Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Witajcie dziewczyny;)

hanciaa
    Guest

Domyślnie Witajcie dziewczyny;)

Jestem na forum kilka dni i postanowiłam się przywitać
    Jestem mamą 6 miesięcznej Wiktorii. Chustujemy się jakieś 4 miesiące i bardzo żałuję, że zaczęłam tak późno. Do zakupu chusty przymierzałam się już w ciąży, ale jak widziałam wywijanie oczami w najbliższym otoczeniu i traktowanie tego jak fanaberię, to dałam sobie spokój na jakiś czas. Jak już urodziłam małą, to na poważnie zaczęłam się rozglądać za chustą. Wiki bardzo kolkowała a koleżanka ze stolicy bardzo zachwalała ten sposób uspokajania maluszka. Dwa miesiące się wahałam, aż w końcu zaryzykowała mając nadzieję, że mała to polubi i utrę nosa niedowiarkom Teraz z pełną odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że chustowanie jest genialne i jak słyszę "zapocisz ją", "na pewno jej niewygodnie" to specjalnie się chustuję a jak po 2 min dziecko śpi, pytam czy tak wygląda dziecko któremu niewygodnie. Pozdrawiam Was wszystkie i fajnie, że jest takie forum gdzie można pogadać ze "swoimi"

Chustomanka

Domyślnie

Witaj Ja też zaczęłam późno ale nie ma co żałować, tylko nosić. Rozgość się.

OT Chyba już całkiem sporo Was w Lubinie.

hanciaa
    Guest

Domyślnie

Tak??? A to muszę chyba jakiś wątek otworzyć dla dziewczyn z Lubina. Ja osobiście nie widziałam nikogo w chuście w całym Lubinie a chodzę z Ustronia na Przylesie i z powrotem

Chustomanka

hanciaa
    Guest

Domyślnie

Dzięki, już się tam przywitałam

Chustomanka Awatar dzieckoziemi
    Miejscowość
    Dublin

Domyślnie

Witaj na forum, hanciaa.
    "Szczęście to takie NIC, które może być WSZYSTKIM."

Uprawnienia umieszczania postów