PDA

Zobacz pełną wersję : Witam

alicja
22-02-2012, 09:27
Nie jestem mama nie jestem chustomamą, trafiłam tu przypadkiem z powodu siostry która uparła sie że będzie nosić synka który się urodzi w chuście i nosidełku choć wszyscy jej odradzają i chcą by chodziła z wózkiem,

Gavagai
22-02-2012, 09:35
Nie jestem mama nie jestem chustomamą, trafiłam tu przypadkiem z powodu siostry która uparła sie że będzie nosić synka który się urodzi w chuście i nosidełku choć wszyscy jej odradzają i chcą by chodziła z wózkiem,
Witaj :)
A Ty, której jesteś frakcji?:ninja:

alicja
22-02-2012, 09:38
szczerze to tez jej odradzałam, bo udusi małego, ale jak czytam wasze opinie to chyba jednak sie przekonam , nigdy wcześniej nie miałam do czynienia z chusta, siostra również, ona jeszcze mieszka na wsi to już w ogóle będzie sensacja, i komentarze

Gavagai
22-02-2012, 09:42
szczerze to tez jej odradzałam, bo udusi małego, ale jak czytam wasze opinie to chyba jednak sie przekonam , nigdy wcześniej nie miałam do czynienia z chusta, siostra również, ona jeszcze mieszka na wsi to już w ogóle będzie sensacja, i komentarze
a to rzeczywiście dobrze trafiłaś:)
Poczytaj, pooglądaj, popytaj; są tutaj też mamy mieszkające na terenach wiejskich, które robią "sensację", ale też często ludzie przechodzą nad tym do porządku dziennego.
Powodzenia dla Ciebie i Siostry z Synkiem:)

alicja
22-02-2012, 09:53
trafiłam dobrze bo siostra wysłała mnie tu bym sobie poczytała :) i nie gadała juz jej ze udszę małego, zreszta ona jest taka że jak sie uprze to już koniec, nie ważne co inni jej mówią

Gavagai
22-02-2012, 09:55
trafiłam dobrze bo siostra wysłała mnie tu bym sobie poczytała :) i nie gadała juz jej ze udszę małego, zreszta ona jest taka że jak sie uprze to już koniec, nie ważne co inni jej mówią
:lool: konkret :)

mamaslon
23-02-2012, 13:20
ale fajnie!
tez sie tak uparłam:ninja::lool:
witamy:)

guzik
23-02-2012, 22:06
witaj,
poczytaj:) a siostrze może zaczniesz doradzać noszenie, a nie odradzać

alicja
24-02-2012, 19:14
nie zależenie od mojego zdania czy innych siostra i tak zdecydowała sie na chuste

busia
24-02-2012, 19:25
witaj! a jak jeszcze siostra zapieluszkuje malucha w pieluchy wielorazowo to dopiero będzie traktowana jak UFO :lool::mrgreen:

alicja
28-02-2012, 10:05
będzie będzie bo już powiedziała w domu ze będzie prała pieluszki to ją wyśmiali ze teraz jest XXI wiek... i inne już wymyślili, a ona ze szkoda kasy na pieluszki a i tak w domu będzie siedzieć i że teraz już pralki wymyślili wiec co to za problem z praniem jak i tak prac będzie ciuszki... a do tego mały ma sie urodzić w maju wiec w lecie może w samych gatkach biegać, jedynie co jeszcze to nie wie od czego zacząć z pieluszkami bo juz zali sie że nie wie co wybrać na początek a takie fajne są....
No dobra ja bym wolała wózek i jednorazowe ale szanuję decyzję siostry... do chusty pomału sie przekonuje jak czytam tutaj forum

alifi
28-02-2012, 22:37
Siostra już tu, jak rozumiem. Tzw. szacun dla niej :applause:Ja też z terenów wiejskich. Chlebem i solą, moja droga, oraz chustą, wielorazówkami i adekwatną emotką witam :hey:

kista1
28-02-2012, 22:56
witaj, zobaczysz, że szybko przekonasz się do chusty :)

Lamia
28-02-2012, 23:00
Witaj, pewno wsiąkniesz w to forum, jak my wszystkie:), czego ogromnie życze! i powodzenia dla Siostry!;)

Pondo
28-02-2012, 23:14
Alicja, Tobie to dobrze odziedziczysz i stosik chust i pieluszek:D

agapos
29-02-2012, 08:57
witaj, jak sie nie myle siostrzyczko :)

alicja
29-02-2012, 09:02
ja nie planuje ani męża a ni dzieci przynajmniej w najbliższej przyszłości :) dziękuję wszystkim za miłe powitanie, a siostra tu jest na pewno bo inaczej by mi nie polecała tego forum tylko pewnie jako czytająca i nie udzielająca się bo ona tak już ma, czyta słucha a potem realizuje to co wymyśli, rzadko gada nawet na codzień

efcia1981
29-02-2012, 09:07
witaj :) i pozdrowienia dla siostry :) swoją drogą ja lubiłam reakcje ludzi na chustę :D czasem miałam spory ubaw. Ale najważniejsze że DZIEĆ zadowolony :D

hajda
11-03-2012, 20:59
witaj Alicjo, jak się dzidziuś urodzi i siostra zacznie chustowanie to się może łatwiej przekonasz do idei widząc na żywo, teraz może się to wydawać odrealnione, szczególnie, że siostra na wiosce prekursorka, życzę powodzenia