PDA

Zobacz pełną wersję : Ex- chustonoszko, spotkana dziś (sobota, 7.01 ;)) w IKEA Poznań...

dirk5
07-01-2012, 23:05
... jesteś tu :hey:?

Byliśmy dziś w tym przyjaznym dzieciom sklepie i spodziewałam się wielu spotkań chustowych... I nic :-(; żadnych znajomych ani nieznajomych zachustowanych.

Ale gdy wychodziłam z Potworami z okolicy toalet, gdzie mnóstwo przyjaznych luster, ułatwiających życie dociągającym plecaki (:thumbs up:!), w pewnym momencie usłyszałam rozmowę za nami:
- Mamusiu, popatrz, pani ma dzidziusia na plecach!
- Tak, Ty też tak byłaś noszona.

I dalej potoczyło się o kolorze chusty, w jakiej noszona była dziewczynka (niebieski :-)).

Więcej nie usłyszałam, bo już byliśmy na bardziej hałaśliwym terenie.

Mamo, nosząca kiedyś Córcię w niebieskiej chuście, wysoka baba z blond dziewuszką prowadzoną za rączkę i chuściochem w Falach Dunaju na plecach, to byliśmy my, dirk5 z Potworami swymi; Aliki i Piotrasem :hey::hey::hey:!!!

Jesteś tutaj?

mgosia
07-01-2012, 23:11
to nie ja.. Ale też zawsze dociągałam plecak w tym miejscu :)

dirk5
07-01-2012, 23:24
A już się ucieszyłam, zobaczywszy że jest post...

To do następnego razu ;)- :hey:!

martajotka
16-01-2012, 13:51
też zawsze w IKei wypatruję zachustowanych mam. I nic. Mnóstwo ciężarówek, wiele z dziećmi. CZasem jakieś fuj-nosidło się trafi.

grazyna
16-01-2012, 15:52
też zawsze w IKei wypatruję zachustowanych mam. I nic. Mnóstwo ciężarówek, wiele z dziećmi. CZasem jakieś fuj-nosidło się trafi.
Ja tak samo, wczoraj byliśmy, ale nikogo w chuście ani ergo nie widziałam :(.

dirk5
17-01-2012, 01:55
To może następnym razem jakiś umówiony mini-zlocik :ninja:?...

Miejsce tak przyjazne dzieciom, że aż się prosi :D.

grazyna
17-01-2012, 22:45
Chętnie, ale ja za prędko się tam nie pojawię, ostatnie wizyty były bolesne dla konta mego ;).

dirk5
17-01-2012, 23:35
A to i podobnie jak u mnie :oops:... Aż musiałam na licytacji dla Merolikowej Marysi pasować :-(...

grazyna
17-01-2012, 23:39
Przy okazji, gratuluję roku spędzonego na forum :thumbs up: