PDA

Zobacz pełną wersję : Witam i pozdrawiam z gorącej Grecji

Q77
08-09-2012, 00:38
Raczej nie należę do osób gadatliwych, ale żeby nie wyszło, że jestem niegrzeczna więc kilka słów o nas na powitanie.
Razem z moja córeczką Despiną mieszkamy w Grecji. Despina dzisiaj skończy 2miesiące i jest bardzo ciekawa świata. Skończyły się 45cio stopniowe upały, więc w końcu mamy nadzieję na spacery w ciągu dnia.
Jako inżynier mam bzika na punkcie praktyczności. Nic dziwnego więc, że pierwsze wieści o dziecku spowodowały myślenie o zakupie chusty. Niestety tu w Grecji ciężko w tym temacie. Nic nie można przymierzyć ani pomacać, więc tak już od miesięcy "magluję" temat chuściany internetowo. Jeszcze nie rozpoczęłyśmy przygody chuścianej na poważnie (takie tam domowe pościelówki tylko w domu), ale jak tylko uda nam się kupić "Tą" pierwszą prawdziwą, ukochaną, to myślę, że wpadniemy po uszy :)Trudno powiedzieć gdzie nie byłam, googlowałam, studiowałam, ale dopiero tutaj zagościłam na stałe. Moim skromnym zdaniem nigdzie indziej nie można znaleźć ciekawszych i rzetelniejszych informacji na temat chust.

Miło być Chuściarą w tak doborowym towarzystwie :jump:

Pozdrawiamy wszystkich bardzo serdecznie

Padthai
08-09-2012, 00:42
witamy:hey:

Gugu
08-09-2012, 10:12
Witamy witamy;) Jest taka chusta Grecja - całkiem fajna;)

greeneddie
08-09-2012, 10:22
Cześć - fajnie, że do Nas dotarłaś :D Rozgość się i zostań na dłużej :D Trzymam kciuki za zakup chusty :thumbs up:

dzieckoziemi
08-09-2012, 20:34
Witamy gorącą Grecję. :) U nas dziś też upały, aż dziwne w tym Dublinie...

anasta
08-09-2012, 20:45
Miło cię tu widzieć :) Jakie piękne imię córeczki!

nel
08-09-2012, 21:03
Witaj! Powodzenia w doborze chusty!! Piekne imie nosi Twoja corka!

Q77
09-09-2012, 00:03
Dziękuję bardzo :)

Witaj! Powodzenia w doborze chusty!! Piekne imie nosi Twoja corka!

Miło cię tu widzieć :) Jakie piękne imię córeczki!

A tak swoja drogą to imię wybrał tatuś po tym jak się zbuntowałam, żeby córka nie dostała imienia po teściowej. Taka tradycja w Grecji.
Miała być Stawrula:ninja:

nel
09-09-2012, 22:16
A tak swoja drogą to imię wybrał tatuś po tym jak się zbuntowałam, żeby córka nie dostała imienia po teściowej. Taka tradycja w Grecji.
Miała być Stawrula:ninja:
Ja mialam byc po dziadku Tanasis :) :)

alifi
10-09-2012, 00:27
2-miesięczna córka, pierwsza chusta, Grecja... :heart::heart::heart: Normalnie serce rośnie :D

:kiss:czuj się jak u siebie. Tu też bywa gorąco :wink:

JJ
11-09-2012, 23:37
:welcome:

buka
12-09-2012, 01:02
2-miesięczna córka, pierwsza chusta, Grecja... :heart::heart::heart: Normalnie serce rośnie :D

:kiss:czuj się jak u siebie. Tu też bywa gorąco :wink:

I to jak :D

Witamy! :hey:

Georgina
13-09-2012, 23:47
Witamy:hey: czujcie się jak u siebie w domu!! Prześlijcie nam trochę tego słoneczka!;-)
A gdzie mieszkasz w Grecji? Mam znajomych mieszkających w Heraklion na Krecie.

Hainaut
13-09-2012, 23:53
Q77, na "moim" forum (dla par mieszanych) jest dziewczyna z Aten, bardzo zaawansowana chustowo, noszac itp; wiec jakby co moge Cie z nia skontaktowac, na pewno bedzie potrafila pomoc. :)

Q77
14-09-2012, 18:18
Witamy:hey: czujcie się jak u siebie w domu!! Prześlijcie nam trochę tego słoneczka!;-)
A gdzie mieszkasz w Grecji? Mam znajomych mieszkających w Heraklion na Krecie.

Q77, na "moim" forum (dla par mieszanych) jest dziewczyna z Aten, bardzo zaawansowana chustowo, noszac itp; wiec jakby co moge Cie z nia skontaktowac, na pewno bedzie potrafila pomoc. :)

Ja mieszkam w Larisie, do Aten a tym bardziej na Kretę to mi niestety za daleko :(
ale dzięki za info
A słoneczko oczywiście chciałabym przesłać, ale jak na razie to tylko słoneczny uśmiech :razz:

hajda
19-09-2012, 22:08
witaj :)