Zobacz pełną wersję : Rockin Baby Pouch
Osoby, które miały okazję pomacać i ponosić w Rockin Baby Pouch zapraszam do recenzowania :)
chodzi o tego poucha z suwaczkiem?
jesli tak to :
- b ladny
- z milego materialu
tyle ze suwaczki mi wypadaly na ramieniu i nie poprawialo to komfortu noszenia
ale kazdemu odpowiada co innego - jednak przed zakupem polecam przetestowac
Plusy to : fajny materiał, trochę inny krój poucha, regulacja rozmiaru (szczególnie przydatna właśnie zimą, jeden pouch pasuje i do domu i na dwór na kurtkę)
Minusy: nie mogłam dobrze dopasować rozmiaru samym zamkiem, chciałam wywynąć materiał na ramieniu ale przez suwaczki i to, że jest tam węższy materiał, nie bardzo się udało, a jak już to suwaczki cisnęły. Ogólne wrażenia bardzo pozytywne :)
ja też dziękuje za możliwośc testowania poucha, po nim własnie zdecydowałam sie na zakup :D , bo szybko i wygodnie można dziecię przetransportować, utulic, uzytkowany tylko w domku i na krótko ale bardzo nam się spodobał, suwaczki pomocne przy regulacji rozmiaru,
jeszcze raz dziekuję :kiss:
jasminee
13-02-2009, 15:25
Potestowałam i klika słów podsumowania. Super ładny ten pouch, fajny materiał, miekki i wygodny. Ale nie wiem, czy ja jakas niemota jestem, ale mnie sie te suwaczki rozsuwały:( W ogóle podobał mi się pomysł z suwaczkami, wolę niż wywijanie na ramieniu, nic mnie nie uwierało. Ogólnie in plus :D
czukczynska
15-02-2009, 01:33
Rozwiązanie z suwaczkami-świetne.Jeden pouch na mamę i na tatę.Na kurtkę i po domu.
Bardzo starannie uszyty.
Ładny.
Wygodny dla mamy i dziecka.
Świetna sprawa :D
dziękuję za możliwość testowania i przepraszam,ze dopiero teraz napisałam.
gosiulek
17-03-2009, 22:41
nie udało mi się potestować :roll:
3 razy się przymierzałam i albo ja robię coś źle albo tam się nie da zapakować dziecia na biodro :roll:
chanutka
17-04-2009, 21:17
Dziękuje za możliwość testowania :D
Tak sobie nosiłam i dumałam co by tu napisać, czy lubię go czy nie.
Spawa najważniejsza- mój synek go polubił i to bardzo.
Jeśli za kryterium wziąć to, czy bym go kupiła, to egzaminu nie zdał. Nie kupiłabym go przez to czym się wyróżnia właśnie czyli przez suwaczki.
Raz , że suwak się rozsuwał.
Dwa, że trudno mi było dopasować, to był za mały to za duży.
Trzy, nie mogłam wywinąć poucha na ramieniu, żeby dopasować bo suwaki nie pozwalały.
Nosiłam na biodrze, zamki miałam na ramieniu. Jak ponosiłam trochę, zajrzałam na stronę www i przyuważyłam, że źle noszę- zamki powinny być na plecach :oops:
Wtedy jednak nie mogłam jakoś wpasować Młodego na biodro, więc zostało po staremu.
Poza tym pouch jest z bardzo mięciutkiej bawełny, świetnie wykonany, dopieszczony.
Pomimo, ze nie był idealnie dopasowany nosiło się bardzo wygodnie i dla mnie i dla Miku.
Miałam okazje i przyznać muszę, wielką przyjemność testować tego poucha.
IMO to najlepszy pouch w jakim nosiłam, bardzo wygodny, starannie wykonany. Suwaki jak dla mnie są rewelacyjnym rozwiązaniem.
Kupić taki muszę koniecznie. :love:
Polubilam go bo wreszcie mialam dobrze dopasowanego poucha:)
Jednakze suwaczki uwieraly w ramie, bo niestety na nim wypadly:(
dziękuję bardzo za możliwość testowania poucha.
pouch dwustronny, uszyty z dwóch warstw miękkiego i bardzo dobrze układającego się materiału. świetnie wypełniony brzeg. nosiłam Kluskę jedynie na biodrze ponieważ pouch był dla nas ciut za duży.pewnie na zimę byłby w sam raz. (swój prywatny pouch mam w rozmiarze 1 z hs) regulacja wielkości zamkami jest bardzo przydatna, nie korzystałam natomiast z tej nakładki na zamki. gdyby była możliwość oceny dostałby 5.
kiribati
23-08-2009, 22:14
Na początku miałam mieszane odczucia co do suwaczków i brakowało mi instrukcji (jak się kupuje to pewnie jest jakaś instrukcja, ale przy testowym nie było) - na szczęście były informacje na stronie producenta.
Po wypróbowaniu okazało się, że regulacja wielkości suwaczkami to niezły pomysł - u mnie nic się nie rozjeżdżało i przy ułożeniu suwaków na plecach spokojnie dało się wywinąć materiał na ramieniu. Super sprawa, że mogą nosić osoby różniące się rozmiarówką no i można dopasować pouch również na kurtkę albo grubszy sweter.
W porównaniu z innymi pouchami wydawało mi się że trochę trudno się wkłada dziecko, ale to mógł być mój brak wprawy. Za to jak już udało mi się włożyć dziecko (to starsze, bo młodsze odmówiło współpracy), było całkiem wygodnie.
Materiał jest miły w dotyku, ładne wzory, solidne wykonanie.
Ogólnie oceniam bardzo dobrze, choć pouch to raczej nie jest mój ulubiony rodzaj chusty.
greeneddie
27-10-2009, 16:11
Mam nadzieję, że dobry wątek odnalazłam, ostatni wpis w sierpniu :omg: a testy trwają :)
Pouch bardzo mi się spodobał i pomimo obaw co do zameczków, nic sie nie rozpinało, było wygodnie. Łatwo wkłada się dziecko, kieszonka jest super obszerna i wygodna dla malucha i noszącego.
Materiał bardzo ładny. Daje 5.
Bardzo dziękuję za możliwość testowania.
Mam nadzieję, że dobry wątek odnalazłam, ostatni wpis w sierpniu :omg: a testy trwają :)
niestety :roll:
Świeżo po testach jestem i moje wrażenia:
zacznę od pozytywów- miły nie ślizgający się materiał, ma jeden z moich ulubionych elementów czyli zgrubienie wypadające na dołkach podkolanowych dziecka, co na pewno zwiększa komfort dziecku.
zdecydowanie dobry gdy korzysta się zarówno w domu jak i na grubą kurtkę, lub gdy ma służyć nie tylko jednej osobie.
Między mną a moja mamą jest różnica ok. 2 rozmiarów i ona też moją 5 letnią siostrę w nim założyła i mówiła ,że było jej wygodnie.
Ja jednak zdecydowanie wolę pouch'e jedno rozmiarowe, udziwnienie suwaczkowe dla mnie zbyt "amerykańskie".
jestem tradycjonalistką w tej kwestii.
ale warto było przetestować by się upewnić,
dziękuję bardzo!:)
Iwanna.T
30-10-2009, 16:30
estetycznie - dopracowany. Ładne, żywe kolory, miły w dotyku.
Fajny pomysł z kieszonką!
Noszenie - jak to w pouchu, ja nie daję rady z długim obciążeniem jednego ramienia, więc długo się nie ponosiliśmy. Ale suwaki nie gniotły (dałam je "na plecy"). Regulacja chwilę zajmuje, ale jest prosta i intuicyjna. Z instrukcji nie korzystałam i nie miałam takiej potrzeby.
Jak dla mnie świetna rzecz (wywijania nie potrzebuje po dobrym dopasowaniu suwakami - Igi siedział jak przyklejony).
Dzięki za możliwość testowania :)
lillyofthevally
01-11-2009, 10:08
umieściłam swoją recenzję w dziale Testy :duh::hide:
przepiszę ją jeszcze raz tutaj
jak dla nas pouch rewelacyjny - suwaczki są świetnym rozwiązaniem - np w kwestii doboru do rodzaju ubrania
materiał i wypełnienie równiez sprawdziło się w 100%
no i te kolory :mrgreen::thumbs up:
Mandarynka
12-11-2009, 22:39
Dziękuje za możliwość testowania!
Bardzo polubiłam ten pouch.
1. Fajny kolor - dwustronny można nosić do wszystkiego.
2. Miły, miękki materiał
3. Suwaczki - rewelacja. Nosiłam na najmniejszym po domu, a na największym na kurtkę. Nic mi się nie odpinało.
3. Wałeczek pod kolankami dla dziecka - świetne.
Mała na spacerku w nim zasnęła, mimo, że pierwszy raz na spacerze była noszona na biodrze.
Świetny.
Przy okazji, gdzie i za ile można taki kupić?
ja jestem w trakcie testów za co bardzo dziekuje
niestety nie dane mi bylo ponosic bo jest duzo za małe, ale ponosiłam maskotke ;)
ma piękne kolory i jest fantastyczne w dotyku
zamki tez jakos mi nie przeszkadzaja
chciałabym je kiedys przetestowac na dzidzi :rolleyes:
zorro-nie-matka
18-11-2009, 17:06
Mam tego poucha od dawna, zresztą kupionego od Bushido i:
1. materiał rewelacja, zresztą mam jeszcze kółkową i też ją kocham, :)
2. suwaczki - no cóż, trzeba się tego nauczyć, najlepiej przy pomocy filmu instruktażowego z youtube'a; mnie też się czasem rozsuwają, jeśli ich do końca nie dopnę, ale ich niewątpliwą zaletą jest, że noszę córkę już prawie rok, noszę ją niezależnie od tego, jak jesteśmy ubrane, a i ojciec też ją sobie może ponosić;
3. używam go głównie na krótkie trasy, bo 18-miesięczniaka trudno już tak nosić dłużej.
Z zakupu jestem zadowolona cały czas. :)