Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Chusta w prezencie- co wybrac

Domyślnie Chusta w prezencie- co wybrac

Witajcie,
    swego czasu udzialałam się już tu na forum pod innym nickiem, ale moj profil- chyba ze względu na długą nieobecnośc- zniknął. Musiałam więc zarejestrowac się od nowa.

Moje ponowne pojawienie się tu spowodowane jest tym, iż planuję wraz z pojawieniem się nowego małego człowieczka sprezentowac jemu i jego rodzicom chustę.

Przyszła mama jest bardzo bardzo szczupłą- wręcz chudziutką- osobą. Ile ma wzrostu? Może z 1,70.
    Przyszly tata wzrostu ma moze z 1,75. Bardzo szczupły nie jest, raczej jest budowy normalnej, w kierunku dobrej
    Człowieczek będzie płci męskiej i planuje się pojawic na swiecie za ok. 2 tygodnie.

Podpowiecie, co wybrac, żeby człowieczkowi było dobrze, a i rodzicom wygodnie?

Chusteryczka
    Miejscowość
    Kraków \ śląsk

Domyślnie

Moją KATJĘ bawełnianą

Najlepiej chustę w paski i bez domieszek.

Chusteryczka Awatar alifi
    Miejscowość
    Rydzynki

Domyślnie

A dlaczego najlepiej w paski?
    Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)

UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE

Chusteryczka
    Miejscowość
    Kraków \ śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alifi Zobacz posta
    A dlaczego najlepiej w paski?
    Bo łatwiej jest ogarnąć 5m bieżnik jak ma różnokolorowe krawędzie
    I paski są super, o

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

4,2 m szmaty, do koloru do wyboru, najlepiej nie szaleć i bawełna. Zorientuj się jakie kolory lubią, bierz pod uwagę, że tato może wolec nie jaskrawe, wielobarwne.
    A profil żeby zniknął? Raczej tak nie jest, napisz do Jazzoo, pamiętasz hasło?

Domyślnie

Dziękuję za wszystkie dotychczasowe wypowiedzi.

Myślę, że kolorystycznie dobra będzie jakaś w brązach, beżach, tego typu naturalnych kolorach.

Gdybym to ja miała zostać mamą, nie miałabym nic przeciwko dostaniu używanej chusty, ale jednak w prezencie, nie "spadku", nie wypada... Konieczna jest nowiutka i- jak się domyślam- niewyrobiona, trudniejsza w użytku...

Chusteryczka Awatar lati

Domyślnie

Ja ostatnio kupiłam na prezent dla rodziców którzy nigdy nie nosili nowy girasol light rainbow, splot diamentowy i w pasy tęczowe, cudna i mieciutka http://www.google.pl/search?q=giraso...NsnbtAaq5IDwDw
    F 09.07.2010 i A 19.03.2014

Uprawnienia umieszczania postów