update on that shortly.

masha
22-04-2013, 14:39
fajnie, fajnie :D

Blafia
22-04-2013, 14:40
fajnie, fajnie :D

niby fajnie, tylko skąd kasę brać??
ja się czaję na Ash :ninja:

samuela
22-04-2013, 14:42
Losujcie dla mnie Edena. Rozmiar 6 najlepiej :). Ashem też nie pogardzę.

yvona
22-04-2013, 14:42
To eden dzis/jutro bedzie? :D :D :D szal normalnie, zbankrutuje jak mnie wylosuja i tu i tu, hehe....

aginia
22-04-2013, 14:43
Mnie juz nic więcej nie rusza z tej kolekcji:dunno:

Blafia
22-04-2013, 14:51
Mnie Eden nie rusza, ale za Ash'a dam się pokroić!! Więc jakby ktoś coś to ja chętnie 4-6 przygarnę ;)

Jakby mi się udało wylosować Edena to dam znać, bo dla siebie nie wezmę na pewno :lol:

EDIT: DZIEWCZYNY! CHUSTY JUŻ NA STRONIE, MOŻNA LOSOWAĆ!!!

yvona
22-04-2013, 15:00
wlasnie zaplacilam za szostke knota :P

Blafia
22-04-2013, 15:07
wlasnie zaplacilam za szostke knota :P

już wyniki były? gratki!

yvona
22-04-2013, 15:10
No przed chwila maila dostalam. Ciekawe, czy mialam farta, czy nikt inny nie glosuje :P

masha
22-04-2013, 15:11
yvona, ja nic nie dostałam, więc pewnie masz farta :D

yvona
22-04-2013, 15:15
No to teraz na ciebie kolej. A pozniej sie wymienimy :D
choc ja celowalam/celuje w edena.

A z ciekawosci to ile naszych forumek zapisalo sie na tego nieciekawego knota? :P

greeneddie
22-04-2013, 15:17
No to teraz na ciebie kolej. A pozniej sie wymienimy :D
choc ja celowalam/celuje w edena.

A z ciekawosci to ile naszych forumek zapisalo sie na tego nieciekawego knota? :P

Ja się zapisałam, ale nic nie dostałam ;)

masha
22-04-2013, 15:17
Ja się na knota zapisałam z ciekawości jak to wygląda. Ale też celuję w eden :D

yvona
22-04-2013, 15:19
Ja się na knota zapisałam z ciekawości jak to wygląda. Ale też celuję w eden :D

no popatrz, to zupelnie jak ja :D

Blafia
22-04-2013, 15:20
dziewczyny, sprawdzajcie też w spamie,bo mi pierwsze faktury wrzuciło automatem do spamu i fuksem je znalazłam!

margaretka
22-04-2013, 15:23
Powiedzcie proszę, czy ja dobrze zrozumiałam: mam 3 losy na każdy rodzaj chusty, tak? Tzn. mogę zagłosować np. 3 x ash, 3 x eden?

Agut
22-04-2013, 15:23
no to juz mamy dwie szczęśliwie wylosowane na chisaja :) Mamaslon też ma :)))

Gratki :) hehehehehehhe ja faktury nie mam, ale licze ze jutro na asha dostanę :)

Agut
22-04-2013, 15:24
Powiedzcie proszę, czy ja dobrze zrozumiałam: mam 3 losy na każdy rodzaj chusty, tak? Tzn. mogę zagłosować np. 3 x ash, 3 x eden?

tak :)

masha
22-04-2013, 15:25

Tak, dokładnie :D

margaretka
22-04-2013, 15:26
Dzięki:)

aginia
Tak teraz jak zerknełam na fotki to w sumie pasiak mi się najbardziej podoba:hide: widziałyscie gdzies jakies info o nim? Nośny, gruby?

Blafia
A na te paseczki nikt nie głosuje? :ninja:

masha
22-04-2013, 15:27
Ja tam zagłosowalam na wszystko :D A co mi tam...

mamaslon
22-04-2013, 15:31
hahaha
ja też

i dostalam wezwanie do zaplaty za 4rke koła z dziś
no mam 24 do zastanowienia:ninja:

Agut
22-04-2013, 15:34
Tak teraz jak zerknełam na fotki to w sumie pasiak mi się najbardziej podoba:hide: widziałyscie gdzies jakies info o nim? Nośny, gruby?

Aginia to nowość :( chyb atylko ta dziewczyna od sesji go miała... moze są gdzieś informacje w necie. Mnie sie on też podoba , ale nie na tyle zeby wydać tyle kasy :)

aginia
22-04-2013, 15:34
Wiem, wiem ale własnie chodzi mi o to, czy krązy juz gdzieś jej opinia na temat tej chusty:)

natala
22-04-2013, 15:38
Ja tam zagłosowalam na wszystko :D A co mi tam...

ja tez :D

w sumie teraz mysle, ze trzeba bylo 4 i 3 brac, bo pewnie mniej oblegane niz 5 i 6...

moze w koncu cos...

Aksamitka
22-04-2013, 15:38
Losuję :) Ciekawe.W każdym razie czasu nie marnuję przy tym.

yvona
22-04-2013, 15:39
Margaretka, mozesz glosowac i wiecej, tzn 3 ashe normalne, rozmiar wedle upodobania, albo 3 takie same, albo rozne, do tego 3 razy na kolkowa asha, na paisleya podobnie, na edena tez, a i plus trzy szaliki :P co daje ci circa 21 dobrze licze? (nie pamietam czy paisley ma wersje kolkowa) ;)

Blafia
22-04-2013, 15:39

O to to to! :thumbs up:

natala
22-04-2013, 15:48

ale jakos nie ma takiej frajdy, Agut ma racje... takie nijakie to jest...

Margaretka, mozesz glosowac i wiecej, tzn 3 ashe normalne, rozmiar wedle upodobania, albo 3 takie same, albo rozne, do tego 3 razy na kolkowa asha, na paisleya podobnie, na edena tez, a i plus trzy szaliki :P co daje ci circa 21 dobrze licze? (nie pamietam czy paisley ma wersje kolkowa) ;)

szalik jest tylko edena, chyba, ze zle szukam. ale za to eden ma tez lalkowa wersje :D (za 52 funty, powariowali chyba :roll:)

Aksamitka
22-04-2013, 15:54
Nie ma frajdy,ale może będzie niespodzianka.A dodatkowo to jedyny sposób,by namówić męża na łapanie bez jego wQ :lool:

amst
22-04-2013, 16:09
Jakby komus zbywały Kółka fioletowe to dajcie znać. Znam kogos kto szuka ale nie wiem czy juz znalazł.

yvona
22-04-2013, 16:30
Natala, szalik edena tylko wiec napisalam ze trzy. Inaczej byloby wiecej ;)

masha
22-04-2013, 17:27
Dostałam fakturę na knota 5. Najlepszy numer jest taki, że ja na same 6 glosowałam :omg: To teraz mam czas na zastanowienie, czy chcę...

Blafia
22-04-2013, 17:29
Dostałam fakturę na knota 5. Najlepszy numer jest taki, że ja na same 6 glosowałam :omg: To teraz mam czas na zastanowienie, czy chcę...

yyy, niezły numer :omg:

yvona
22-04-2013, 18:03
Hle hle. Moze ci sie reka obsunela nieco, te zielone kwadraciki tak blisko sa ;)
To jednak wygralas :D

edit: mnie juz wyslali, wow :omg:

aginia
22-04-2013, 18:10
Masha - :lool:
Pojechany ten system mają:roll:
No nic ja zagłosowalam na edena dla Was i na paski...raczej tez dla Was;)

masha
22-04-2013, 18:16
Jakby komus zbywały Kółka fioletowe to dajcie znać. Znam kogos kto szuka ale nie wiem czy juz znalazł.

Chcesz moja 5?

Marciula
22-04-2013, 18:29
Zupełnie zapomniałam o Ashu :love: gdyby kogoś wylosowali, a by nie chciał to ja się bardzo uśmiecham :love:
Czy można paypalem płacić? (teraz się zastanawiam czy ściągać kasę z paypala czy nie, bo mam skitraną na artipoppe, ale tam chyba marniejsze szanse, że uda mi się kupić :hide:)

Blafia
22-04-2013, 20:28

Yyy, dziewczyny, jaja jak balony!!!
Weszłam na swoje Oschowe konto tak z nudów zerknąć na statut zamówienia poprzedniego i co widzę?
Fakturę na Chisai, na którego W OGÓLE NIE GŁOSOWAŁAM :omg:

Znaczy się nie tak do końca fakturę...
na koncie u Oschy mam niby dwa zamówienia
1. Alto 5 które wygrałam (już wysłane gdzieś w drodze)
2. Chisai 4, którego nie zamawiałam, napisane, że fakturę wysłali, ale na mailu nic nie mam, sprawdzałam wszędzie w odebranych, w spamie, w koszu.
Płakać nie płaczę, bo go nie chciałam, ale mają niezły bałagan tam i mam nadzieję, że z Ashem tak nie namotają!

madzi
22-04-2013, 20:34
Weszłam na swoje Oschowe konto tak z nudów zerknąć na statut zamówienia poprzedniego i co widzę?
brawa dla Oschy za najlepszy system!!!

Marciula
22-04-2013, 20:36

Aksamitka
22-04-2013, 20:42
Mój m ma Asha :omg:
Ja nic :ninja:

Agut
22-04-2013, 20:49
Mój m ma Asha :omg:
Ja nic :ninja:

już są wyniki????

amst
22-04-2013, 20:49
Chcesz moja 5?

Juz nie - chetna sama upolowała

brawa dla Oschy za najlepszy system!!!

A to to juz cyrk. Tzn faktury sa na oscho-koncie a nie na mailu? A sprawdzałaś w poczcie spam? Może tam dostałaś fakturę na pocztę - pomijam fakt czy polowałaś...

madlles
22-04-2013, 20:51
strasznie dużo musieli tego naprodukować skoro zdobycie faktury nie graniczy z cudem :hmm:

samuela
22-04-2013, 20:55
E, to idę sprawdzić konto na Oschy :).

Aksamitka
22-04-2013, 20:56
już są wyniki????Ma w historii zamówień. Na poczcie jeszcze nie. A ja mam pustkę w historii :lol:

Blafia
22-04-2013, 20:59
Ma w historii zamówień. Na poczcie jeszcze nie. A ja mam pustkę w historii :lol:

Ja mam to samo z tym Chisai - w historii zamówień u Oschy mam, że niby fakturę wysłano, a na mail jeszcze nic nie przyszło. Sprawdzałam wszędzie, nie ma :lol:

amst
22-04-2013, 20:59
Ma w historii zamówień. Na poczcie jeszcze nie. A ja mam pustkę w historii :lol:

ja tez a szkoda bo chciałam miec rzetelną ocenę tego szlaeństwa ;)

aginia
22-04-2013, 21:00
Matko jaki bajzel:omg:
A może oni specjalnie nie naprawiali tego systemu żeby wprowadzić losowanie przez które zejdzie więcej chust niż z normalnego polowania bo jakby wisiały i wisiały to by nikt nie brał...a w takim losowaniu to duzo osób weźmie bo się trafiło:hmm: i w sumie nie wiadomo jak dużo tego utkali:ninja:

madlles
22-04-2013, 21:03
A może oni specjalnie nie naprawiali tego systemu żeby wprowadzić losowanie przez które zejdzie więcej chust niż z normalnego polowania bo jakby wisiały i wisiały to by nikt nie brał...a w takim losowaniu to duzo osób weźmie bo się trafiło:hmm: i w sumie nie wiadomo jak dużo tego utkali:ninja:

mi się tak wydaje..kiedyś wyklikanie oschy nie było łatwizną..
.. teraz jak już ktoś dostanie fakturę ma w końcu szansę na namiastkę luksusu :) ..a faktur jest sporo ;)

Aksamitka
22-04-2013, 21:04
A może oni specjalnie nie naprawiali tego systemu żeby wprowadzić losowanie przez które zejdzie więcej chust niż z normalnego polowania bo jakby wisiały i wisiały to by nikt nie brał...a w takim losowaniu to duzo osób weźmie bo się trafiło:hmm: i w sumie nie wiadomo jak dużo tego utkali:ninja:Niezła hipoteza :lol:

I tak się nie dowiemy niczego ;)

Aksamitka
22-04-2013, 21:22
Dobra-myślenie życzeniowe :duh:
Ma Aspena nie Asha :lool:
Znaczy się miał :lool:
Czyli dalej czekamy :mrgreen:

Agut
22-04-2013, 21:36
Dobra-myślenie życzeniowe :duh:
Ma Aspena nie Asha :lool:
Znaczy się miał :lool:
Czyli dalej czekamy :mrgreen:

:lool::lool::lool::lool::lool:

Aksamitka
22-04-2013, 22:09
:lool::lool::lool::lool::lool:Liczyłam raczej na wyrazy współczucia:lool::lool::lool:

masha
22-04-2013, 22:17
Jaja z ta oscha, bo ja wlasnie dostalam fakture na 3 knota! No na 3 to już na peno mi się palec nie obsunal!

Kamila
22-04-2013, 22:30
Jaja z ta oscha, bo ja wlasnie dostalam fakture na 3 knota! No na 3 to już na peno mi się palec nie obsunal!

Nie sprzedaly sie, wiec probuja dla kitu, komukolwiek wciskac :D

margaretka
22-04-2013, 22:34
Zapisuję się właśnie na kółkowe;) i stąd pytanko, bo nie mam pojęcia, ramię proste to gathered?
edit: już wiem:)

aginia
22-04-2013, 22:40
Nie sprzedaly sie, wiec probuja dla kitu, komukolwiek wciskac :D

:lool::lool::lool: nie komukolwiek tylko Mashy!

masha
22-04-2013, 22:42
aginia, no wiadomo, jak byle co proponować to mi ;) Edenu mi przecież nie zaproponują ;)

aginia
22-04-2013, 22:46
aginia, no wiadomo, jak byle co proponować to mi ;) Edenu mi przecież nie zaproponują ;)

Moje rozumowanie było odwrotne:lool: Dowartosciowujące! Przecież czytaja nasze forum i wiedzą, że nigdy nic nie wylosowałaś;)

masha
22-04-2013, 22:50
Moje rozumowanie było odwrotne:lool: Dowartosciowujące! Przecież czytaja nasze forum i wiedzą, że nigdy nic nie wylosowałaś;)

A to ja może maila do nich napiszę, że niezmiernie mi miło, iż dostałam, aż dwie faktury i poproszę za zamiankę na jeden eden 6? :lol:

Deal dobry, co nie? dwie za jedną? :lol:

aginia
22-04-2013, 22:51
Śmiało pisz w tym bajzlu to Ci może zaproponuja cos z następnej kolekcji:)

greeneddie
22-04-2013, 23:17

Znaczy się nie tak do końca fakturę...
na koncie u Oschy mam niby dwa zamówienia
1. Alto 5 które wygrałam (już wysłane gdzieś w drodze)
2. Chisai 4, którego nie zamawiałam, napisane, że fakturę wysłali, ale na mailu nic nie mam, sprawdzałam wszędzie w odebranych, w spamie, w koszu.
Płakać nie płaczę, bo go nie chciałam, ale mają niezły bałagan tam i mam nadzieję, że z Ashem tak nie namotają!

Niezłe :lool: Coraz bardziej wydaje mi się, że nic nie uda mi się wylosować :duh:

U mnie w historii zamówień pusto, a przecież, niedawno upolowałam Braida, który jeszcze nie doszedł, więc jakiś ślad powinien być :hmm:

Śmiało pisz w tym bajzlu to Ci może zaproponuja cos z następnej kolekcji:)

:thumbs up:

yvona
23-04-2013, 01:00
No, niezly tu macie bur.del, siostry :P :P :P (to do Oschoteamu, jakby kto pytal ;) )

milorzab
23-04-2013, 08:39
zagłosowałam na eden, a jestem mega spłukana
czyli pewnie wylosuję :duh:

Agut
23-04-2013, 14:59
no to co?? jeszcze 2 min :)

echhh teraz bede nerwowo odświeżać skrzynkę... echh niby lekki stres jest, ale to i tak nie to samo :hide:

Marciula
23-04-2013, 15:08
Chusty dalej na stronie :bduh: błagam osza - wyślij do mnie maila! :cryy:

Agut
23-04-2013, 15:10
Chusty dalej na stronie :bduh: błagam osza - wyślij do mnie maila! :cryy:

hehehehehe
noo ale przeciągają :(

Edit: nooo już zdjęte!

Marciula
23-04-2013, 15:22
Oni się nad nami znęcają :roll: ja bardzo chcę asha, no na serio bardzo :cryy:ktoś coś dostał już?

aginia
23-04-2013, 15:23
nic...cisza:(

yvona
23-04-2013, 15:24
chyba za wczesnie jeszcze?

Agut
23-04-2013, 15:25
nic...cisza:(

u mnie to samo ,na fb też jeszcze nikt nie obwieścił dobrej nowiny

Marciula
23-04-2013, 15:26
dobrej nowiny

edit. mini zawał :hide: dostałam maila, ale nie od oszy... :duh:

Agut
23-04-2013, 15:38
dalej nic nic nic nic nic!!!

yvona
23-04-2013, 15:47
i co?

Agut
23-04-2013, 15:57
aaa mam fakture!

tylko na knoty!! i po co ? po co?? asha chce!

Marciula
23-04-2013, 17:01
Komu się poszczęściło? :hide:

greeneddie
23-04-2013, 17:03
aaa mam fakture!

tylko na knoty!! i po co ? po co?? asha chce!

:thumbs up: u mnie to samo :(

Wchodzę na pocztę i dech mi zaparło - mam, mam - tylko eden czy ash :high:
Otwieram a tam JK :cryy:

aginia
23-04-2013, 17:04
U mnie nadal cisza:dunno:

Agut
23-04-2013, 17:07
mam edena 6tke!
echh asha wolałam...

Blafia
23-04-2013, 17:16
:omg::omg::omg:
Mam Edena 5 i Asha 4 na jednej fakturze!!

I co teraz?

Marciula
23-04-2013, 17:19

I co teraz?
np. napisz, że chcesz jednego do nich, albo zaraz pewnie ktoś się do Ciebie odezwie ;) ja byłabym chętna na asha jeśli chcesz odstąpić i mogę Ci przelać kasę...

aginia
23-04-2013, 17:20
Brawo dziewczyny! U mnie cisza...

Agut
23-04-2013, 17:22

I co teraz?

a co wolisz?? bo asha chetnie przygarnę!

Blafia
23-04-2013, 17:23
np. napisz, że chcesz jednego do nich, albo zaraz pewnie ktoś się do Ciebie odezwie ;) ja byłabym chętna na asha jeśli chcesz odstąpić i mogę Ci przelać kasę...

No niestety, ja właśnie Asha biorę na 100%
Na Braida w sumie też mam chętnych ;)

PYTANKO DO OSCHAFANEK: Ile w realu ma "czwórka" Oschy? Rzeczywiście te 3,7 czy mniej?

greeneddie
23-04-2013, 17:31
Jejku dziewczyny - chcę Edena :mighty: :mighty: :mighty: najlepiej 6-tkę, 5-tką też nie pogardzę :sick:

zoana
23-04-2013, 17:40
ja,ja proszę,błagam Eden potrzebuję,pragnę,muszę :mighty:
będę dozgonnie wdzięczna!

madzi
23-04-2013, 17:56

I co teraz?
no to masz dobrą rękę do losowania :)

Blafia
23-04-2013, 17:59
no to masz dobrą rękę do losowania :)

No na to wychodzi! Muszę chyba zacząć grać w jakieś gry liczbowe czy coś... :ninja:

ps. sprawa Edena już rozwiązana :lol:

Marciula
23-04-2013, 18:03
matko, chyba nie jest mi pisane mieć jakiekolwiek SN :cryy:niech mnie jeszcze wylosują do tego Asha, no błagam :hide:

zoana
23-04-2013, 18:28
ponoć jeszcze rozsyłają faktury,więc trzeba być dobrej myśli

Kamila
23-04-2013, 18:32
Buuuu ja caly czas nic nie mam - nie trace nadziei, ale w razie co jak ktos ma Edena lub Asha, to ja sie bardzo szeroko usmiecham.....:lol::lol::lol::lol:

natala
23-04-2013, 18:32
ja tez nic, choc w desperacji nawet kolkowe zaznaczylam... chyba nie dla mnie willow...

masha
23-04-2013, 18:42
Nie no ja jak zwykle nic nie mam :( jakby ktos mial eden a nie chcial to się usmiecham szeroko :)))

samuela
23-04-2013, 18:49
Ja nie mam nic :sick:. Edena chcę bardzo bardzo! Asha też przygarnę.

milorzab
23-04-2013, 18:55
ja tylko na edena zgłosowałam i nic...

margaretka
23-04-2013, 19:16
Ja też nic nie mam:(

Marciula
23-04-2013, 19:18
Czy ktoś jeszcze siedzi i czeka na maila? :hide: bo nie wiem, czy to nie jaka choroba mnie dopadła albo co.... :duh:
Wolałabym polowania, a nie takie kurde coś!

samuela
23-04-2013, 19:22
Można i jutro dopiero maila dostać, jak ktoś swojej faktury nie opłaci. Ech. Głupie to!

amst
23-04-2013, 19:37
w losowaniach szczęścia nie mam...

samuela
23-04-2013, 19:54
Mam invoice na Asha!:high:
Ale ja wolę Edena :(.

greeneddie
23-04-2013, 19:55

WOW - jak coś ja mogę Asha przygarnąć :mighty:

Agut
23-04-2013, 20:03

chcesz sie wymienić???? PLS PLS!!!

Marciula
23-04-2013, 20:06
mam asha 5 !!!!!!!!!!!!! Kocham Was wszytskich!!!!!!!!! do spamu wleciał przed chwilą!:lool:

Agut
23-04-2013, 20:12
mam asha 5 !!!!!!!!!!!!! Kocham Was wszytskich!!!!!!!!! do spamu wleciał przed chwilą!:lool:

ale suuuuuper! też bym chciała :)))

Blafia
23-04-2013, 20:13
Gratki dziewczyny! Super!

Agut
23-04-2013, 20:17
jak by ktoś dostał asha a chciał edena :) to chetnie sie wymienie :)

zoana
23-04-2013, 20:17
a ja dzięki dobrej duszy mam eden 3 :)

Blafia
23-04-2013, 20:22
a ja dzięki dobrej duszy mam eden 3 :)

Super! Bardzo się cieszę! :)