PDA

Zobacz pełną wersję : Chusta w prezencie- co wybrac

zachustowananaprzyszlosc
14-09-2012, 13:21
Witajcie,
swego czasu udzialałam się już tu na forum pod innym nickiem, ale moj profil- chyba ze względu na długą nieobecnośc- zniknął. Musiałam więc zarejestrowac się od nowa.

Moje ponowne pojawienie się tu spowodowane jest tym, iż planuję wraz z pojawieniem się nowego małego człowieczka sprezentowac jemu i jego rodzicom chustę.

Przyszła mama jest bardzo bardzo szczupłą- wręcz chudziutką- osobą. Ile ma wzrostu? Może z 1,70.
Przyszly tata wzrostu ma moze z 1,75. Bardzo szczupły nie jest, raczej jest budowy normalnej, w kierunku dobrej ;)
Człowieczek będzie płci męskiej i planuje się pojawic na swiecie za ok. 2 tygodnie.

Podpowiecie, co wybrac, żeby człowieczkowi było dobrze, a i rodzicom wygodnie?

machma
14-09-2012, 13:33
Moją KATJĘ bawełnianą :)

Najlepiej chustę w paski i bez domieszek.

alifi
14-09-2012, 13:50
A dlaczego najlepiej w paski? :D

machma
14-09-2012, 13:59
A dlaczego najlepiej w paski? :D

Bo łatwiej jest ogarnąć 5m bieżnik jak ma różnokolorowe krawędzie :D
I paski są super, o :)

Mag
14-09-2012, 14:09
4,2 m szmaty, do koloru do wyboru, najlepiej nie szaleć i bawełna. Zorientuj się jakie kolory lubią, bierz pod uwagę, że tato może wolec nie jaskrawe, wielobarwne.
A profil żeby zniknął? Raczej tak nie jest, napisz do Jazzoo, pamiętasz hasło?

zachustowananaprzyszlosc
18-09-2012, 22:53
Dziękuję za wszystkie dotychczasowe wypowiedzi.

Myślę, że kolorystycznie dobra będzie jakaś w brązach, beżach, tego typu naturalnych kolorach.

Gdybym to ja miała zostać mamą, nie miałabym nic przeciwko dostaniu używanej chusty, ale jednak w prezencie, nie "spadku", nie wypada... Konieczna jest nowiutka i- jak się domyślam- niewyrobiona, trudniejsza w użytku...

lati
18-09-2012, 22:58
Ja ostatnio kupiłam na prezent dla rodziców którzy nigdy nie nosili nowy girasol light rainbow, splot diamentowy i w pasy tęczowe, cudna i mieciutka http://www.google.pl/search?q=girasol+light+rainbow&oe=UTF-8&hl=pl&client=safari&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=JNJYUJ6YFofUtAaM8YGABA&biw=1024&bih=672&sei=J9JYUNy5NsnbtAaq5IDwDw