Nie jestem mama nie jestem chustomamą, trafiłam tu przypadkiem z powodu siostry która uparła sie że będzie nosić synka który się urodzi w chuście i nosidełku choć wszyscy jej odradzają i chcą by chodziła z wózkiem,
Nie jestem mama nie jestem chustomamą, trafiłam tu przypadkiem z powodu siostry która uparła sie że będzie nosić synka który się urodzi w chuście i nosidełku choć wszyscy jej odradzają i chcą by chodziła z wózkiem,
szczerze to tez jej odradzałam, bo udusi małego, ale jak czytam wasze opinie to chyba jednak sie przekonam , nigdy wcześniej nie miałam do czynienia z chusta, siostra również, ona jeszcze mieszka na wsi to już w ogóle będzie sensacja, i komentarze
trafiłam dobrze bo siostra wysłała mnie tu bym sobie poczytałai nie gadała juz jej ze udszę małego, zreszta ona jest taka że jak sie uprze to już koniec, nie ważne co inni jej mówią
ale fajnie!
tez sie tak uparłam
witamy![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
witaj,
poczytaja siostrze może zaczniesz doradzać noszenie, a nie odradzać
Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś
2.09.2019, Helenka
7.05.2021
nie zależenie od mojego zdania czy innych siostra i tak zdecydowała sie na chuste
witaj! a jak jeszcze siostra zapieluszkuje malucha w pieluchy wielorazowo to dopiero będzie traktowana jak UFO![]()
Beata, mama Zosi (15.02.2009) i Mikolaja (6.01.2011), żona Łukasza
będzie będzie bo już powiedziała w domu ze będzie prała pieluszki to ją wyśmiali ze teraz jest XXI wiek... i inne już wymyślili, a ona ze szkoda kasy na pieluszki a i tak w domu będzie siedzieć i że teraz już pralki wymyślili wiec co to za problem z praniem jak i tak prac będzie ciuszki... a do tego mały ma sie urodzić w maju wiec w lecie może w samych gatkach biegać, jedynie co jeszcze to nie wie od czego zacząć z pieluszkami bo juz zali sie że nie wie co wybrać na początek a takie fajne są....
No dobra ja bym wolała wózek i jednorazowe ale szanuję decyzję siostry... do chusty pomału sie przekonuje jak czytam tutaj forum
Siostra już tu, jak rozumiem. Tzw. szacun dla niejJa też z terenów wiejskich. Chlebem i solą, moja droga, oraz chustą, wielorazówkami i adekwatną emotką witam
![]()
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE
witaj, zobaczysz, że szybko przekonasz się do chusty![]()
Bianka 04-09-2010
Witaj, pewno wsiąkniesz w to forum, jak my wszystkie, czego ogromnie życze! i powodzenia dla Siostry!
![]()
Alicja, Tobie to dobrze odziedziczysz i stosik chust i pieluszek![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
witaj, jak sie nie myle siostrzyczko![]()
Ostatnio edytowane przez agapos ; 29-02-2012 o 09:00 Powód: czasami trzeba
ja nie planuje ani męża a ni dzieci przynajmniej w najbliższej przyszłościdziękuję wszystkim za miłe powitanie, a siostra tu jest na pewno bo inaczej by mi nie polecała tego forum tylko pewnie jako czytająca i nie udzielająca się bo ona tak już ma, czyta słucha a potem realizuje to co wymyśli, rzadko gada nawet na codzień
witaji pozdrowienia dla siostry
swoją drogą ja lubiłam reakcje ludzi na chustę
czasem miałam spory ubaw. Ale najważniejsze że DZIEĆ zadowolony
![]()
Patryk 2011
, Paulinka 2012
![]()
witaj Alicjo, jak się dzidziuś urodzi i siostra zacznie chustowanie to się może łatwiej przekonasz do idei widząc na żywo, teraz może się to wydawać odrealnione, szczególnie, że siostra na wiosce prekursorka, życzę powodzenia