Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Witajcie dziewczyny;)

hanciaa
16-07-2012, 14:10
Jestem na forum kilka dni i postanowiłam się przywitać:)
Jestem mamą 6 miesięcznej Wiktorii. Chustujemy się jakieś 4 miesiące i bardzo żałuję, że zaczęłam tak późno. Do zakupu chusty przymierzałam się już w ciąży, ale jak widziałam wywijanie oczami w najbliższym otoczeniu i traktowanie tego jak fanaberię, to dałam sobie spokój na jakiś czas. Jak już urodziłam małą, to na poważnie zaczęłam się rozglądać za chustą. Wiki bardzo kolkowała a koleżanka ze stolicy bardzo zachwalała ten sposób uspokajania maluszka. Dwa miesiące się wahałam, aż w końcu zaryzykowała mając nadzieję, że mała to polubi i utrę nosa niedowiarkom:) Teraz z pełną odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że chustowanie jest genialne i jak słyszę "zapocisz ją", "na pewno jej niewygodnie" to specjalnie się chustuję a jak po 2 min dziecko śpi, pytam czy tak wygląda dziecko któremu niewygodnie. Pozdrawiam Was wszystkie i fajnie, że jest takie forum gdzie można pogadać ze "swoimi" :)

zagatka
16-07-2012, 14:15
Witaj:) Ja też zaczęłam późno ale nie ma co żałować, tylko nosić. Rozgość się.

OT Chyba już całkiem sporo Was w Lubinie.

hanciaa
16-07-2012, 14:43
Tak??? A to muszę chyba jakiś wątek otworzyć dla dziewczyn z Lubina. Ja osobiście nie widziałam nikogo w chuście w całym Lubinie a chodzę z Ustronia na Przylesie i z powrotem:)

zagatka
16-07-2012, 17:30
Może ten Cię zainteresuje: http://chusty.info/forum/showthread.php?t=23383

hanciaa
17-07-2012, 13:36
Dzięki, już się tam przywitałam:)

dzieckoziemi
17-07-2012, 18:57
Witaj na forum, hanciaa. :hey: