Pokaż wyniki od 1 do 20 z 20

Wątek: Rockin Baby Pouch

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Canada`s armpit :P

Domyślnie Rockin Baby Pouch

Osoby, które miały okazję pomacać i ponosić w Rockin Baby Pouch zapraszam do recenzowania

Chustoguru Awatar grimma
    Miejscowość
    joli bord - warszawa

Domyślnie Re: Rockin Baby Pouch

chodzi o tego poucha z suwaczkiem?
    jesli tak to :
    - b ladny
    - z milego materialu
    tyle ze suwaczki mi wypadaly na ramieniu i nie poprawialo to komfortu noszenia
    ale kazdemu odpowiada co innego - jednak przed zakupem polecam przetestowac
    "za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"

Chusteryczka Awatar rebelka
    Miejscowość
    Nowe n/Wisłą

Plusy to : fajny materiał, trochę inny krój poucha, regulacja rozmiaru (szczególnie przydatna właśnie zimą, jeden pouch pasuje i do domu i na dwór na kurtkę)
    Minusy: nie mogłam dobrze dopasować rozmiaru samym zamkiem, chciałam wywynąć materiał na ramieniu ale przez suwaczki i to, że jest tam węższy materiał, nie bardzo się udało, a jak już to suwaczki cisnęły. Ogólne wrażenia bardzo pozytywne
    "Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa

Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008

Chusteryczka Awatar mamaija

ja też dziękuje za możliwośc testowania poucha, po nim własnie zdecydowałam sie na zakup , bo szybko i wygodnie można dziecię przetransportować, utulic, uzytkowany tylko w domku i na krótko ale bardzo nam się spodobał, suwaczki pomocne przy regulacji rozmiaru,
    jeszcze raz dziekuję

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków

Potestowałam i klika słów podsumowania. Super ładny ten pouch, fajny materiał, miekki i wygodny. Ale nie wiem, czy ja jakas niemota jestem, ale mnie sie te suwaczki rozsuwały W ogóle podobał mi się pomysł z suwaczkami, wolę niż wywijanie na ramieniu, nic mnie nie uwierało. Ogólnie in plus
    Tymek 20.05.2008 i Emilka 30.04.2010

Chustoguru Awatar czukczynska
    Miejscowość
    Gniezno

Rozwiązanie z suwaczkami-świetne.Jeden pouch na mamę i na tatę.Na kurtkę i po domu.
    Bardzo starannie uszyty.
    Ładny.
    Wygodny dla mamy i dziecka.
    Świetna sprawa
    dziękuję za możliwość testowania i przepraszam,ze dopiero teraz napisałam.

Chustonoszka
    Miejscowość
    kawałek za Gdynią ;-)

nie udało mi się potestować
    3 razy się przymierzałam i albo ja robię coś źle albo tam się nie da zapakować dziecia na biodro

Dziękuje za możliwość testowania

Tak sobie nosiłam i dumałam co by tu napisać, czy lubię go czy nie.
    Spawa najważniejsza- mój synek go polubił i to bardzo.

Jeśli za kryterium wziąć to, czy bym go kupiła, to egzaminu nie zdał. Nie kupiłabym go przez to czym się wyróżnia właśnie czyli przez suwaczki.
    Raz , że suwak się rozsuwał.
    Dwa, że trudno mi było dopasować, to był za mały to za duży.
    Trzy, nie mogłam wywinąć poucha na ramieniu, żeby dopasować bo suwaki nie pozwalały.
    Nosiłam na biodrze, zamki miałam na ramieniu. Jak ponosiłam trochę, zajrzałam na stronę www i przyuważyłam, że źle noszę- zamki powinny być na plecach
    Wtedy jednak nie mogłam jakoś wpasować Młodego na biodro, więc zostało po staremu.

Poza tym pouch jest z bardzo mięciutkiej bawełny, świetnie wykonany, dopieszczony.
    Pomimo, ze nie był idealnie dopasowany nosiło się bardzo wygodnie i dla mnie i dla Miku.

Chustonówka

Miałam okazje i przyznać muszę, wielką przyjemność testować tego poucha.
    IMO to najlepszy pouch w jakim nosiłam, bardzo wygodny, starannie wykonany. Suwaki jak dla mnie są rewelacyjnym rozwiązaniem.
    Kupić taki muszę koniecznie.

Chustomanka
    Miejscowość
    Rydułtowy

Polubilam go bo wreszcie mialam dobrze dopasowanego poucha
    Jednakze suwaczki uwieraly w ramie, bo niestety na nim wypadly
    Amelka 07-09-2007
    Olaf 21-10-2012

Chusteryczka Awatar m.m.

Domyślnie

dziękuję bardzo za możliwość testowania poucha.
    pouch dwustronny, uszyty z dwóch warstw miękkiego i bardzo dobrze układającego się materiału. świetnie wypełniony brzeg. nosiłam Kluskę jedynie na biodrze ponieważ pouch był dla nas ciut za duży.pewnie na zimę byłby w sam raz. (swój prywatny pouch mam w rozmiarze 1 z hs) regulacja wielkości zamkami jest bardzo przydatna, nie korzystałam natomiast z tej nakładki na zamki. gdyby była możliwość oceny dostałby 5.
    Duży 12.06.2000 i Malutka 09.09.2008.

Chustonoszka Awatar kiribati

Domyślnie

Na początku miałam mieszane odczucia co do suwaczków i brakowało mi instrukcji (jak się kupuje to pewnie jest jakaś instrukcja, ale przy testowym nie było) - na szczęście były informacje na stronie producenta.
    Po wypróbowaniu okazało się, że regulacja wielkości suwaczkami to niezły pomysł - u mnie nic się nie rozjeżdżało i przy ułożeniu suwaków na plecach spokojnie dało się wywinąć materiał na ramieniu. Super sprawa, że mogą nosić osoby różniące się rozmiarówką no i można dopasować pouch również na kurtkę albo grubszy sweter.

W porównaniu z innymi pouchami wydawało mi się że trochę trudno się wkłada dziecko, ale to mógł być mój brak wprawy. Za to jak już udało mi się włożyć dziecko (to starsze, bo młodsze odmówiło współpracy), było całkiem wygodnie.

Materiał jest miły w dotyku, ładne wzory, solidne wykonanie.

Ogólnie oceniam bardzo dobrze, choć pouch to raczej nie jest mój ulubiony rodzaj chusty.

.

Chustoholiczka
    Miejscowość
    okolice Wrocławia

Domyślnie

Mam nadzieję, że dobry wątek odnalazłam, ostatni wpis w sierpniu a testy trwają

Pouch bardzo mi się spodobał i pomimo obaw co do zameczków, nic sie nie rozpinało, było wygodnie. Łatwo wkłada się dziecko, kieszonka jest super obszerna i wygodna dla malucha i noszącego.
    Materiał bardzo ładny. Daje 5.

Bardzo dziękuję za możliwość testowania.
    Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Canada`s armpit :P

Domyślnie

Mam nadzieję, że dobry wątek odnalazłam, ostatni wpis w sierpniu a testy trwają
    niestety

Chusteryczka Awatar rosass
    Miejscowość
    Góry izerskie

Domyślnie

Świeżo po testach jestem i moje wrażenia:
    zacznę od pozytywów- miły nie ślizgający się materiał, ma jeden z moich ulubionych elementów czyli zgrubienie wypadające na dołkach podkolanowych dziecka, co na pewno zwiększa komfort dziecku.
    zdecydowanie dobry gdy korzysta się zarówno w domu jak i na grubą kurtkę, lub gdy ma służyć nie tylko jednej osobie.
    Między mną a moja mamą jest różnica ok. 2 rozmiarów i ona też moją 5 letnią siostrę w nim założyła i mówiła ,że było jej wygodnie.
    Ja jednak zdecydowanie wolę pouch'e jedno rozmiarowe, udziwnienie suwaczkowe dla mnie zbyt "amerykańskie".
    jestem tradycjonalistką w tej kwestii.
    ale warto było przetestować by się upewnić,
    dziękuję bardzo!
    GAJENKA-23.12.08
    Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®

Chusteryczka Awatar Iwanna.T

Domyślnie

estetycznie - dopracowany. Ładne, żywe kolory, miły w dotyku.
    Fajny pomysł z kieszonką!

Noszenie - jak to w pouchu, ja nie daję rady z długim obciążeniem jednego ramienia, więc długo się nie ponosiliśmy. Ale suwaki nie gniotły (dałam je "na plecy"). Regulacja chwilę zajmuje, ale jest prosta i intuicyjna. Z instrukcji nie korzystałam i nie miałam takiej potrzeby.

Jak dla mnie świetna rzecz (wywijania nie potrzebuje po dobrym dopasowaniu suwakami - Igi siedział jak przyklejony).

Dzięki za możliwość testowania
    Asinus asino pulcherrimus

Chustomanka Awatar lillyofthevally
    Miejscowość
    Świętochłowice

Domyślnie

umieściłam swoją recenzję w dziale Testy
    przepiszę ją jeszcze raz tutaj

jak dla nas pouch rewelacyjny - suwaczki są świetnym rozwiązaniem - np w kwestii doboru do rodzaju ubrania
    materiał i wypełnienie równiez sprawdziło się w 100%

no i te kolory
    POWRÓT DO NASZEGO ŚWIATA DLA MOJEGO ANTKA:

http://www.chusty.info/forum/showthr...958#post551958

Chustonówka
    Miejscowość
    Rybnik

Domyślnie

Dziękuje za możliwość testowania!
    Bardzo polubiłam ten pouch.
    1. Fajny kolor - dwustronny można nosić do wszystkiego.
    2. Miły, miękki materiał
    3. Suwaczki - rewelacja. Nosiłam na najmniejszym po domu, a na największym na kurtkę. Nic mi się nie odpinało.
    3. Wałeczek pod kolankami dla dziecka - świetne.

Mała na spacerku w nim zasnęła, mimo, że pierwszy raz na spacerze była noszona na biodrze.
    Świetny.
    Przy okazji, gdzie i za ile można taki kupić?
    Mama Ani 19.05.2006 i Agatki 07.04.2009

Chustodinozaur Awatar qqrq5
    Miejscowość
    zachodniopomorskie

Domyślnie

ja jestem w trakcie testów za co bardzo dziekuje
    niestety nie dane mi bylo ponosic bo jest duzo za małe, ale ponosiłam maskotke
    ma piękne kolory i jest fantastyczne w dotyku
    zamki tez jakos mi nie przeszkadzaja

chciałabym je kiedys przetestowac na dzidzi
    [*] i
    Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013

Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter

Domyślnie

Mam tego poucha od dawna, zresztą kupionego od Bushido i:
    1. materiał rewelacja, zresztą mam jeszcze kółkową i też ją kocham,
    2. suwaczki - no cóż, trzeba się tego nauczyć, najlepiej przy pomocy filmu instruktażowego z youtube'a; mnie też się czasem rozsuwają, jeśli ich do końca nie dopnę, ale ich niewątpliwą zaletą jest, że noszę córkę już prawie rok, noszę ją niezależnie od tego, jak jesteśmy ubrane, a i ojciec też ją sobie może ponosić;
    3. używam go głównie na krótkie trasy, bo 18-miesięczniaka trudno już tak nosić dłużej.
    Z zakupu jestem zadowolona cały czas.

Uprawnienia umieszczania postów